|
 |
|
Civetta |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
bober |
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 7:49 pm Naslov sporočila: Civetta |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 10:34 Prispevkov: 23
|
No takole prejšen teden (28.2. do 7.3) sem biu na težko pričakovanem smučanju v Civetti z prjatli.
Spali smo v vasici Santa Fosca, tko da smo mel vstopno postajo na Fertazza-i
Kljub extremno slabi napovedi nismo prestavili (sicer nevem zakaj), začelo se je odlično prvi dan in drugi v sončnem vremenu.. proge lepo uštimane in držale so skoraj do popoldneva... malce se je pozna nenormalna količina naravnega snega ki je še topove zasnežilo... v torek se je pa začelo zutraj se zbudimo ob rahlem metežu, kateri se je sopnjeval in stopnjeval tako da smo ob 1h zaključili, prav tako v sredo, morem pohvalt ratrakiste ki so štimal progo sicer nevem kdaj, ampak cele noči je snežilo zutrej ko sem biu na progi, so bila reberca z malce novega snega, in to vse proge.
V četrtek smo iz obupa ostali v apartmaju, enostavno je preveč snežilo, tako da smo si nabirali moči za zadnji dan. Kljub sončni napovedi zadnji dan, smo smučali v rahlem metežu, ko sem ob pol 2h odpel smučke in zavil v kočo na z grenkim nepresmučanim priokusom.
Globalno je bilo dobro, zimska idila boljša nebi mogla bit, proge dobre sam da bi blo še vreme...
slikc pa nimam, če dobim kaj prilimam |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|