|
 |
|
Nastavitev avtomatov |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
ss02 |
Objavljeno: Sob Jan 22, 2011 2:02 pm Naslov sporočila: Nastavitev avtomatov |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:12 Prispevkov: 9 Kraj: Ptuj
|
Smučka elan SL 10/11, avtomati so elx 11 z fusion sistemom.
Torej pancar je dolžine 325, na skali pa so mi na servisu nastavli na 315 in zadni avtomat čisto nazaj. Zanima kako nastaviti avtomate ter posledično kje mora biti težišče a je tako kot so mi nastavli vredu, ker se mi zdi da gre zelo na "knap" pancar noter.
Lp, Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s1 |
Objavljeno: Sob Jan 22, 2011 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:58 Prispevkov: 187 Kraj: Gorenjska
|
Tole mene tud firbec matra. Mam na mojih obojnih dilah za nastavit, in če dam na številko, kot je na pacarju, potem je črtica, ki označuje sredino pancarja ( če je to črtica sredine ) centimeter do dva nazaj od sredine smuči. Po moje bi moglo bit na sredi, ali pa se motim?? a kdo kaj ve o tem, oz, ali prilagodit, da je to res na sredi, ali tako kot je??
Sicer pa, kaj pa to pomeni pri smučanju, če je naprej ali pa nazaj??
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Sob Jan 22, 2011 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 18:24 Prispevkov: 76
|
Na peti imaš eno puščico na vezi (ob strani), ta puščica se mora pokrivati z črtico na spodnji strani. Takrat je vez v "nuli". Ko je enkrat to narejeno, potem na fusionu naštimaš točno na 325  _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Ned Jan 23, 2011 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
V teoriji ni povsem vseeno če so bolj naprej ali nazaj. Pri bolj naprej pomaknjeni vezi bi morala iti dila rajše v zavoj in obratno. Tudi težišče preveč nazaj naj bi se dalo s tistimi nekaj cm malo kompenzirati.
V teoriji... V praksi je pa popolnoma vseeno. Samo pazi da bo razdalja med sprednjo in zadnjo vezjo ustrezna, centimeter naprej ali nazaj pa nima veze.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|