Avtor |
Sporočilo
|
gregoradrinjek |
Objavljeno: Pon Jun 29, 2009 11:32 am Naslov sporočila: Apartma Val Gardena |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jun 2009 10:04 Prispevkov: 4 Kraj: zabukovica 74b
|
Iščem apart.za 6 oseb v val gardeni(st.cristina,ortisei),nekaj let že smučamo na kronplatzu pa bi mal zamenjal smučišče,če ve kdo za kakšen apartma bi mu bil zelo hvaležen.HVALA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polde |
Objavljeno: Pon Jul 06, 2009 6:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25 Prispevkov: 368 Kraj: Ljubljana
|
poizkusi tu:
http://www.villa-stevia.com/
ni najceneje .. cca 1500 EUR/teden za 6 oseb, je pa zeloo lepo, predlagam apartma Panorama. 100 m do najbližnje žičnice |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Jul 13, 2009 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Jaz sem bil enkrat na kmečkem turizmu 3 km os Seser Alma in kakih 8 od središča Gardene. Par minut več vožnje, ampak idilična okolica, prijazni lastniki-kmetje in nizka cena. Če te zanima, bom poskusil poiskati naslov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregoradrinjek |
Objavljeno: Tor Jul 14, 2009 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
ja bi lepo prosil za naslov, hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 10:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
gregoradrinjek je napisal/a: | ja bi lepo prosil za naslov, hvala. |
No, pa sem ga le našel: http://www.planitzerhof.com/index.html Mi smo bili 2 družini, tako da so tudi v manjšem bivali štirje. Ne vem, ali so ga od takrat kaj zmanjšali, ampak meni se je v primerjavi s kakšnimi francoskimi ali kakšnimi drugimi "mondenimi" apartmaji zdel čisto spodoben tudi za štiri.
Drugače pa je na strani http://www.kastelruth.net/ferien-wohnungen.asp čuda kmečkih turizmov tam nekje pod Seisser Almom. Od tam je do St. Cristine kakih 10 km, Seisser Alm pa je blizu. Meni je odtehtalo bivanje v prelepi naravi na samem. Kolega je za app. dal 2x več, pa se je v St Cristini moral še vedno voziti na smučišče (1km). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregoradrinjek |
Objavljeno: Pet Jul 31, 2009 2:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Milko |
Objavljeno: Pet Jul 31, 2009 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26 Prispevkov: 230 Kraj: Radovljica
|
Najrajši imam tak način turizma, denar daš nekomu, ki živi v tem okolju in se te tudi zaveda tega, ne pa sardina ski v Franciji kjer,gre denar velikim firmam.Ravno zato vedno hodim na smučanje v privat apartmaje, samo mame so ponavadi zelo zgovorne in firbčne, a če si v težavah ni problema za pomoč.  _________________ Vsakdo ima svojo mantro...jaz pa Volkl Mantro..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
green-heart |
Objavljeno: Sob Sep 01, 2012 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2011 19:59 Prispevkov: 13
|
Živjo,
pri nas že razmišlamo o novi smučarski sezoni, pa me zanima če poznate kakšen dober apartma v Val Gardeni, za 5 oseb, ki je zelo blizu smučišča (povezava na sella-rondo)?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|