|
 |
|
Kaprun 2008/09 aktualno |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Tomaž |
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:53 pm Naslov sporočila: Kaprun 2008/09 aktualno |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
A mogoče kdo pozna razmere na Kitzsteinhorn-u,snežne seveda.V nedeljo bi šli gor,če bo vreme.Lp Tomaž _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benhur |
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27 Prispevkov: 108
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 3:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
inter net????  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Sem mislil bolj iz prve roke!! _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Če znaš nemško, imaš nekaj objav na Alpin-forumu (klik in klik). _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Čet Nov 06, 2008 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Hvala,vsaj slikce sem si ogledal  _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Dec 01, 2008 1:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Od 28. do 30.11. sem bil na Kaprunu. (Z)mešano vreme, od sonca, vetra, snega, viharja... samo navozili smo se vseeno, v nedeljo 25 cm novega snega in nekaj lepih voženj izven prog. Naravnega snega je drugače zelo malo, in je potrebno izven prog paziti na skale, ker mimogrede ropota in škrta pod smučmi. Proge OK, se pa mogoče popoldan kje zdrsa do ledu. Ljudi ni bilo veliko, malo zaradi vremena malo tudi zaradi dobrih snežnih razmer na ostalih smučiščih.
Fotografsko pa nisem bil preveč razpoložen... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kricert |
Objavljeno: Tor Jan 13, 2009 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 18:27 Prispevkov: 21
|
Sam imam s Kaprunom prav zanimivo izkušnjo. Lani sem šel gor za štiri dni z načrtom da smučam na Kizsteinhornu. Prvi dan je bil precej beden, megla pri tleh, slaba vidljivost, slabi smučarji, razrita proga, neverjetna gužva itd. Drugi dan je vse izgledalo zelo podobno in potem ko je bilo (kljub podn vremenu) že tisto enormno parkirišče zabito do zadnjega kotička, je padla odločitev da se prestavimo na mnogo nižje ležeči Maiskogel. To je bila prekleto dobra odločitev, saj je sledilo tri dni uživanja na smučišču s skoraj nič ljudmi, zelo dolgo, široko in razgibano glavno progo, hitro šestsedežnico, za nameček pa je bil kljub koncu marca zgornji del izjemno utrjen (leden). spodaj se je sicer stopilo, ampak od sončka in vsakič ko sem se peljal gor sem z enim očesom pogledal na ledenik, ki je bil cel ovit v meglo
Meni osebno je Maiskogel še danes najljubše smučišče, nikoli ne bom pozabil kako sem delal zavoje na štirideset metrov široki sveže steptani progi, brez da bi bil en sam smučar pred ali za mano. Še grem v Kaprun, toda na Maiskogel, samo tako kot namig, če bo še koga zamikalo da zadevo preizkusi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|