Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Speedster SL

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Elan Speedster SL « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
ginz92
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 1:08 am    Naslov sporočila: Elan Speedster SL Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 1:00

Torej Elanove Speedster SL TMD. Kaj mislite o njih in trenutni akciji v hervisu kjer jih dobite za borih 250 eur? Se vam zdi smuč vredu, slaba?
Zanima me, ker je nekam sumljivo set znižati iz kar 600 na 250 eur, res je da cena vedno ni vse, ti pa le da neko osnovno predstavo o kakovosti izdelka.

http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=3901&CFTOKEN=43397922&fuseaction=Sportwelten.printdetail&nolayout=true&artikelid=5495
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirkuma
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 8:02 am    Naslov sporočila: Re: Elan Speedster SL Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43

Smuča ima TDM vezi namesto Fusion in še nima Waveflex tehnologije, zato predvidevam, da je starejši model iz Hervisove zaloge, od tu najverjetneje tako ugodna cena. Čeprav se v razprodajah dobi tudi noveše modele prav tako zelo ugodno, samo izbire je manj.
Nazaj na vrh
kotulc
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 10:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

Če pogledaš, da je redna cena novih SL 450? http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=2435745&CFTOKEN=17396701&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=531&gruppe_id=846&untergruppe_id=1294

Redna cena teh smuči ne bi smela biti nad 350? ... realnega popusta je torej 100?.
Nazaj na vrh
ginz92
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 3:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 1:00

Se strinjam pa vendarle za 250 eur set ni slab (ali pač?) za ta denar tudi v razprodaji ne dobiš prav veliko v to sem prepričan ker sam oprezam za kakimi smučmi v tem rangu in sem pregledal ene par športnih trgovin..

žal so nove SL znižane iz 450 samo na 400..
Nazaj na vrh
kotulc
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 3:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

Sam smučam na nekaj sezon starih SL , ti so brez wavefleksa in brez fusion sistema - vseeno pa je odlična smučka ... zelo primerljiva z novim modelom SL.

Vsekakor bo dober nakup, sploh če ne smučaš ogromno in nisi tajkunov sin, da bi imel prepolne žepe
Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2010 3:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

da ne bom spammal bom kar tukaj vprašal:
kupil bom slalomke pa me zanima če bo primerna višina 155cm, visok sem pa 174cm. Kaj pa 165cm bodo predolge ?

lp
elan
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2010 5:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

odvisno od znanja in kaj od njih pričakuješ.

sam sem ravno tolk velik kot ti pa imam 165. se mi zdijo idealne in bolše od 160cm.
Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2010 5:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

znanje je dobro, rad bi pa kdaj pa kdaj naredil tudi kakšen daljši zavoj zato mislim da je 165 boljša izbira.

EDIT: Danes sem kupil ELAN Race SLR in sicer 165cm .. v soboto jih sprobam in sporočim
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Speedster SL
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net