Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Bad Gastein

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
 Bad Gastein « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 19, 2009 5:55 pm    Naslov sporočila: Bad Gastein Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Nisem opazil, da bi bilo na tem forumu kaj govora o Gasteinih. Čudno, da sem bil tudi jaz prvič tam, saj je to dokaj veliko in najbližje Salzburško smučišče le par km dlje od mokrin (180 km). Časovno vam vsaj za pol ure zadevo podaljša vožnja z avtovlakom skozi tunel . Na vlak se vkrcate v Malnitzu. Vlak vozi vsako uro, med vikendom pa na pol ure. Če planirate pot, bodite pozorni, saj vlak odpelje točno ob napovedanem času in morate takrat že biti gor.



Gre za dve večji in 2 manjši smučišči v sistemu Ski amade. Z večdnevno karto lahko smučate v vseh centrih Ski Amade, karta za vsa Salzburška smučišča pa bi bila dražja, pa mislim, da niti ne zajema vseh Amade smučišč (npr. Schladming na Štajerskem).



Glavno smučišče naj bi bilo nad dvema zdraviliškima mestoma Bad Gastein in Bad Hofgastein (priporočam Alpin terme v Hofgasteinu). Skupni imenovalec smučišč so večinoma precej ozke proge (tudi nad snežno mejo). Posamezni boljši odseki smučišč so povezani s položnimi cestami, ki so široke, kot povezovalne ceste na Pohorju pred širitvijo, z eno malo razliko ? veliko več smučarjev. Dolga proga je nad Bad Hofgastainom, kjer je treba uporabiti vlakec in klasično nihalko. Meni precej nepriljubljena prevozna sredstva, saj stojiš v natrpani kabini, namesto da bi lepo sedel. Za najdaljšo progo moraš uporabiti še dve sedežnici. V glavnem nič posebnega. Zanimivejše proge so na povezavi med obema središčema nad Angertalom. Iz Hofgasteinove smeri je dokaj lepo in dolgo smučišče, katerega odlikuje moderna nihalka in veliko možnosti za off-piste. Še lepše je na drugi strani. Ob novi nihalki so 3 dolge lepe in široke proge. Ne znam si predstavljati, kako je tu izgledalo pred postavitvijo te naprave, saj je zame to edini res dober del smučišča.

Dorfgastain je veliko bolj po mojem ukusu. Iz Gasteinske doline pelje na vrh kabinka srednjih let, pod njo je par zanimivih razgibanih prog in čudno nametanih par drugih žičnic.



Na vrhu je (žal kratka) sedežnica s čudovitim imenom Kuhhageralmbahn , ki jo odlikuje kakih 200 metrov široko teptano smučišče. Na trenutke se mi je zdelo, da je smučišče širše kot daljše:


Tole je pogled iz vrha (Fulseck):


Desno nazaj se gre proti Dorfgasteinu, levo od prelaza je Grossarl, spredaj desno pa tista sedežnica s čudovitim imenom. Na strani Grossarla sta dve moderni kabinki in nekaj sedežnic, lepi raznovrstni tereni s prepletajočimi se širokimi progami v številnih variantah, tako da imaš tudi po večdnevnem smučanju občutek, da nisi prevozil vseh. Žal ima smučišče tudi nekoliko slabšo plat. Zaradi nižje in sončne lege se sneg prej zmehča, pa tudi ljudi je na tem smučišču kar veliko.

Sedežnica Harbach ima več širokih prog:



Nekaj neteptanih prog je zaradi obilice novega snega in številnih smučarjev postalo velik izziv za ljubitelje kucljev:



Tole pa je za marsikoga najpriljubljenejši del smučišča: Alpentaverne in jodlarske specialitete: Germknoedel, Kaiserschmarn, Apfelstrudel od jabuke...


