|
 |
|
Malo obiskana smucisca |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
KriBlood |
Objavljeno: Pon Feb 12, 2018 12:16 am Naslov sporočila: Malo obiskana smucisca |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2017 2:45 Prispevkov: 8
|
Zivijo!
Le komu ni vsec smucati po prazni progi, da lahko das vse od sebe .
Zato vas sprasujem po vasih izkusnjah katera smucisca so cim manj obljudena.
Namrec sama imam delo ki mi omogoca da delam vikende in smucam med tednom. Sedaj pa sem dobila dopust ravno za vikend+pocitnice so takrat...
Imate kake predloge za smucisca za izkusene smucarje, ki pa niso najbolj obljudena. Pa ce ni glih cena karte glih 50 eur bi blo super, ker me ta smucarija spravlja na kant hehe. Sem iz primorske tako, da bi raje da ni predalec, ker grem samo za 3 dni. Npr. bila sem v dolomitih (Passo Rolle) pa sem imela celo smucisce zame. Nisem prezahtevna glede starosti naprav...
Hvala za odgovore. _________________ 2017/18: 3x Kanin, 2x Nassfeld, 6x Cerkno, 8x Zoncolan, 1x San Martino di Castrozza, 5x Passo Rolle 1x Soriška planina, 1x Vogel, 4x Krvavec, 1x Sappada
2018/19: 1x Nassfeld, 1x Kanin, 1x Zoncolan, 3x Cerkno 1x Piancavallo
->Salomon Wmax 12<- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|