Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » elan sl vs progressor 8+ 2010/11

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 elan sl vs progressor 8+ 2010/11 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
ulavre
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 7:59 pm    Naslov sporočila: elan sl vs progressor 8+ 2010/11 Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:50

Pozdrav, mene pa zanima kdo izmed vas je letos že testiral novi model elan SL race ter Fischer Progressor 8+ in/ali Progressor 9+? Oklevam med temi tremi modeli...rad bi se karseda približal smučki Fischer RX 8 fire, ki pa jo žal ne izdelujejo več...predvsem me zanima ali je razlika med Elan SL in progressor 8+ občutna ali zanemarljiva?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DeX
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 05, 2011 11:42 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50

RX 8 Fire lahko kupiš v Intersportu in to -40%. So pa najbrž lanske.
ulavre
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 05, 2011 7:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:50

a res? Mogoče je pa isto kot v hervisu ko sm jih pa jaz vidu, samo so ble njihove testne (za sposojo) tko da že nekaj sezon vožene in znucane..
Nazaj na vrh
DeX
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 6:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

V intesportu so v prosti prodaji nove. najbrž lanska zaloga, ker so jih že novembra in decembra ponujali po -40%.
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 8:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

RX serije sploh ni več v Fischerjevi ponudbi, tako da so sigurno lanski model...

Sicer pa samo za info - ko sem se jaz zanimal, sem izvedel naj bi bila Progressor 8/9+ precej boljša smučka od RX8, tako da ekvivalenta ne boš našel, greš pa lahko na boljše.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
d0m3n
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 08, 2011 11:44 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 21:34

Amater:) je napisal/a:
RX serije sploh ni več v Fischerjevi ponudbi, tako da so sigurno lanski model...

Sicer pa samo za info - ko sem se jaz zanimal, sem izvedel naj bi bila Progressor 8/9+ precej boljša smučka od RX8, tako da ekvivalenta ne boš našel, greš pa lahko na boljše.

Kako da ne? Še v intersportu so jih meli.

Tukaj dajem primer letošnje RX8 PRO smučke. Pa ne bi rad delal nobene reklame za kakega trgovca:

http://www.bolha.com/moske-smuci-okovja/fischer-rx-8-pro-vezi-x17-2011-oglas1272626885

Je pa res, da vsako leto dajo samo novo grafiko. Drugače pa vredu smučka za ta denar.
Nazaj na vrh
DeX
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 08, 2011 1:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

No, to so očitno stare dile v novi grafiki, narejene za prodajo pri raznih veletrgovcih (ala Intersport, Hevis... )

Drugače ima Amater prav, smuči RX8 ni več v Fischerjevi uradni ponudbi.