Avtor |
Sporočilo
|
Marco |
Objavljeno: Tor Dec 15, 2009 5:15 pm Naslov sporočila: Smučarksa bunda - katera? |
|
|
 Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 17:07 Prispevkov: 9
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeX |
Objavljeno: Tor Dec 15, 2009 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
Tista 8848 Altitude bunda je pomoje čist kul, pa tudi cena je solidna, sploh ker so ji znižali že pred uradnimi razprodajami. V tem cenovnem rangu je to pomoje eden boljših nakupov.. Lahko pa pogledaš tudi Icepeak bunde. To uporabljam tudi sam in tudi te so že v akciji.
Jaz imam pomoje lanski model tele: http://www.superge.si/html/svn/7043472-AA.shtml
Na znižanju sem dal namesto 170eur okoli 130. Lani sem kar nekaj smučal v njej, tudi ne v ravno prijaznih pogojih in se je obnesla super. Za tak denar definitivno best buy tudi tale Icepeak, če iščeš budget bundo, ki je vseeno solidna. _________________ Powered by Elan SLX Waveflex Fusion, Elan GSX Waveflex Fusion, Elan 82XTI Amphibio, Fischer Worldcup SL & Fischer Worldcup GS Masters |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marco |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča s sulicami

|
hvala za podrobne informacije! Danes grem še malo v salzburg preverit športne trgovine če se bo kaj pametnega našlo..
glede superg.si, predvidevam da je št. M dovolj dolga oz. velika za človeka velikega 177cm (vitke postave). da gleda bunda čez rit?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 509
|
Marco je napisal/a: | hvala za podrobne informacije! Danes grem še malo v salzburg preverit športne trgovine če se bo kaj pametnega našlo..
glede superg.si, predvidevam da je št. M dovolj dolga oz. velika za človeka velikega 177cm (vitke postave). da gleda bunda čez rit?  |
zadeve moraaš sprobat. sem tvojih mer pa mi šmučarske zadeve povečini bolj padejo v S kot M, čeravno imam drugo konfekcijo M. stvari iz superge.si lahko sprobaš v tomas sportu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marco |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča s sulicami

|
sej to.. v eni trgovini sem salomonove probaval velikosti M pa so bile kar velike.. No sej če je mal dalša ni panike, da mi nebo ceuc za hrbet uhajal ;D no z M potem ne bom kaj preveč falil.. samo da mi ne bo premajhno
V tomas sportu imajo to isto smučarsko opremo??
hvala, bom preveril |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cviček |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 4:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Okt 2009 15:50 Prispevkov: 137
|
V bistvu je stran superge.si spletna trgovina tomas sporta.tako da bi mogu tud v trgovini vse dobit |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|