Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » "Prevleka - rokavice" za pancarje

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 "Prevleka - rokavice" za pancarje « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Vitek
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2010 12:36 pm    Naslov sporočila: "Prevleka - rokavice" za pancarje Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2009 20:31

Ker sem bolj zmrznjene sorte človek, na smučah pa še posebej in me vedno začne zebst v prste na nogah sem začel neki delat na tem in sem zasledil tole zadevco:

http://www.tesmasport.si/rokavice-neopren-grelec-za-smucarske-cevlje-bootcover

Pa me zanima ali to sploh kaj učinkuje, mogoče kakšne lastne izkušnje ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DeX
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 12:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50

Rokavice za pancarje? A se ne imenuje rokavica "rokavica" zato ker se jo natakne na roko. To so potemtakem nogavice za pancarje, glede na to, da gredo pancarji na noge in ne na roke

Sej vem, off topic, samo sem moral pokomentirat
Damjan-doc
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 2:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31

Po moje je bolje investicija v kvalitetne termo štumfe.
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 2:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

rokavicam za čevlje pravijo galoše, za pancarje pa ne vem.
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 4:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Pomojem tudi boljše kakšne boj konkrete nogavice kupit, pa je. Tole meni ne deluje kaj preveč OK. Pa tudi zdrži verjetno ne prav dosti časa (sploh če občasno malo podrgneš po snežni površini še s pancerjem ). Pa še zaponk ne moreš odpenjati brez da to snameš dol.
Nazaj na vrh
moby d***
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 5:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 18:50

Najhujš je da se ne da odpenjat ja...
Za zmrznjenost potem raje probaj grelne vložke, če si toliko zmrznjen, je akumulator zadej na pancerju manj moteč kot tole
Pa tole je še grdo no moje mnenje
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 7:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Jao, jao....pa s čem se nekateri ne ukvarjajo .....
Nazaj na vrh
pj
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2010 10:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Stvar je hudo uporabna na kaksnih testih, ogledih prog itd.. Cevlji ostanejo dlje casa suhi, pa malo bolj toplo je le... sploh pri recimo temperaturah kaksne smo imeli ta vikend v Val Gardeni. Za normalno smucanje pa po moje ni ravno pretirano uporabno, ce nic drugega stvar definitivno ne zdrzi bolj redne uporabe pri normalnem smucanju.
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 22, 2010 2:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

V tekmovalnih pancerjih delat ogled proge z zapetimi zaponkami je tudi nekaj, kar si vsak lahko samo želi... Res
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 22, 2010 7:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Sploh pri enih -20 mora to bit poseben užitek....skratka...neprecenljivo...
Nazaj na vrh
pj
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 22, 2010 12:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

In zakaj bi moral biti pancer zapet, ce hoces dat to cez? Malo logike pa gre to cez tudi cez odpete. Sicer ne vem, ali so imeli odpete ali zapete, ampak vsaj 10 ali 15 tekmovalcev v Gardeni, jih je uporabljalo.
Nazaj na vrh
Milko
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 22, 2010 9:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26
Kraj: Radovljica

Že na pogled mi deluje hudo ceneno, izdelano iz nekega velurja ,če bi bilo nekaj učinka naj bi bi bil 3-4mm neopren pa bolj dodelan dizajn.Ampak ne dvomim, da jih bom letos kar nekaj videl na pancarjih različnih modelov.
Je že tako, ljudje kupujejo vse sorte traparij tudi kurji drek porcijsko zapakiran
lenko
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 22, 2010 9:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Ni najboljši dizajn, je pa poceni in deluje:

Če res deluje, pa bom sam letos preizkusil!
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 23, 2010 7:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

S tem je bolj tako-tako....sicer imam prelepljene tudi sam, ampak še vedno moram sušit vložke....da bi pa to preprečilo hladne prste je pa malo
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 23, 2010 10:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Dečki, ne rabite se delat norca. Če te zebe v noge, je eužitek pri smučanju pol manjši. Mene do 1 leta nazaj ni nikoli zeblo, potem pa - ne vem ali so krivi novi pancerji ali se mi je z leti kaj spremenil krvotok. Nogavice ne pomagajo, montiral sem grelce, pa včasih še to komaj pomaga.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » "Prevleka - rokavice" za pancarje
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net