|
 |
|
Techno Alpin T40 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
technoalpin56 |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 3:02 pm Naslov sporočila: Techno Alpin T40 |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27 Prispevkov: 604
|
Ja, prav se prebrali! T40 je nov model Techno Alpin - a. Sem kontaktiral njihovo osebje in sporočili so mi tudi predstavitve:
Alpitec, Bolzano (ITA) 13. - 15. april 2010
SAM, Grenoble (FRA) 21. - 23. april 2010
Do sedaj edina slika ki sem jo uspel videti:
Novo temo odpiram, ker bom takoj, ko bodo objavili podatke na spletni strani (povedali so, da kmalu), objavil podatke, nato pa se bo pojavilo tudi vedno več slik. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3278
|
Mislim, da bo to prvi top, ki ne bo šel v prodajo zaradi zunanjosti. Ker je UGABEN |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
technoalpin56 |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27 Prispevkov: 604
|
lenko je napisal/a: | Mislim, da bo to prvi top, ki ne bo šel v prodajo zaradi zunanjosti. Ker je UGABEN |
Lepo da zašinfaš vedno TA. Malo si poglej topove tvojega uporabniškega imena in ga primerjaj s tem. No sej, vsak ma svoj okus. Ampak ko si pa v glavo nekaj vbiješ za eno firmo (ki je boljša od tvojega favorita) je pa "too much". Top zgleda super je moje mnenje, T60 pa ima po mojem mnenju lepši design. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|