Spletne strani smucisca.net lahko uporabljate le, če se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe.
Spletne strani smucisca.net so avtorsko zaščitene. Poleg spodnih določil za uporabo spletnih strani in z njimi povezanih storitev veljajo tudi vsi veljavni zakoni RS.

Registrirani uporabniki morajo sprejeti postavke za registracijo, za vse uporabnike foruma pa veljajo pravila foruma.

1. Odgovornost avtorjev za vsebino
Za vse prispevke na spletni strani kot tudi na forumu odgovarjajo avtorji teh prispevkov. Skrbniki spletnih strani smucisca.net (v nadaljevanju "ekipa smucisca.net") si pridrĹľujemo pravico do izbrisa in popravljanja neprimernih vsebin. Kljub skrbnemu moderiranju spletnih strani in foruma pa ekipa smucisca.net ne more vsak trenutek odgovarjati za ustreznost vsebine, ki so jo na strani objavili drugi uporabniki.

2. Ekipa smucisca.net ne odgovarja za vsebino spletnih strani, na ketere kažejo povezave s strani smucisca.net.

3. Uporaba spletnih strani smucisca.net tako, da bi lahko kakorkoli škodila spletnemu mestu, ni dovoljena.

4. Ekipa smucisca.net ne odgovarja za morebitno izgubo prispevkov ali drugih vsebin na spletni strani v primeru tehniÄŤnih in drugih teĹľav.

5. Registrirani uporabniki so dolžni skrbeti za varnost svojega gesla.

6. Ekipa smucisca.net nikomur ne posreduje zaupnih podatkov, vendar ne odgovarja za varnost podatkov v primeru vdora.

7. V primeru, da nam posredujete kakršnokoli idejo, predlog ali povratno informacijo, nam dajete polno pravico do uporabe, izvedbe in vseh pravic te ideje, predloga ali povratne informacije.

8. Ekipa smucisca.net si pridružuje pravico do onemogočanja dostopa uporabnika do spletne strani v primeru, da škodi spletnim stranem smucisca.net ali ekipi smucisca.net.

9. Ekipa smucisca.net ne garantira, da so vsi podatki na spletni strani točni in ažurni.

Mali oglasi
10. Pri uporabi storitve Mali oglasi se vsi morebitni spori rešujejo med kupci in prodajalci.

11. Uporabniki te storitve se zavezujejo, da ne bodo oglaševali blaga, katerega prodaja je z zakonom prepovedana.

Ocenjevanje smučišč
12. Smučišče lahko oceni vsak prijavljen uporabnik enkrat tedensko.


13. Pridružujemo si pravico, da pogoje uporabe po potrebi kadarkoli spremenimo.

Zadnja sprememba pogojev uporabe: 1.10.2006


Piškotki

Piškotki
has_js - sejni piškotek, katerega vrednost je 1 če ima uporabnik omogočen JavaScript in 0, če ga nima. Namenjen je izboljšanju uporabniške izkušnje med trajanjem obiska in se hrani za čas trajanja seje.

skijanjeforum_data - piškotek za avtentikacijo v času seje na forumu Smucisca.net; vsebuje uporabniške podatke, ki se shranijo ob obisku foruma.
Čas: čas obiska foruma.

skijanjeforum_sid - sejni piškotek, ki deluje za čas trajanja seje in vsebuje identifikator seje in je potreben za zagotavljanje uporabniške izkušnje na forumu.
Čas: trajanje seje.

redbull.si piškotki: piškotki, ki jih postavi ponudnik spletnega videa na domeni redbull.si skupaj s svojim predvajalnikom videa in so potrebni, da je na spletni strani Smucisca.net mogoče predvajati nekatere video posnetke s spletnega mesta redbull.si.
Pravilnik o zasebnosti na redbull.si: http://www.redbull.co.uk/cs/Satellite/en_UK/Generic/Privacy-Policy-021243318275614

vimeo.com piškotki: piškotki, ki jih postavi ponudnik spletnega videa na domeni vimeo.com skupaj s svojim predvajalnikom videa in so potrebni, da je na spletni strani Smucisca.net mogoče predvajati nekatere video posnetke s spletnega mesta vimeo.com.
Pravilnik o zasebnosti na vimeo.com: http://vimeo.com/cookie_policy

Whatsup cams piškotki:
_pk_ref.1.409a (trajanje: 6 mesecev), _pk_id.1.409a, _pk_ses.1.409a (trajanje: 30 minut), _ga - piškotke postavi spletna storitev whatsupcams.com in so potrebni za pravilno predvajanje in delovanje spletnih kamer na www.smucisca.net. Nad temi piškotki na www.smucisca.net nimamo nadzora, saj jih postavlja whatsupcams.com za namen predvajanja spletnih kamer.