Tukaj se pod sedežnico Harbach (ki se začne malo niže) končuje Hochbrandbahn. relativno kratka kabinka ima posebej v spodnjem delu čudovito progo. Nekaj takega kot njivice na Krvavcu, samo še dvakrat širše in 2x daljše. V ozadju se vidi še čisto majcene kabine še ene krožno kabinske. Panoramabahn ima še eno vmesno postajo in je približno 2x daljša. Ampak tudi ta te še ne pripelje do vrha.


Ttale slika je posneta na Kreuzkoglu. Tisti z zares ostrim pogledom boste morda videli Badgestein. Tisti najvišji hrib pa je po moje Kreuzkogel (ja res se imenujeta enako, le da je prvi nad Hofgasteinom visok dobrih 2000 m, drugi pa skoraj 2700 m), kjer se skriva Sportgastein.


Popoldne pa nazaj v Dorfgastein:



Ob progah je še nekaj "malega" snega:



Med letošnjimi počitnicami je bilo vreme bolj slabo. Tole je pogled iz našega domovanja, medtem ko so se 20 km stran na Koroškem sončili:


Takole pa izgleda Bad Gastei ponoči. Pravega življenja v resnici ni.



Na ostalih smučiščih doline tokrat nisem bil. Sportgastein je bil zaradi nevarnosti plazov pol zime zaprt. Manjši center menda odlikujejo lepa okolica, lepe proge in višja lega. Na Graukoglu nad Bad Gastainom sta dve sedežnici in vlečnica. Smučišče sem imel priliko opazovati skozi okno apartmaja in med smučanjem na nasprotnem smučišču. Izgleda čisto solidno smučišče velikosti Kobla ali Stari vrh, ampak ne vidim pravega razloga, da bi se vozil tja.

Če potegnem črto, smučišča so solidna, primerna tudi za dnevni obisk, saj niso nič dlje kot npr. Mokrine. Sam nameravam v kratkem obiskati tudi Sportgastein, ki so ga menda že odprli. V prihodnji zimi pa ob lepem vremenu za dan ali 2 še enkrat v to dolino.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kljukec
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 1:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:36
Prispevkov: 2


Kaj je tko čudovitga na imenu tiste sedežnice? Jaz ga še prebrat ne znam.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Marvin
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 30, 2009 2:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28
Prispevkov: 353


@Kljukec: v tem je tudi vsa "lepota" imena

@Marko: s karto Ski Amade lahko smučaš tudi v Schladming in njegovih "4ih hribih". Vsaj lani je bilo tako...
_________________
...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 4:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Marvin, Schladming je bil vedno in je tudi letos v Ski Amade, ni pa na Salzburškem, ker je na Štajerskem in Salzburška karta je nekaj drugega kot Amade. In mislim, da s salzburško karto ne moreš smučati v Schladmingu, ampak nisem 100%, ker s salzburško karto lahko smučaš tudi na Kačjaku in na Moliju, ki sta pa na Koroškem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 4:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

kljukec je napisal/a:
Kaj je tko čudovitga na imenu tiste sedežnice? Jaz ga še prebrat ne znam.


Klukec, za ime Kuhhageralmbahn sem mislil, da je v narekovajih čudovito ime, saj ga večina Slovencem ne zna prebrati in ne more izgovoriti. Sicer pa je ime zanimivo: v nekakšnem prostem prevodu bi se glasilo žičnica planine mršave krave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 10:20 pm    Naslov sporočila: Dorfgastein/Grossarl Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Veliko Slovencev je v dolini Gastein, pa tako malo govora tukaj na forumu - da vas ni sram!! Od nedelje do torka sem bil v Gasteinu in obdelal Dorfgastein/Grossarl, Bad Gastein in Bad Hofgastein - ja, za naslednjic sem si se pustil Sportgastein in Graukogel.

Pa zacnimo iz severne strani, od koder sem prisel. Najprej ena slikca iz doline Grossarl, kjer se vzpenjata osemsedezna (ta je tudi na spodnji sliki) in malce vstran se sestsedezna gondola. V dolino so speljane dokaj zanimive rdece proge z modrimi alternativami za manj vesce smucarje. Kljub kvazi odjugi so proge dobro vzdrzale.


