Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarksa bunda - katera?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Smučarksa bunda - katera? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Marco
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 5:15 pm    Naslov sporočila: Smučarksa bunda - katera? Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 17:07

Letos se tudi jaz keširam za novo smučarsko opremo (freeride).. res drag špas

torej smučke, palce, vezi, pancerje (salomon) že imam.. Sedaj potrebujem še obleko..
In sem zasledil eno bundo preko online trgovine.. Pa me zanima vaše mnenje kaj pravite o tem modelu glede na specifikacije ipd..
http://www.superge.si/html/svn/6712105-AA.shtml In pa cena se mi zdi kar v redu? Kaj vi menite?

ogledane imam tudi te hlače, ki se mi zelo dopadejo:
http://www.extremevital.com/board/product_info.php/products_id/2849 sam k so toook drage :/

hvala in lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DeX
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 9:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50

Tista 8848 Altitude bunda je pomoje čist kul, pa tudi cena je solidna, sploh ker so ji znižali že pred uradnimi razprodajami. V tem cenovnem rangu je to pomoje eden boljših nakupov.. Lahko pa pogledaš tudi Icepeak bunde. To uporabljam tudi sam in tudi te so že v akciji.

Jaz imam pomoje lanski model tele: http://www.superge.si/html/svn/7043472-AA.shtml

Na znižanju sem dal namesto 170eur okoli 130. Lani sem kar nekaj smučal v njej, tudi ne v ravno prijaznih pogojih in se je obnesla super. Za tak denar definitivno best buy tudi tale Icepeak, če iščeš budget bundo, ki je vseeno solidna.
Marco
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

hvala za podrobne informacije! Danes grem še malo v salzburg preverit športne trgovine če se bo kaj pametnega našlo..

glede superg.si, predvidevam da je št. M dovolj dolga oz. velika za človeka velikega 177cm (vitke postave). da gleda bunda čez rit?
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Marco je napisal/a:
hvala za podrobne informacije! Danes grem še malo v salzburg preverit športne trgovine če se bo kaj pametnega našlo..

glede superg.si, predvidevam da je št. M dovolj dolga oz. velika za človeka velikega 177cm (vitke postave). da gleda bunda čez rit?

zadeve moraaš sprobat. sem tvojih mer pa mi šmučarske zadeve povečini bolj padejo v S kot M, čeravno imam drugo konfekcijo M. stvari iz superge.si lahko sprobaš v tomas sportu.
Nazaj na vrh
Marco
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 12:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

sej to.. v eni trgovini sem salomonove probaval velikosti M pa so bile kar velike.. No sej če je mal dalša ni panike, da mi nebo ceuc za hrbet uhajal ;D no z M potem ne bom kaj preveč falil.. samo da mi ne bo premajhno
V tomas sportu imajo to isto smučarsko opremo??

hvala, bom preveril
Nazaj na vrh
cviček
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 4:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Okt 2009 15:50

V bistvu je stran superge.si spletna trgovina tomas sporta.tako da bi mogu tud v trgovini vse dobit
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarksa bunda - katera?
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net