Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Splošno o smučanju » Kam jutri dne 26.12.2011?:)

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Kam jutri dne 26.12.2011?:) « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
hostjek
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 12:10 pm    Naslov sporočila: Kam jutri dne 26.12.2011?:) Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 17:22

Dolgo časa že spremljam forum in me zanima kakšna so vaša mnenja glede smučarije jutri se pravi dne 26.12.2011 . V poštev pride več smučišč kot so naprimer Molltal, Nassfelf, osojščica, mokrine, petza, Kanin nekaj v takem smislu oz. sem tudi odprt za predloge. Naj še povem da sem od teh bil do sedaj samo na Moltalu, kjer mi je tudi zelo všeč, malo sem tudi opazoval vreme in naj bi jutrišni dan bil kar ugoden za smuko oz. kje naj bi bilo najlepše vreme in najugodnejša (naj manj gužve) smuka! Zanima me še je kakšna alternativa, kako do Molltala, ne čez karavnka in Avstrijski avtocesti ali je to nuja?

Najlepša hvala za vaše odgovore in predloge!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Splošno o smučanju » Kam jutri dne 26.12.2011?:)
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net