Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje kupiti Atomic GS 12+Neox 412

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 Kje kupiti Atomic GS 12+Neox 412 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
wooosai
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 12:47 pm    Naslov sporočila: Kje kupiti Atomic GS 12+Neox 412 Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 12:45

mene zanima kje lahko kupim ATOMIC GS 12pb + NEOX 412 smuči ker jih nikjer ne najdem

hvala vam

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 6:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Sport Kolletnigg , Mureck, Austria
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 8:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09

Če hočeš plačati več kot je vse skupaj vredno.
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 08, 2009 9:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

evo tukaj jih imaš na linku.
http://www.gajo.si/product_info.php?products_id=1489&osCsid=03dbcb73c419dcc21f1299ae2bb2707c
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 09, 2009 8:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

nikolaj je napisal/a:

Če je to letelo na moj post, te lahko pomirim, da pridejo te smuči v A cca. 410 e....ne vem pa če jih še ima na zalogi..... In seveda ne smučamo vsi na "poceni " Elanu.....če si hotel to povedat oz. dovoli, da vsak izbere kar si želi in se zadrži nepotrebnih komentarjev....
Nazaj na vrh
wooosai
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 09, 2009 12:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 12:45

zanima me kakšna je razlika med gs waveflex in atomic gs 12
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 09, 2009 1:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Eno je elan, drugo atomic.

Drugače je Atomic GS 12 v klasi Elan GSX in ne Elan GS.
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 09, 2009 10:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

fischerpro3 je napisal/a:
nikolaj je napisal/a:

Če je to letelo na moj post, te lahko pomirim, da pridejo te smuči v A cca. 410 e....ne vem pa če jih še ima na zalogi..... In seveda ne smučamo vsi na "poceni " Elanu.....če si hotel to povedat oz. dovoli, da vsak izbere kar si želi in se zadrži nepotrebnih komentarjev....

Letelo je na Sport koletnigg.

Lani, ko sem kupoval smuče sem gledal neke (se več ne spomnim točno kateri model) najprej v Intersportu v MB za 499?, v Cmureku so bile 870 pa ful znižane na 550?.

Potem sem gledal za kolega neke veleslalomske, ko sem ga klical se mi je glede cene (prav tako nekaj 100? popusta) samo smejal, da to dobi brez VIP pri nas za boljšo ceno.

Nadalje, ko sem kupoval kolo, so mi iz 9900ATS znižali na 7000, pa ajde takrat še MWST dol, pa bi bilo približno tako kot pri nas (našel sem ga preračunano kasneje za dobrih 6000 ATS). Vendar, ko sem izvlekel kartico, je bilo takoj 5% poleg.

Nadalje, kolegu so prav tako s ful popusta prodali kolo za takratnih 2000 mark, bilo je vredno 1000.

V glavnem, s Koletnikom imam same čudne izkušnje, tako da sem precej nezaupljiv do njihove celotne ponudbe in politike gromozanskih popustov (nategovanje hohštaplerjev). Prepričan sem, da če našim trgovcem (ne hervisu ali pa intersportu) pomahaš s šuškavci, da se da enake stvari dobiti dosti ugodneje kot v Cmureku.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 8:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Ravno nasprotne izkušnje imam od tebe nikolaj. Zmeraj imam popust vsaj 40 % v omenjeni trgovini, kupujem pa vso opremo za 4 člansko familijo že 8 let (od nog do glave). Lani oktobra sem kupil novi model Atomic SL 12 pb z Neoxi 412 za ceno 489 e, ko so pri nas te smuči dosegale ceno pri Hervisu in Intersportu (stari model od lanskega leta, ne letošnji, da ne bo pomote) 799 e. Sedaj so te iste smuči okrog 410 e (cena za GS 12 pb je ista). Oprosti, vendar nisem dovolj bogat, da bi kupoval v Hervisu in Intersportu, kjer vlada veliko pomanjkanje vrhunskih modelov smuči in pancarjev, medtem ko sem pri Kolletniggu zmeraj dobil vrhunsko robo za mali denar....Da ne govorim o t.i. prodajalcih-svetovalcih v omenjenih slovenskih trgovinah-skratka nič od nič, vsaj zame. Včasih imam občutek, da so tovrstne trgovine založene z robo, katero Avstrijci ne uspejo prodati v svojih trgovinah. Je pa res, da ogromno kupujem v Cmureku in imam temu primerne popuste.....
Če sem zaradi tovrstnih popustov hohštapler, potem sem z velikim veseljem, še posebj, če kupim smuči pred sezono celo ceneje kot so bile na e-bayu....
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 11:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Saj zato je forum, da izmenjamo različna mnenja in izkušnje.