Sledi slikca iz ski route Himmelreich, ki je ne zasnezujejo. Kar strma in posrecena proga, ki ponuja dva starta (levo in desno zgoraj). Nekaj rjavih flekov tu in tam, ampak ni bilo kriticno.


Pa malenkost slabsa fotka proti Kreuzkoglu, kjer sta vidni fiksna stirisedeznica Sonnenbahn, ki je vec ali manj vedno v senci , s pripadajoco crno progo Lärchenhang in pa v ozadju sestsedeznica ter dvosedeznica Kreuzkogel, ki pokrivata par rdecih prog.


Pa se ena fotka Kühhageralma, kjer je se viden spodnji del proge... Skoda, da ni proga daljsa in sedeznica odklopna.


Glavna novost prejsnje sezone v Dorfgasteinu je bila sestsedeznica Gipfelexpress Fulseck, ki je nadomestila sidro, in pripadajoca crna proga Adrenalin. Super proga, ki pa se prehitro konca in nadaljuje z obicajno rdeco progo do vstopne postaje sestsedeznice ali do vmesne postaje sestsedezne gondole Gipfelbahn Fulseck.


Za zakljucek Dorfgasteina pa se en posnetek z vrhnje postaje odklopne stirisedeznice Wengerhochalmbahn, ki prekriza smucisce Dorfgastein na polovico.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 10:57 pm    Naslov sporočila: Bad Gastein Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

No, pa pojdimo kar naprej v Bad Gastein.

Za uvod sem naredil dve voznji po naravnem sneznem tepihu se pred 9h zjutraj na Stubnerkoglu do vmesne postaje (proga v dolino ni bila odprta zaradi pomanjkanja snega - ja, v Bad Gasteinu so postavili novo osemsedezno gondolo Stubnerkogelbahn za proge z naravnim snegom, ki se razprostirajo med nadmorsko visino 1000 in 2250m). Ker je bilo tako lepo, nisem naredil nobene fotke, saj sem cim prej zbezal na Senderbahn, kjer tudi ni bilo se skoraj nikogar. No, potem je prislo sonce in s tem tudi nekaj ljudi.


Iz doline Angertal, kjer se srecata smucisci Bad Gastein in Bad Hofgastein, se vzpenja tudi odklopna stirisedeznica Angertalbahn, ki pokriva rdeci progi B17, ki se hitro zdruzi s progami gondole Senderbahn, in pa B11, ki gre v dolino Angertal.


Zgodaj popoldne, ko so vse restavracije/koce pokale po sivih, sem se odpravil na staro odklopno stirisedeznico Jungeralmbahn, ki ponuja lep razgled na Stubnerkogel z druge strani in pa dve razmeroma dirkaski rdeci progi. Na sliki je greben, po katerem je speljana gondola Senderbahn.


Pa se ena fotka iz proge B22 (levo zgoraj je leseni mosticek med postajama Stubnergkogelbahna in Senderbahna; desno zgoraj je zgornja postaja Jungeralmbahna).


Pa po mojem mnenju najboljsa proga v celotni dolini... Crna B20. V bistvu je voznja s Senderbahnom pravi uzitek, vkljucno z vsemi moznimi variantami v dolino. Cista desetka!


Zadnji dve uri dnevne karte sem prezivel spet na Stubnerkoglu in rdecih variantah, ki obdajajo gondolo do vmesne postaje. Stanje je nekaterih tockah ze precej kriticno, vendar je snega ob progah se dovolj, tako da vcasih pac zavijes na neurejen del smucisca, ki ni zvozen do zemlje.


Pa se ena fotka, ki sem jo posnel naslednji dan na smuciscu Bad Hofgastein, ampak pase kar sem. Panorama vrhnjega dela smucisca Bad Gastein. Cudovito smucisce. Senderbahn, B18, B20 - priporocam!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 11:27 pm    Naslov sporočila: Bad Hofgastein Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Na koncu pa se Bad Hofgastein. Najprej sem opravil nekaj vozenj na rdecih progah ob odklopni stirisedeznici Sendleitenbahn in fiksni stirisedeznici Kleine Scharte.


