Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Nastanitve » Helm/Rotwand Italija & Dorfgastein-Gasteinertal Avstrija

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Helm/Rotwand Italija & Dorfgastein-Gasteinertal Avstrija « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
SUSTI
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 11:28 pm    Naslov sporočila: Helm/Rotwand Italija & Dorfgastein-Gasteinertal Avstrija Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 22:49
Prispevkov: 53


Decembra 2010 sva bila z ženo v Vierschachu nekaj km pred Innichenom smučišče Helm/Rotwand le nekaj km od Avstrijske meje.
Nastanjena v http://www.hotel-loewe.it - Hotelu Löwe ki je tik ob cesti cca 500 m od kabinske gondole Helm. Zraven postaja ski busa, lahko se gre peš za ogrevanje sklepov.
Družinski hotel za lepimi in čistimi sobami, prijaznim osebjem in izredno dobro hrano kakršne ni niti v hotelu A kateorije. Imela sva polpenzion s karto - v decembru je Golden ski time kot ski open - cca 65 ?/dan osebo, kar je zelo ugodno. Saune in jacuzi so to zimo prenovili, shramba smuči in sušilnica čevljev. Zelo dobro - priporočam.

Decembra 2011 sva bila na istem smučišču, vendar v kraju Sexten, v hotelu Waldheim www.waldheim.it. Je tik ob gondoli- nihajki na Helm, res le 50 m, ne more biti bližje, zraven postaja skibusa za Rotwand (2min vožnje). Hotelska soba v redu, hrana dobra a vseeno slabša kot v Löwu, mogoče manjše porcije a vseeno dovolj velike. Ena gospa je tudi Hrvatica in se lahko pogovoriš tudi po naše. Imajo tudi brezplačni Wlan, shrambo in sušilnico čevljev dve sauni in jakuzi Tudi tu priporočam sploh tistim ki se jim ne da hoditi peš na drate ali se voziti z avtom. Cena polpenziona z dnevno karto 67 ?/dan osebo.

Januarja letos sva bila v Dorfgasteinu - Gasteiner tal Avstrija.
V vasi sva bila v apartmaju z zajtrkom pri http://www.haussteiner.at/haus/appartements.html.
Apartmajska hiša zelo lepo spedenana, gazdarica je poskrbela za vse detajle v hiši, zelo čist apartma, opreme dovolj za tri osebe ima tudi precej večje apartmaje..Zajtrk samopostrežni bife, zraven hiše pekarna in mesnica, trgovina 200m. Apartma je 300 m od spodnje postaje kabinke Fulseck, ki pripelje čisto na vrh hriba in se lahko spustiš v Grossarltal, kjer so zelo dobra smučišča, prav tako so tudi ta nad Dorfgasteinom,kjer se lahko prismučaš 50 m do apartmaja.
100 m stran je brezplačen skibus na 15 min do Bad Hofgasteina, kjer je vlakec in gondola na Schlossalm - Angertal - Stubnerkogel, ki je kar veliko smučišče skupaj z Bad Gasteinom. To apartmajsko hišo zelo priporočam. Imajo dve sauni, fitnes, shrambo smuči in sušenje čevljev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Nastanitve » Helm/Rotwand Italija & Dorfgastein-Gasteinertal Avstrija
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB