|
 |
|
Elan Race SLX ali Speedwave 14? |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Elan_Fan |
Objavljeno: Sob Feb 24, 2007 7:55 pm Naslov sporočila: Elan Race SLX ali Speedwave 14? |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2007 19:39 Prispevkov: 4 Kraj: Lendava
|
Pozdravljeni,
torej sem nov na forumu in moram najprej izrazit svoje zadovoljstvo, da sem končno našel forum, kjer se razpravlja o smučanju in upam, da bom tukaj našel nekaj odkovorov, ki me težijo...
Prišel je čas, ko je potrebno zamenjat smučarsko opremo in se s tem namenom obračam na ta forum. Kot že vidno iz naslova me zanima, katero smučko priporočate? SLX ali Speedwave? Danes sem ravno prispel iz smučanja iz Avstrije, kjer sem imel priložnost testirat SLX model, ki se mi je zdel fenomenalen ne vem pa, kako je z Speedwave 14?Vprašljiva je tudi višina...Na Elanovi strani, kjer je možnost izbire modela glede na lastne karakteristike in mi izpiše, da je zame (180cm višine) najbolj primerna SLX model 170cm in Speedwave 14 176cm, kar se mi osebno morda zdi celo malce predolgo?Rad smučam hitro in v kombinaciji kratki-dolgi zavoji in želi dokaj trdo smučko, glede na to, da sem že na forumu prebral, da je Speedwave mehkejša...
Torej, vsi nasveti in napotki so ZELO dobrodošli!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Sob Feb 24, 2007 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|