|
 |
|
Pregledovanje kart |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
grady10 |
Objavljeno: Ned Feb 15, 2015 8:23 pm Naslov sporočila: Pregledovanje kart |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2013 19:48 Prispevkov: 26
|
Pozdravljeni. Sam imam korosko karto in opazujem dogajanje na smuciscih. Zanima me, ce morda kdo ve kako avstrijci pregledujejo karte, saj razen tega, da se jim pokaze nasa slika na monitorju, drugega nisem opazil. Zanima me predvsem kako pregledujejo karte pri ljudeh, ki nimajo skipassa in imajo dnevne karte. Kar nekaj ljudi sem slisal, da v Avstriji kupijo kar otroske karte in se vozijo z njmi. V Kranjski Gori sem zadnjic opazil, da utripajo razlicne barve luci na avtomatu pred vstopom na sedeznico. Pri odraslih je utripala zelena, pri studentih in upokojencih oranzna, pri otrocih pa rdeca. To na avstrijskih smuciscih nisem opazil. Smo morda Slovenci pogruntali nekaj pred sosedi, ali pa pri sosedih nihce niti ne pomisli, da bi goljufal pri kartah ima morda kdo od vas kaksne izkusnje, informacije? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Feb 16, 2015 4:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
V Avstriji sem videl tipa z eno malo prenosno napravico, ki je prejemala podatke o kartah in je prav vpričo mene nekoga izločil. Gotovo dobi tudi na zaslon v hišico, podobno kot sliko za sezonsko, tudi podatek, kakšna je dnevna karta (otroška). Prav tako so me nekoč opozorili, ko sem pomotoma zamenjal večdnevni karti, ki sta bili označeni s spolom. To zadnje je bilo sicer v Italiji. Sicer pa brez skrbi, Avstrijci bi prav tako goljufali, če jih ne bi kontrolirali. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Pon Feb 16, 2015 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|