Moja opažanja so pač takšna kot sem zgoraj napisal, in tisti bicikl za 2000 mark je bil čisti primerek hoštaplarije ;-). Nočem pa posploševat (btw, Polarje se je pa dalo vedno dobit tam res zelo ugodno).

V glavnem, kdorkoli bo šel k Koletniku in bo prebral najino pisarijo bo vedel, na kaj naj bo pozoren, da bo dobil dobro robo za pameten denar, oz. da se ne bo po nepotrebnem opekel.
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 1:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

Kolletnigg je do nedavnega imel še vse dolžine GS12 na zalogi (razen FIS).

Moram poudariti, da imam sam zelo dobre izkušnje s to trgovino! Vse se je še dalo dogovoriti, dobiti - tudi najbolj resne reči itd...v nasprotju s kakšnimi hervisi kjer vprašaš npr. za kakšno stvar, ki je pač ni pri njih na polici in, če bi se jo dalo dobiti... pa te trije njihovi "svetovalci" bulijo kot ... Po drugi strani pa npr. folku "strokovno svetujejo" nakup maž (voskov) za tekaške smuči, da bodo lahko mazali alpske smuči seveda in kar je še takšnih in podobnih štosov...
Nazaj na vrh
pj
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 1:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Eno vprasanje tako za zraven... tudi ce ni vezano direktno na Atomic. Ima kdo kaksno idejo, kje bi se dalo dobiti Fischerjeve GS smuci... ampak FIS/race stock verzijo ne stacunske. Pri tekmovalcih (vsaj tiste katere poznam iz svetovnega pokala) je bolj problem, ker je bolj kot ne vse na reverz in se dajejo opremo po koncu sezone nazaj.
Glede na veze in poznanstva sem mislil, da bo to lazji "projekt" kot je v resnici
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 3:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

pj je napisal/a:
Eno vprasanje tako za zraven... tudi ce ni vezano direktno na Atomic. Ima kdo kaksno idejo, kje bi se dalo dobiti Fischerjeve GS smuci... ampak FIS/race stock verzijo ne stacunske. Pri tekmovalcih (vsaj tiste katere poznam iz svetovnega pokala) je bolj problem, ker je bolj kot ne vse na reverz in se dajejo opremo po koncu sezone nazaj.
Glede na veze in poznanstva sem mislil, da bo to lazji "projekt" kot je v resnici

Že spet Kolletnig... ampak sem videl tam pred mesecem en par Fischerk GS - tiste z luknjo v krivinah (dvomim da že gre za trgovinsko varianto), bile so edine še zavite v polivinil, dimenzij nisem preveril.
Nazaj na vrh
pj
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 3:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Ima ta stacuna kaksen web ali vsaj naslov? Ker po pravici povedano se nisem slisal za njih, tako da se mi niti pod razno ne sanja kdo so in kje so.

Ooopss... sorry ze nasel http://www.kolletnigg.com
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2009 3:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Ne zanašaj se na to stran.....ni updejtana.... Malo više poglej......smo nekaj rekli na to temo...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje kupiti Atomic GS 12+Neox 412
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net