Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Projekt smučarskega središča Rožca nad Jesenicami

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
 Projekt smučarskega središča Rožca nad Jesenicami « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 1:07 pm    Naslov sporočila: Projekt smučarskega središča Rožca nad Jesenicami Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3454
Kraj: Maribor

Ste kaj brali nedeljsko Delo?
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,92436
Citiram:
Jesenice - Nova strategija razvoja turizma v občini Jesenice, ki ima velik potencial predvsem v športnem in rekreacijskem turizmu, predvideva tudi ureditev smučarskega centra Rožca. Projekt zaenkrat ostaja v fazi priprave študije izvedljivosti, dotlej pa na območju nad Jesenicami v Planini pod Golico pozimi obratuje manjše smučišče Španov vrh, na katerem se že pripravljajo na prihajajočo sezono, posebnih novosti pa letos ne bodo ponudili.

Smučarsko-turistični center s povezavo na obstoječe smučišče Španov vrh in možnostjo navezave na avstrijsko stran predstavlja nedvomno največji neizkoriščen potencial na področju športne infrastrukture tudi na širšem območju, so prepričani v Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske RAGOR. Vendar je finančno in organizacijsko to tudi najzahtevnejši projekt za razvoj jeseniškega turizma, saj bi bilo treba vzpostaviti smučarski kompleks in celotno spremljajočo športno turistično infrastrukturo.

Tak center bi bil sicer pridobitev za celotno območje Zgornje Gorenjske pa tudi za obmejne občine sosednje Avstrije, poudarjajo v razvojni agenciji. Tudi sosednje avstrijske občine so namreč že pokazale zanimanje, vendar trenutno v Avstriji še velja zapora za gradnjo visokogorskih smučišč. Po drugi strani pa ustanovitev smučarskega centra vzbuja tudi nekaj pomislekov med občani. Tako ti opozarjajo, da center posega zelo visoko v visokogorje, Karavanke pa so rezervat pitne vode. Poleg tega glede na trajanje zimske sezone v zadnjih 30 letih dvomijo v rentabilnost smučišča.

Prvi koraki opravljeni

Občina je že opravila prve korake z analizo izvedljivosti projekta s stališča okoljskih zahtev hkrati pa je ponovno vzpostavila žičnice na Španovem vrhu. Če bodo projekt smučarskega centra sprejet kot strateška usmeritev, bo potem občina vzpostavila formalne pogoje za izvedbo projekta in začela iskati investitorje. Pri tem bi bili verjetno v pomoč tudi občine Kranjska Gora, Bled in Bohinj, ki za dopolnitev turistične ponudbe prav tako potrebujejo višinsko smučanje.

Ponovni zagon smučišča Španov vrh je le prvi korak k uresničitvi vizije kompleksa smučišč, ki bi s svojo velikostjo in kakovostjo zadostil modernim standardom in presegel kritično maso, ki jo obstoječe smučišče Španov Vrh ne premore. Ker pa je potencialna izvedba omenjenega projekta še precej časovno oddaljena, v Zavodu za šport Jesenice, ki upravlja s smučiščem Španov vrh, za izboljšanje poslovanja razmišljajo o projektu umetnega zasneževanja, ki bi bil lahko nared že za prihodnjo sezono.

Kot je pojasnil direktor Zavoda za šport Jesenice Zoran Kramar, so že začeli s pripravami potrebne dokumentacije za investicijo v zasneževanje, ki je kar velik finančni zalogaj in ga bodo poleg jeseniške občine morali sofinancirati tudi iz drugih virov. Je pa umetno zasneževanje za Španov vrh skoraj nuja, saj je lani, ko so po dolgih letih smučišče znova zagnali, zaradi pomanjkanja naravnega snega imeli le 17 smučarskih dni.


Sliši se skoraj prelepo, da bi bilo res. Prav nič se ne bojim da ne bi naši vrli Zavodi za varstvo narave našli kakšno zavarovano rožico ali redko vrsto črva ali gnezdišče divjega petelina, da bodo lahko zminirali projekt. Ampak živeti nekaj časa v iluziji je pa vseeno lepo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 3:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2837
Kraj: Ljubljana

Ko se združijo turistični strokovnjaki Bleda, KG in Bohinja lahko pričakujemo križanca med Zatrnikom, Koblo in vlečnico Planica. Mogoče bi lahko postavili kar demontirano staro sedežnico iz KG. Tako bi imeli svetovno atrakcijo: 1 leto staro smučišče s 50 let staro žičnico. Po Bohinjskem zgledu bi na smučišča namesto umetnega snega zlivali gnojnico, po Blejskem pa bi zaračunavali parkirnino ob pozimi nedelujočih žičnicah. Temu bi dodali še nekaj pristne kranjskogorske topline in prijaznosti (katera je tudi v Bohinju podobna). Avstrijci bi brez dvoma kar drli k nam.

Oprostite za pesimizem, toda v bistvu se meni tele načrti ne zdijo nič bolj stvarni, kot ko sva z Dalooje kooš -om sanjarila o smučišču Ledine in povezavah v Avstrijo, logarsko Dolino in proti Krvavcu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Munger
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 3:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:24
Prispevkov: 298


Ja, sem slišal nekaj o turističnih načrtih glede Jesenic po radiju se mi zdi enkrat. Lepo bi blo če bi kaj nastalo, ampak je pa res to zelo visoko zadan projekt. Glede povezovanja pa - kaj bi dal, da bi veljala ista karta na Kopah in na Rogli (primerjava, zato ker so tak skupaj) - pa ne velja. Bi blo super če bi se združli, samo ne vem če je pri nas to mogoče.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
baltic
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 4:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Prispevkov: 641
Kraj: Kranj

No,gre se praktično za gradnjo novega centra,je pa tam sedaj ena seda.

