|
 |
|
Val Thorens 17. 2. 2007 -24. 2. 2007 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
AZ |
Objavljeno: Pon Feb 26, 2007 1:13 am Naslov sporočila: Val Thorens 17. 2. 2007 -24. 2. 2007 |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 4:37 Prispevkov: 27
|
Še moje poročilo iz smučarije v Val Thorensu:
čas vožnje tja: 12 ur
višina snega: malo nad 100cm
vreme: prvi dan oblačno, nato pa sonce 100 na uro
proge: odlične, predvsem zjutraj, popoldne so se ponekod na prisojnih legah precej zmehčale
gužva: ob določenih urah na določenih napravah čakanje od 5 do 10 minut, predvsem na lahkih progah veliko začetnikov, bilo je polno "eksotov" - nizozemci, belgijci, angleži, irci, rusi... veliko je bilo še "suličarjev", zadovoljivo se je znalo smučati okrog 5% ljudi, tako da je bilo potrebno biti zelo previden
cena vozovnice: 215? za vse tri doline (se splača, ker se Val Thorensa kar hitro naveličaš)
cene: v supermarketih še nekak gre, v restavracijah pa katastrofa, predvsem v Courchevelu
najljubše proge: snowpark v Meribelu in proga ob njem ter Stade de slalom v Val Thorensu (kadar ni biu zaprt zaradi tekme)
naprave:večina hitre, udobne, izogibal pa sem se raznih jajčk, funitelov in kabink, ker so počasi požirale in ni se mi dalo vsako furo sezuvat smučk
Komentar:žrtvoval bi en prst leve noge, da bi lahko tam živel To je bila najboljša smučarija v mojem življenju, smučal sem vsak dan od 9ih do 5ih, noge so me še komaj držale ampak v takih razmerah pač ne moreš zaključiti prej Edina slaba stvar: zadnji dan se nisem smučal, ker sem si dan prej razbiu glavo - pač sem prepameten , da bi imel čelado Kasirali so mi 110? za prevoz do bolnice (500 metrov!) in 125? za šivanje...ampak jebi ga, se zgodi...glavn da mam lepe spomine... Drugo leto grem spet.
Slike v http://www.moj-album.com/album/6886915/
Nazadnje urejal/a AZ Sob Sep 15, 2007 10:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
javaman |
Objavljeno: Tor Feb 27, 2007 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 11:21 Prispevkov: 16
|
Vazno, da imas spomine vsite v glavi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|