Nato sem se odpravil na sestsedeznico, ki pa ponuja zgolj polozne modre proge, ki niso ne vem kako zanimive. Sluzi pa tudi kot povezava med raznimi napravami na smuciscu.


Potem sem se testiral voznjo v dolino Angertal, ki pa ni tako atraktivna kot v Bad Gasteinu (kar pa ne pomeni, da je slaba... pac proge ob Senderbahn so vrhunske). Fotko sem posnel dan prej z Bad Gasteina, da ne bo kdo cudno gledal...


Na koncu pa vzpon z dvosedeznico Hohe Scharte na najvisjo tocko smucisca Bad Hofgastein - Hohe Scharte, 2300m...


...in spust v dolino po rdeci progi H1 (baje najdaljsa proga in proga z najvecjo nadmorsko visino v vzhodnih Alpah?)! Dolzina: 8000m! Presmucana nadmorska visina: 1440m! Pika na i: smucarska proga je speljana pred zadnjo prelomnico pod mostom za vlak! Fenomenalno!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
polh
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 12:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52
Prispevkov: 280


hvala za slike...v kratkem mislim obiskati "Gasteinertal"; se pravi, vlakec med tednom na vsako polno uro in za vikend na pol ure, ter najmanj 10 min pred odhodom biti tam. Nameravam začeti v Gastein-u ali Hofgastein-u, predvidevam, da je v slednjem manjša gneča na spodnji postaji.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 3:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Bad Hofgastein (vstop Schlossalm) se zjutraj kar zapolni, ker je spodaj vlakec za 100 ljudi, na vmesni postaji pa se ze sprosti, ker lahko izbiras med nihalko za 80 ljudi in dvosedeznico. V torek sem cakal ob 9h zjutraj malo vec kot pol ure pri Schlossalmbahnu, na vmesni postaji pa sem sel kar na dvosedeznico, ker se mi ni dalo cakati v vrsti na nihalko.

V Bad Gasteinu (vstop Stubnerkogel) ni guzve, se posebej zato, ker je zaprta proga v dolino zaradi pomanjkanja naravnega snega. Nasploh bo tudi zgornji del Stubnerkogla imel probleme, ce se ne bo v kratkem ohladilo in zapadlo nekaj svezega snega (mogoce bo po tem vikendu kaj bolje).

V Angertalu, kjer se srecata obe smucisci pa je malo vec prometa na Kaserebenbahn, ki se vzpenja v Bad Hofgastein, medtem ko pri Senderbahn sploh ni bilo potrebno cakati.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
polh
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 7:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52
Prispevkov: 280


aha ok, gastein torej, če se pride zjutraj, hvala za info
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 21, 2013 12:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Kot sem napisal že v prispevku izpred točno 4 let, je to smučišče pri Slovencih res nekoliko zapostavljeno. 2 leti od zadnjega prispevka v tej temi!!!

Tam smo bili za podaljšan vikend. V petek v Dorfgasteinu je bila smuka povprečna. Vreme je bilo delno oblačno, na posameznih delih si lahko ujel kar nekaj sonca. Na strani Grosarla je bilo precej novega snega, ki je zapadel ponoči in posledično precej razrite proge. neverjetno, kako razmere vplivajo na naše ocene. Če se mi je pred 4 leti zdela ta stran odlična, se mi je zdaj stran proti Dorfgasteinu zdela boljša. Na tej strani razen čisto pri vrhu praktično ni bilo novega snega, ali pa so ga zjutraj steptali, tako da so bile proge kar dobro utrjene.

