Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Rossignol 9S, Fischer RC4 SC, Atomic Race SL - katere?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Rossignol 9S, Fischer RC4 SC, Atomic Race SL - katere? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 8:29 pm    Naslov sporočila: Rossignol 9S, Fischer RC4 SC, Atomic Race SL - katere? Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Ker sem malo ven iz modelov...kriva je moja 3 leta stara SLX, ki mi ne pusti gledati za drugimi, me je sodelavec presentil z vprašanjem glede treh modelov smuč, ki so v znižanju. Gre za sledeče modele:

- Rossignol 9S(L) (TI) World cup
- Fischer RC4 SC (PRO) World cup
- Atomic Race (TI) SL

Kaj menite, katere bi bile najboljši nakup za dobrega smučarja, cca 175 cm, cca 75 kg? Vem, da imajo vsake oči svojega malarja in da bi bilo najbolje če bi jih preizkusil, pa vendar...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tomek
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 8:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56
Kraj: Maribor

No po teži in višini je tvoj sodelavec skoraj enake konstitucije kot jaz. Sam občasno vozim dokaj staro Fischer RC4 Worldcup SC ter Rossignol 9X Ti (kar je trgovinska veleslalomka), kot kaže pa je bilo še usojeno, da sem danes na Patscherkoflu testiral letošnjo Atomic Race SL.

Izkušenj z novejšimi Fischerkami nimam, ampak dvomim da so se poslabšale, verjetno so še boljše kot so bile, Rossignol je tudi vrhunski, medtem ko me Atomic ni najbolj prepričal, vendar pa so v primerjavi z nekaterimi starejšimi modeli naredili velik napredek (v mislih imam predvsem SL11), tako da bi sam na njegovem mestu iz seznama črtal Atomic in se nato po občutku odločil med Fischerjem in Rossignolom. Vendar pa kot si sam dejal, vsake oči imajo svojega malarja, in testa ne more nadomestiti nobeno mnenje kogarkoli.
pj
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 11:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Po pravici? Tiste, ki so mu barvno ali po imenu najbolj vsec. Ce nekdo resno verjame, da rekreativen smucar z 10 ali 20 dnevi letno na smuceh, loci med smucmi razlicnih firm istega ranga, naj premisli se enkrat
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 4:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Tomek lepa hvala v imenu sodelavca

pj: Hehe tudi to je deloma res...
Nazaj na vrh
Thazz
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 6:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2005 21:19

Veliko je tudi odvisno kako so smuči pripravljene. Lahko so si smuči med sabo zelo podobne, ampak je ob različni pripravi razlika bolj očitna.
Nazaj na vrh
s1
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2011 1:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:58
Kraj: Gorenjska

....Head Isl...wroooom....

No ja, da ne bo egoistično, perfektna je tudi Blizzard SLR magnesium...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Rossignol 9S, Fischer RC4 SC, Atomic Race SL - katere?
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net