Avtor |
Sporočilo
|
Stefan II. |
Objavljeno: Čet Feb 17, 2005 11:23 pm Naslov sporočila: Krvavec - proge? |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 22:46 Prispevkov: 42
|
Zdravo!
Nekaj nekateri govorijo, da na Krvavcu ni kaj prida prog za zacetnike, jaz sem pa bolj taki "take-it-easy" deskar in me zanima, ce je kdo ze bil tam in lahko kaj pokomentira?
Hvala in lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bole |
Objavljeno: Pet Feb 18, 2005 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01 Prispevkov: 874 Kraj: Maribor
|
biu sm u petek, pa ti povem da je podlaga trda, kupov skor ni, če si bol za lahke se boš pa tud nasmuču. za use so proge, tud za začetnike |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stefan II. |
Objavljeno: Sob Feb 19, 2005 12:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 22:46 Prispevkov: 42
|
Odlično! Hvala za mnenje iz prve roke, tu se vidi prednost takega foruma  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dadi |
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 11:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 7:50 Prispevkov: 39
|
Krvavec je zame najboljše smučišče v SLO, pogrešam le kakšno konkretno progo v dolino.
Po ogledu zračnih posnetkov v območju kabinske žičnice sem opazil morebitno varianto spusta, ki pa ne poteka po cesti, ampak po gozdni poseki. Ali se je kdo že spustil po omenjeni varianti, ali pa jo prehodil, ker delno po njej poteka nemarkirana pot? Ta varianta je na spodnji sliki označena z vprašajem, možne so seveda tudi druge poti.
Prosim za pomoč.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 10:30 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Zadni zavoj ne bo šlo, ker je tam stena.
Rdeča varjanta: po tej se lahko pride dol iz Kriške.
Siva: zaključek bi bil malce strm, pa še nekaj hriba bi se moral podret, ampak pomoje nič hujšega. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2007 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Da ne bom nove teme odpiral, bom kar tukaj vprašal, ker gre pod ta naslov, čeprav nima nobene zveze z dosedanjimi posti v tej temi.
Zanima pa me, če so že kaj razmišljali, da bi v oni luknji, kjer je začetek dvosedežnice Zvoh, malo prekopali teren, tako da človeku ne bi bilo treba v breg hodit, če se hoče dalje dol proti gondoli peljat. Al pa, da bi kako bejbiko postavli, da bi se človek malo za štrik primo pa gor potegno. Ker zdaj je beda, če greš s šestsedo gor in se spustiš dol po Njivicah ali pa še bolj okoli (Triglavska al kaj je tisto), prideš v tisto luknjo in, če hočeš nazaj na šestsedo, moraš gor po bregu štamfat al pa se eno rundo z Njivicami gor peljat. Ajde, mogoče bo kdo reko, da sem malenkosten zaradi tistega malega brega gor, ampak po moje ravno take malenkosti lahko dosti pripomorejo k zadovoljstvu smučarjev (predvsem tistih, ki se res gremo smučat in ne sončit gor). Recimo v Avstriji so na take malenkosti kar pozorni (na Turracheru je na enem takem prehodu neka bejbika na štrik, na Katschbergu maš neki trak). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2007 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
ja so razmišlal da bi predor nardil, drugač pa zdej so vsaj nardil prehod pod zgornjo postajo 2sede tiha dolina, prej si moral it okrog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Sre Nov 28, 2007 10:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
|