Naslednji dan je bilo v Badgasteinu in Bad Hofgasteinu vse idealno (vreme, temperatura, sneg...). Nekih velikih novosti v teh 4 letih na smučiščih nisem opazil. Bistvena razlika je v progah, ko so bile pred 4 leti precej ozke, zdaj pa so jih povezali med sabo, tako da se pod Schlossalmom in Stubnerkoglom razprostirajo domala čez celo pobočje. Nekoliko so posodobili tudi naprave, nekaterim so dodali ogrevanje sedežev. Kabinka iz Bad Gasteina se mi zdi, da je pa nova.

V glavnem, smučišče priporočam. Mi smo šli čez Bischofshofen, ker avtovlak vzame kar nekaj časa, pa še točno ob pravi uri moraš biti tam.

Slik se mi ne da lepiti. Če so kakšne velike želje, se bom potrudil pozneje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smrko
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 23, 2013 3:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2012 14:14
Prispevkov: 46
Kraj: Maribor

Resda se o tem smuciscu malo pise, ceprav vsi, ki tja zahajamo ga hvalimo. Novosti je bilo v zadnjem casu po letih mirovanja kar nekaj, gondola iz Angertala na Stubnerkogel, nova crna proga v dolino, mnova gondola iz Badgasteina na Stubnerkogel, sestsedeznica gledano iz Dorfgasteina na vrh, ki je nadomestila vlecnico, v letu 2014, mislim da ne ze letos, pa bodo odstranili vlakec iz Hofgasteina proti vmesni postaji in ga nadomestili z gondolo. Proga s Fulsecka v Dorfgastein je res super in zaradi ugodne lege drzi do konca dneva tudi pozno v marcu, vsaj do vmesne postaje. Ne vem ali nameravajo nadomestiti tudi dvosedeznici na Schlossalmu in sicer tisto z vmesne postaje in ono proti vrhu, res sta moteci obe progi proti vmesni postaji z vrha pa prava uzivancija. Mi vedno spimo v apart hotelu v Dorfgasteinu, cene so res ugodne (60 ? na noc na partma za dve osebi, za tri psebe je nekoliko drazje), pa povsem blizu gondole. Iz Mb je do Dorfgasteina preko Schladminga okoli 3 ure, lahko pat koristis Ski Amade ali Salzburger Skipass. Poleg tega je na razpolago se visinsko smucisce Sportgastein, kakih 20 minut voznje iz Dgsteina, se dvignes na 1500 m in potem z gondolo na 2690 m. Tam sta poleg gondole z vmesno postajo se dve vlecnici, skoda da ni se kaksne sedeznice, trenutno ni nacrtov, bile pa so ideje o povezavi z Molltalom (tunel), pa so se oglasili zeleni, tako da je zdaj vse tiho.
_________________
2008/2009: Stubaier Gletscher
2009/2010: Madonna di Campiglio, Tonale, Peio
2010/2011: Pohorje, Gastein, Alpendorf, Flachau, Wagrain, Zauchensee, Kaprun, Schladming, Mölltaler Gletscher;
2011/2012: Pohorje, Gastein, Schladming;
2012/2013: Rogla, 5x Mariborsko Pohorje;
2013/2014: Obertauern, Schaldming, Dorfgastein, Hofgastein, Badgastein, Pohorje
2014/2015: Mölltaler Gletscher
2023/2024: MB Pohorje, Trije kralji, Weinebene, Cervinia, Zermatt, Nassfeld
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 25, 2013 11:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

No, o novostih pa ni treba pretiravati. Tista kabinka iz Angertala je bila tam že pred 4 leti, pa tudi drugače ni ravno veliko novosti. Letos je edina novost nekakšen viseči most, ki naj bi bil najvišji viseči most v Evropi in povezuje restavracijo z razgledno ploščadjo. V zadnjih letih so veliko investirali v umetno zasneževanje, v naprave pa ne.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 25, 2013 12:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Hm, za tako veliko smucarsko regijo niso enakomerno vlagali - predvsem Bad Hofgastein je zaostal v razvoju, ampak ok, saj se obetajo spremembe v prihodnjih sezonah.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja Stran 1 od 3

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Bad Gastein
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB