|
 |
|
Katere smuči izbrati |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
scottie |
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 3:55 pm Naslov sporočila: Katere smuči izbrati |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2011 10:22 Prispevkov: 1 Kraj: LJUBLJANA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amater:) |
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01 Prispevkov: 487
|
Sicer ženskih modelov smuči ne poznam, ampak glede na oznake znanja, bi rekel, da bodo Black Magic še dolgo ok.
Ima žena 90 kil in misli delati 50+ dni na snegu letno? Ne? No, potem bo tudi začetniški model v redu za par let...
Slovenci smo itak nagnjeni k precenjevanju svojega znanja in kupovanja 'raje boljše, da bo za dlje časa'. Sem se ravno par tednov nazaj samo nasmehnil, ko sem videl žensko z GSX, ki jih še na kanto ni mogla postavit, mož pa SLX in tudi brez kakšnih presežkov v smučarskem znanju. Da bi oba precej bolj uživala na stopničko ali tri mehkejših smučah, je višja znanost...
Sicer pa vprašanje spada sem: http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=1636&start=255 _________________ 10/11: 21x
11/12: 16x
12/13: 13x
13/14: 12x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Ženska, ki obvlada lahko ima tudi 50 kg in manj ko 50 + dni na snegu na sezono pa bo GS dilo odpeljala na polno in po kanti in jaz bom takrat rekel samo kapo dol.....glede precenjevanja znanja pri nakupu smuči ti dam pa popolnoma prav...smuči naj bi se kupovale na tranutno znanje smučanja...pa magari samo za eno sezono....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|