Avtor |
Sporočilo
|
aerobičarka |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 9:12 am Naslov sporočila: smučke za žensko |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Okt 2009 8:59 Prispevkov: 2 Kraj: Maribor
|
Pozdravljeni,
potrebovala bi nasvet, saj kupujem nove smučke, s katerimi bi lahko uživala na snegu. Sem rekreativka, smučam približno 6 let, vozim zmerno hitro in s krajšimi zavoji. potrebovala bi mehko in lahko vodljivo smučko. Pa ne čisto začetniško ali z rožicami porisano smučko ;-)).....Kaj mi priporočate? Hvala vsem!  _________________ Carpediem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 9:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21 Prispevkov: 197 Kraj: maribor
|
Naj nekdo to temo prestavi na ustrezno mesto.
Urejeno. Lp, Lux |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dame |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 10:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:46 Prispevkov: 10
|
Si razmišljala o slovenski smučki. Elanova smučka po mojem mnenju sploh ni slaba.
Mogoče nekaj iz Elanove linije ženskih smuči performance (Blac Magic) z WaveFlex tehnologijo. Res pa je, da so smuči porisane z rožicami ?, ampak v tem ne vidim nič slabega. Smuči pač oblikuje Urška H.
Če pa ti rožice niso všeč, pa mogoče SPEEDWAVE 10
To je samo predlog za razmislek, odločiti se moraš sama. Saj veš; ?vsako tele ma svoje vesele?
Če pohitiš v Begunje, dobiš mogoče še lanski model smuči, tako dobiš novo smučko (garancija) za dober denar. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markxx |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29 Prispevkov: 125
|
Moja zena je lani kupila smucko SW12 za 60% znizano v Elanu v begunjah. Ok je bil model prejsnjega leta, ampak itak vecina rekreativcev ne kupuje smuci vsako leto, da bi kao imel najnovejsi model.
Torej sibaj v Elan, pa si kupi SW8 ali SW10, ce si bolj rekreativka. Bodo cez zadost.
Al pa kot je moj predhodnik rekel BlackMagic ali WaveMagic _________________ Sezona 2009/2010: 3xKatschberg, 6xKaprun/Zell am See, 6xKrvavec, 5xGolte, 1xVišarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aerobičarka |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 12:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Okt 2009 8:59 Prispevkov: 2 Kraj: Maribor
|
Vsekakor sem za Elan! Hvala obema! LP! _________________ Carpediem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo02 |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 17:54 Prispevkov: 77
|
Še komentar iz ženskih ust:
Jaz sem se lani odločala med Wave magic in Black magic in na koncu izbrala Wave magic (predvsem zaradi Waveflexa) - ni mi žal. Fajn smučka za rekreativno smučajne, dobro se obnaša tako na kratkih kot dolgih zavojih. Tudi, če ne znaš dobro na robnike postavit je dokaj lahko obvladljiva. Če si pa rada "na kantah" pa še toliko bolje!
Tudi jaz priporočam, da greš v tovarniško trgovino v Begunje - ker sta letos oba modela nova (tudi Black magic ima Waveflex), so lanski modeli mogoče še malo cenejši.
Pa užitek na letošnji smučariji ti želim! LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dame |
Objavljeno: Pet Okt 23, 2009 1:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:46 Prispevkov: 10
|