Avtor |
Sporočilo
|
jazbec |
Objavljeno: Pon Jan 19, 2009 12:31 pm Naslov sporočila: Kako do svežega kruha na Voglu? |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18 Prispevkov: 152 Kraj: kobarid
|
S prijatelji se v bližnji prihodnosti odpravljamo za nekaj dni na Vogel. Za prva dva dni bo že kruha..kaj pa potem? Moram iti v dolino po svežega ali se ga da kje drugje dobit? Mogoče bi nam ga kakšna dobra duša prinesla iz doline - kaj pa je tri-štiri štruce vržt v nahrbtnik ...
Prosim za nasvet ali pa za dostavo ....Že damo kaj za  _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matje |
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 7:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2006 23:02 Prispevkov: 27 Kraj: bs
|
povej kdaj greš da se bomo lažje odločili, drugače ti pa kruh itak drži par dni, sam ne kupuj belga, priporočam kakšnega temnejšega oz. polnozrnatega pa dobro zavit pa zdrži  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Pa popeces ga v toasterju, ce pa tega ni pa na ponvi pa putru..pa ni panike spljoh:) Kdaj pa greste pa kje boste stacionirani? Mi mamo tud namen v marcu en podalsan vikend.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 9:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Od četrtka29.01. - nedelje 01.02.2009
Saj vem, da lahko jem tud mal star kruh, pa da ga lahko popečem, pa...
Zakaj bi jedel starega, če lahko svežega - samo ena dobra dušca da bi mi ga gor prnesla....plačamo kruh..za prevoz damo pa ...
Jajca bomo meli, klobase tud, vino bomo šli šele iskat ....kruh pa nucamo... _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
jazbec:
Evo,da te malce pobližje seznanim kako bo potekal vaš dopust z prijatelji.
V četrtek ob prihodu,boste malce smučali na to ga boste pili kruha ne boste rabili.
V petek se boste zbudili z mačkom,ne boste niti hoteli videti hrane kaj šele poskusiti.Nato boste smučali skozi cel dan,popoldan boste nekaj pojedli na smučišču,ko se boste vrnili domov itaq ne boste lačni,ker se boste najedli na smučišču,prihajajo nočne ure,zato boste znova posegli po alkoholnih substancah,zato kruh ni potreben...(pa ste že skoraj doma)Ni kruha,ni panike!
Nekako tako je zgledalo pri meni ob mojem počitnikovanju.  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 8:52 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Fantastic je napisal/a: | jazbec:
Evo,da te malce pobližje seznanim kako bo potekal vaš dopust z prijatelji.
V četrtek ob prihodu,boste malce smučali na to ga boste pili kruha ne boste rabili.
V petek se boste zbudili z mačkom,ne boste niti hoteli videti hrane kaj šele poskusiti.Nato boste smučali skozi cel dan,popoldan boste nekaj pojedli na smučišču,ko se boste vrnili domov itaq ne boste lačni,ker se boste najedli na smučišču,prihajajo nočne ure,zato boste znova posegli po alkoholnih substancah,zato kruh ni potreben...(pa ste že skoraj doma)Ni kruha,ni panike!
Nekako tako je zgledalo pri meni ob mojem počitnikovanju.  |
Alkohol - to se pravi vino ( ki je smatrano kot dodatek dobri hrani ) je samo postranska zadeva....tako kot si ti napisal, ste imeli skoraj celo počitnikovanje glavo polno alkoholnih substanc ....
Gremo na Vogel: - da uživamo v visokogorju, da doživimo vzhod in zahod sonca v hribih, da se malo posmučamo,....zvečer pa malo debate in to je to...dobra klapa....in zakaj naj bi bil alkohol glavno vodilo?...
Svež kruh pa je še zmeraj v igri - gre kdo tiste dni gor? _________________ www.jazbec.eu
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Pol pa  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Sob Jan 24, 2009 12:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Lej s sabo neseš moko sol in kvas. Zmešaš moko s kvasom in soljo. Daš za ene 2 uri na toplo (npr. na radiator in pokriješ s cunjo. Pol pa za dobro uro v peč. Še največjo problem je najti enega, ki bo ob petih vstal, da boste ob osmih jedli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Sre Jan 28, 2009 10:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Pekli ga ne bomo, segrevali tud ne ...če bo kdo lezu gor v soboto - tri bele in eno črno štruco....plačamo in damo za pijačo ....eden se je javu in upam ,da nam rata ...
Hvala že vnaprej!!! _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!!
Nazadnje urejal/a jazbec Pon Feb 02, 2009 12:56 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Sre Jan 28, 2009 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Sre Jan 28, 2009 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3277
|
Pa bodo pač malo več pojedli  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Prišli nazaj...imeli se lepo...vreme je blo tko-tko ....prvič na Voglu in lahko rečem, da je bil prvi vtis zelo pozitiven ...glede na to, da ni nihče poklical, smo zadnji dan imeli za zajtrk čips in klobase...
 _________________ www.jazbec.eu
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matje |
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2006 23:02 Prispevkov: 27 Kraj: bs
|
za nedostavo je krivo vreme  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
offroad |
Objavljeno: Tor Feb 03, 2009 7:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 18:23 Prispevkov: 24
|
jazbec je napisal/a: | Prišli nazaj...imeli se lepo...vreme je blo tko-tko ....prvič na Voglu in lahko rečem, da je bil prvi vtis zelo pozitiven ...glede na to, da ni nihče poklical, smo zadnji dan imeli za zajtrk čips in klobase...
 |
Sej zgleda kr užitno  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bof |
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:20 Prispevkov: 4
|
Pozdravljeni!
Odpiram novo/staro temo!
Kako do kruha na Voglu? Kej novega?
Žal nisem še smučal gor, grem pa naslednji teden (19-26.01.) za teden dni v kočo (SŽ) z dvema majhnima otrokoma. Zanima me kako je z možnostjo nakupa hrane gor? Zgolj gostinska ponudba in/ali je mogoče tudi kaj kupiti za v hladilnik?
Že sedaj me je strah kako bo to vse zvleč gor, pa vendar verjamem v dejstvo da je vse narejeno za ljudi...
Vsaka dodatna informacija mi bo prišla prav, vreme se že ureja, tako da komaj čakamo!
Še enkrat že vnaprej hvala!
Bof |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|