Avtor |
Sporočilo
|
mitjak |
Objavljeno: Ned Dec 28, 2008 10:31 pm Naslov sporočila: uničena vez neox |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40 Prispevkov: 51
|
zdravo....
situacija je sledeča....pri normalnem padcu mi je odpelo smuči, nato pa sem opazil da je odlomljen prednji desni del vezi (tisti v kateri drži prvi del pancerjev)...
vezi so neox 614, naj bi bile namenjene večjim obremenitvam...teže do 160kg....
na sevisu v tujini je rekel da nove pridejo 200? in več....
sedaj me pa zanima kaj lahko naredim v tem primeru....jasno se vidi da je material odpovedal, ker poškodb vezi in smuči ni videti....kupljeno pa je bilo 7.12.07....tako da ne vem kako je z garancijo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rupa |
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 5:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14 Prispevkov: 59
|
Živijo,
tudi sam sem imel isti problem z Atomic vezmi, ampak s starejšim modelom na smuči GS 11. Kupil sem jih v Intersportu in imel račun, dobil sem komplet novo sprednjo in zadnjo glavo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hektor |
Objavljeno: Tor Dec 30, 2008 9:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:47 Prispevkov: 28 Kraj: trbovlje
|
Meni se je na teh vezeh zlomila peta na 8 mesecov starih smučeh.Rezultat:kupiti sem moral nove vezi.
lp _________________ 2009/2010- 3x Gerlitzen, 3x Trbiž, 1 x Turracher Hohe, 1x Krvavec,2x Vogel, 1x Kobla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rupa |
Objavljeno: Tor Dec 30, 2008 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14 Prispevkov: 59
|
Zgleda da so atomic vezi res slabe, tud smuče nikol več atomic ne kupm, ker so daleč najmanj kvalitetne.
Glede vezi pa če maš račun te nč ne stane, če probaš garancijo uveljavlat, drugo je pa če jo dobiš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjak |
Objavljeno: Sre Dec 31, 2008 9:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40 Prispevkov: 51
|
sedaj sem poslal serviserju zastopnika za atomic da pogleda kaka je ta poškodba....če ne bo odobreno pa se bom obrnu na intersport...tako so mi tudi oni svetovali v intersportu.....
danes bi vez mogla prispet serviserju... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|