Avtor |
Sporočilo
|
torx |
Objavljeno: Ned Jan 11, 2009 7:19 pm Naslov sporočila: dilema, miljarda negotovosti glede nakupa novih smučk |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 0:12 Prispevkov: 10
|
no, še jaz bom malo sitnaril
pred leti sem kupil neke Elanove muči. danes pa mi je en prijatelj posodil Atomic SX 10 Super Cross. Zadeva se pelje enkratno. Prejšnji teden sem u štacunah čekiral Elanke SW 8, 10, .... nakar še Rossignol Oversize. Kot sem gledal na Atomicovi strani je SX varjanta že race. prosil bi koga za pomoč glede izbire smuč, in sicer bi hotel nekaj takega kot je SX 10, ali pa še malenkost zahtevnejšo smučko. nekako navijam za Rossignol Oversize, kajti Elanke so mi eno malo predrage. prosim za pomoč.
hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Don Rossi Carleone |
Objavljeno: Sre Jan 14, 2009 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11 Prispevkov: 226 Kraj: Wič
|
Če ti je bla pri Atomicu všeč super cross linija, potem boš najdu nekaj podobnega če wzameš speed wave 10 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
torx |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 3:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
bom še nekaj vprašal; v intersp*** sem videl SW 11-ko. Na strani od Elana ta zadeva ne obstaja. Mislim, da sem na forum enkrat nekaj zasledilo, da je 11 samo za omenjeno štacuno, z malo več ojačitve, vezi pa so od 10-ke. A je to res, ali zna bit kaka slabša roba?
lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 7:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Načeloma bi moralo biti tako. Sem pa prepričan (nekateri bodo to negirali), da je kvaliteta teh smuči slabša. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Exorcist |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 12:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 19:35 Prispevkov: 22
|
Tudi jaz sem prepričan da je kvaliteta takih smuči slabša. Če se zanimaš za rossignol, ti lahko jaz ponudim top modele po ugodnih cenah. Več na ZS |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
torx |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 2:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
če pa delajo slabše smučke po naročilu, se na koncu Elan kaže v slabi luči, ne pa trgovine, ki prodajajo opremo. Ne vidim bistva, zakaj bi Elan to počel? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rudi |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 4:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19 Prispevkov: 82 Kraj: MB
|
V her**su in inters***tu (gigas***ta ne poznam dobro) imajo dosti smuči, ki so "narejene" samo za njih ali pa na njih montirajo drugačno vez kot je v "originalu" pri elanu. Dvomim pa da bi prodajali "škart" smuči.
Pri nakupu pač moramo biti pozorni kako smučko imamo pred seboj. Če bi her**s naročil dovolj veliko količino npr. speedwave 15 smučk, ki bi imele malo nižjo ceno kot "original" Elanova 14ka. Hkrati pa bi imele malo slabše vezi, recimo namesto el12, el11 in mono titanium ojačitvo, si je kupec sam kriv, če slučajno misli, da kupuje boljšo smučko od speedwave 14 samo zaradi številke.
Priznam pa, da zna biti to na prvi pogled zavajajoče. Ampak tako je...ljudje so nasedali takim "trikom" in še bodo...
Elan naredi te smučke posebej za trgovine, ki jih kupijo v večjih serijah. Tu je v igri predvsem denar. Materiali in zgradba smučk zaradi tega niso nič slabši. Nikjer pa na smučki ne piše: lesena sredica, airkarbon...če tega ni notri... Pač, ne smemo gledati samo številk in imen in ne padati na plastične pofl smučke, če na njih piše race super mega speed 18 worldcup in govoriti da so super poceni... _________________ In the Edge we trust ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|