Avtor |
Sporočilo
|
andrejg |
Objavljeno: Čet Mar 30, 2006 5:43 pm Naslov sporočila: [Mali oglas] Kupim palice 140 ali 135cm |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2006 0:46 Prispevkov: 39 Kraj: ljubljana
|
Kupim rabljene palice navedene dolžine.Sem iz Ljubljane.
Ali če kdo ve za kakšno trgovino kjer je še naprodaj smučarska oprema ker v večjih trgovinah (Hervis, Intersport,...) so vse pospravili. In ko sem vprašal če lahko uzamejo kakšne iz skladišča in jih pridem iskat čez npr. 2 dni, me je prodajalka najprej 5 sekund čudno gledala, potem pa rekla da nikakor ne. Toliko o poslovanju velikih športnih trgovin. Danes lahko kupite v Hervisu 50 različnih modelov kopalk, smučarskih palic pa nikakor ne. Na smučiščih je še nad 2m snega, morje ima pa danes (sem pogledal) 8.5 stopinj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Čet Mar 30, 2006 7:05 pm Naslov sporočila: Re: Kupim palice 140 ali 135cm |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
andrejg je napisal/a: | Kupim rabljene palice navedene dolžine.Sem iz Ljubljane.
Ali če kdo ve za kakšno trgovino kjer je še naprodaj smučarska oprema ker v večjih trgovinah (Hervis, Intersport,...) so vse pospravili. In ko sem vprašal če lahko uzamejo kakšne iz skladišča in jih pridem iskat čez npr. 2 dni, me je prodajalka najprej 5 sekund čudno gledala, potem pa rekla da nikakor ne. Toliko o poslovanju velikih športnih trgovin. Danes lahko kupite v Hervisu 50 različnih modelov kopalk, smučarskih palic pa nikakor ne. Na smučiščih je še nad 2m snega, morje ima pa danes (sem pogledal) 8.5 stopinj.  | Poskusi na kakem servisu!  _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
angur |
Objavljeno: Sre Apr 05, 2006 9:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2005 8:54 Prispevkov: 44 Kraj: gorica
|
Al pa pejdi smucat brez palic  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Sre Apr 05, 2006 2:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
no . jaz eno leto nisem pač imel palic in sem se zdek rar navadu smučat brez palic ..... tisto je blo ko sem imel cca. 8 let ... se pravi da brez palic smučam 3 leta ....  _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dverbnik |
Objavljeno: Čet Apr 06, 2006 11:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Serviser

Pridružen/-a: Sre Avg 2005 18:40 Prispevkov: 335
|
probi sport 2000 ali elanovo na rudniku zraven big-ben _________________ 041/311769 Dare |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|