Avtor |
Sporočilo
|
mariborcan |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 4:26 am Naslov sporočila: Kako se znebiti smuči? |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Torej, imam doma ene smuči, katere pa mi ne ustrezajo najbolj, tako da bi jih rad prodal. Smučal sem z njimi 2x, tako da so skoraj kot nove. Dal sem jih že pred časom med male oglase, ampak zaenkrat ni bilo interesa. Ali pozna kdo kakšen pameten način, kako bi jih najlažje prodal? Bolho še bom tudi poskusil, dam oglas gor v kratkem. Obstajajo mogoče kakšne alternative, recimo, da bi kakšna izposojevalnica smuči bila pripravljena kupit ali kaj podobnega? Bom poskusil tudi na smučarskem sejmu, ki je zdaj za vikend v MB. Kakšne so kaj vaše izkušnje s temi sejmi, se da tam kaj prodat? Da ne bom za brezveze tam stal. Ne iščem neke super cene, boljše, da dobim nekaj dnara (ki ga lahko nato takoj dalje investiram v nove, hehe), kot pa da mi doma v kotu stojijo. Itak pa jih tudi ne mislim praktično šenkat s kakšno smešno nizko ceno. Pač kak nasvet bi bil dobrodošel, hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cresh |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 9:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 11:59 Prispevkov: 172
|
a to une Atomic? Jst sem sicer frendu poslal link od tvojga oglasa,k išče druge smuče. Mogoče pa se bo le odloču za njih.
A oglas na bolho in podobne strani si dal? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Ja, to so tiste Atomic. Na bolho sem dal, za ebay se za zdaj še nisem odločo, bom pa dal še tja gor, če ne bo nič interesa. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
interes je če imaš ugodno ceno  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Plush |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 10:09 Prispevkov: 15
|
Rabljena šara pri nas se nasploh zelo slabo prodaja. Še ekstra če hočeš prodat po ceni, ki je realna..Pod ceno pa kar gre..
Še vse kaj sem prodajal sem prodal krepko pod ceno.
Se pravi: če hočeš prodat, poslušaj elan-a  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
Jz bi na tvojem mestu dau na sejem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Pon Dec 01, 2008 3:58 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Jah, sem bil v soboto na sejmu (mogoče smo se celo vidli s kom s foruma), vendar (po pričakovanjih) ni bilo sreče s prodajo. Zdi se mi, da je še najbolj šla v prodajo roba za otroke, sploh pancerji, v vsakem primeru pa folk tam večinoma išče neko poceni robo, ne glede na ohranjenost/kvaliteto. Sploh pa se tam splača stati tistim nekaj prodajalcem, ki imajo po 10 in več parov smuči, ker se bo vmes že našo tudi kak, ki ga bo kdo kupo...če pa želiš prodati ene točno določene smuči pa moraš pač imeti predvsem srečo.
Kakšna ideja, kje/kako bi še lahko poskusil s prodajo, bi bila dobrodošla! Ceno pa sem se odločil še nekoliko spustiti na 240 EUR. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|