|
 |
|
Tignes (Espace Killy) ali Les Menuires (Tre Valle) |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
__Ziga__ |
Objavljeno: Sre Feb 15, 2012 10:53 pm Naslov sporočila: Tignes (Espace Killy) ali Les Menuires (Tre Valle) |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18 Prispevkov: 361
|
Lep pozdrav.
S punco nameravava iti smučat v Francijo 17. ali 24. marca z avtobusom in sicer izbirava med lokacijama Tignes (Espace Killy) ali Les Menuires (Tre Valle). Cena prek agencija Ski&fun je približno enaka za obe destinaciji.
Zanimajo me mnenja, kaj bolj priporočate, kje je boljše, lepše, itd.....
Lani sva bila v Puy-u, Les 2 Alpez, Mongenevre, Alpe de Huez,...
Hvala za mnenja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiKT |
Objavljeno: Sre Feb 15, 2012 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55 Prispevkov: 264 Kraj: Lokovica
|
Mene je Tignes in Espace Killy tako prevzel, da bi še šel raje 1x sem kot v tri doline. Žičniška infrastruktura je odlična, z enega dela do drugega prideš kot bi mignil. Narava sama posebi pa tako ali tako nima primerjave. Tudi če bosta izbrala tri doline ne bosta pihnila mimo saj so s Espace Killyu daleč najboljša smučišča v FRA. Pomoje so tam cene še nekoliko višje. _________________ 2013/14: 1x Golte, 1x Obertauern
2012/13 : 20x
2011/12 : 28x
2010/11: 20x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjaz |
Objavljeno: Sre Feb 15, 2012 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18 Prispevkov: 216
|
@__Ziga__ : midva greva tudi termin 17. ... spet v Tignes.
Bil sem že na vseh naštetih smučiščih v Franciji, ter nekaj ostalih poleg, ampak Espace Killy je tudi mene prepričal in mi ustreza bolj kot karkoli drugega.
Kombinacija terenov (off in on) & naprav zmaga.
Vse ostalo (pot, nastanitev,...) je postranskega pomena in ni vredno jamranja.
Mogoče se pa vidimo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Čet Feb 16, 2012 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3669 Kraj: Maribor
|
Oboje . Brez heca, po mojem skromnem mnenju izbiraš med dvema najboljšima smučiščema v Alpah, tako da v nobenem primeru ne moreš zgrešiti. 3 doline so večje, Espace pa malenkost bolje porihtan (še večji delež najsodobnejših žičnic, več zasneževanja - kar je letos sicer nepomembno - in vsaj meni se zdi da tudi dnevno teptajo večji % prog). Kar zadeva partmaje, cene in prevoz pa praktično ni razlike. Izbira je tvoja! _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polh |
Objavljeno: Čet Feb 16, 2012 12:44 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52 Prispevkov: 280
|
Oba sem že večkrat obiskal in seveda ponujata 'vse', mi je pa Tignes simpatičnejši, tako, da bom tudi v prihodnje brez oklevanja šel tja, če se bom odločil za teden v Franciji. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|