Avtor |
Sporočilo
|
Marvin |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:11 pm Naslov sporočila: Webcam |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28 Prispevkov: 389
|
Že nekaj časa opažam, da skoraj vedno ko gledam webcam na Starem vrhu so gor slike v sončnem vremenu, top bruha sneg, poštamfana proga. ... Skratka slike, ki samo vabijo gor. Tudi ko je po celi Sloveniji oblačno vreme, dežuje, sneži, gor so slike izpred tedna-dveh-treh, ko je bila situacija idealna.
Webcam je po mojem skromnem mnenju namenjen smučarjem, da vidijo trenutno stanje na smučišču, ne pa da gledajo slike, ki ne predstavljajo realnega stanja. Podobno se dogaja tudi na kakšnem drugem smučišču, da recimo obrnejo kamere nekam drugam
Webcam naj kaže trenutne slike, tiste lepe pa naj dajo v fotogalerijo... _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Temu sploh ne moremo reči webcam, ker ni živa slika. Webcam-e pogrešam na večih smučiščih: stari vrh, kobla, kanin ... Mislim, da ni tak strošek, da se kupi vsaj eno kamerco in se nastavi, da vidimo živo sliko. Jaz se za smučanje na kobli ne bom odločil ravno zaradi dejstva, da ne vem, kakšno je realno stanje tam. Slik starega vrha pa, kot si dejal že ti, ne prikazujejo realnosti. Mene nerealne slike ne bodo pritegnile in bom šel raje v KG, kjer točno vidim, na čem smučam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33 Prispevkov: 58 Kraj: škofja loka
|
Nebi blo slab če bi poštimal, sej najbrž bodo v kratkem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
offroad |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 18:23 Prispevkov: 24
|
Kanin sicer ima en sam webcam, vseeno bolje kot nič. Se strinjam, res bi bilo fino, če bi se dalo videt realno stanje tudi na Starem vrhu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Za mac uporabnike je Kanin nima in jaz sem apple mac uporabnik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28 Prispevkov: 389
|
hja, temo bi lahko prestavili v splošno o webcamih
@tim: kaj pa firefox & media player add-on? Razumem te, to ni to.
Mislim, da glede je bolje da webcami posredujeno fotke za majhnim zamikom kot živo sliko. Kanin, Rogla, ...? _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vojc |
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Mar 2006 12:14 Prispevkov: 30
|
Te slike v živo in podatki o vremenu s Starega vrha so brez veze, boljše da jih ne bi bilo.
Kličeš zvečer ob 18.uri gsm številko in ti začne : 9.30 je vreme bla bla.... slike so pa tudi ob 14. popoldne od 8.30 ure.
p.s.
Za zgled si vzamite Krvavec, tam vejo kako se tem stvarem streže. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|