Resno,res je to tako realno kot Ledine s povezavo s Krvavcem,ter smučišči tudi na j pobočjih Grintavca in Skute (Veliki podi).Tudi tam bi šlo za projekt novega centra,je pa na Jezerskem ena vlečnca.Sploh pa bi Jezersko,ker je bilo včasih zdravilišče,s sposobnim vodstvom čez celo 20.stoletje lahko danes imelo spredaj Bad (ali Toplice,Zdravilišče) ter veliko prog.Torej tradicijo ima,veliko snega,velike višine ter celo ledeniček (snežišče).Sploh pa Kamniške alpe ,tako kot Karavanke (še) niso v narodnem parku.Bi se pa blo treba tm pohitet,saj hočjo to območje zaščitit.Sploh pa bi tm pozim lohka tut na Karavankah ne sam na Kamniško-Savinjskih alpah smučal pozim.

Toraj,verjetno jeseničani mal misljo nad tem,jezersko pa se ne more ali noče spomnit.Mislm da,če bi se najdu kdo,ki bi hotu na Ledinah delat smučiše in bi bil bogat,nebi blo preveč težje od Rožce (no,malo težje že)

Je pa dobr,če jim rata kle nardit,ker bo en nov centr pa še potencijalne graditelje bo opogumil,da bodo tut pršli vn z idejami o centrih (mogoče tut na Ledinah),da če je enim ratalo na Rožci,bo tut kje drgje (Kamniško-Savinjske alpe,Pohorje,Julijci(!!!))
Toraj nakakšno novo upanje za boljša in več smučišč v slo.

SREČNO,JESENICE!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 4:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 1021


Meni se pa zdi super, da si tudi v kaki občini upajo javno sanjati... najbrž se res ne bo zgodil ta projekt. Če pa bi v SLO imeli 10, 20 takih "sanjarjen" in bi se od tega udejanila eden ali dva... to bi pa že bilo nekaj.
Bo pa že super, če bodo uspeli zasnežiti progo, mogoče v nekaj letih zamenjati sedežnico (mislim, da je z 1650m najdaljša v SLO), urediti še kaj za malčke in bi postalo kar luštno smučišče za jeseniško mularijo.
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
baltic
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 10, 2005 4:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Prispevkov: 641
Kraj: Kranj

Neki sm v prejšnjem postu pozabu:

Prepoved gradnje visokogorskih smučišč v Austriji?
Prvič slišm.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
zelenec
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 8:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17
Prispevkov: 192


Citiram:
Sliši se skoraj prelepo, da bi bilo res. Prav nič se ne bojim da ne bi naši vrli Zavodi za varstvo narave našli kakšno zavarovano rožico ali redko vrsto črva ali gnezdišče divjega petelina, da bodo lahko zminirali projekt.


Žal moram ugovarjati spet tebi, miki. Ampak treba te je vsake toliko časa umiriti s tvojimi "Buševskimi" prizadevanji za gradnjo novih žičnic, predvsem pa umiriti tvojo alergijo pred ekologi...

Moje mnenje je, da je trenutno tale projekt nerealen in nepotreben, kaže pa še na tipično dogajnaje, ko bi vsaka občina imela vse. Gorenjska se naj najprej poveže, oblikuje enotno smučarsko karto, uvede skupno trženje, gradi naj nove namestitvene zmogljivosti (ampak načrtno) in seveda obnavlja naj najprej tisto, kar ima. Dela imajo torej ogromno.

Jasno pa je, da so argumenti o zavarovanih področjih (pa naj bo to zaščita divjega petelina, črva ali vode, ki jo pijemo) v današnjih časih upoštevanja vredni in zato naj se nihče ne boji, če bo potrebno kdaj tudi opustiti misel na kako progo, sedežnico ali celo nov smučarski center.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 9:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3454
Kraj: Maribor

Moje buševsko prizadevanje ??? Pa kaj ti je, zelenec, ti si očitno na mene vsaj tako alergičen kot jaz na ekologe? Saj to ni moj projekt ampak uradni načrt občine Jesenice, objavljen v osrednjem slovenskem dnevniku!

Se pa povsem strinjam s Špikom - če bi bilo takih projektov več, ni vrag, da se ne bi kateri od njih tudi uresničil. Če pa že vnaprej vsi razmišljamo v stilu 'saj nič ne bo, saj ne bodo dovolili, saj ne bo denarja', tudi ne bomo nikamor prišli.

O prepovedi gradnje visokogorskih smučišč v Avstriji tudi jaz prvič slišim, upam si trditi da ni ravno tako kot je zapisano v članku. Prvič, takšnega ukrepa v Avstriji ni in ga tudi ne more biti, saj se avstrijska vlada ne ukvarja s predpisi o gradnji smučišč. To predpisuje vsaka dežela posebej in ene so pri tem bolj, druge pa manj restriktivne (ampak celo v tistih ki so najbolj stroge je lažje zgraditi žičnico kot v Sloveniji). Kvečjemu bi lahko obstajala takšna prepoved na avstrijskem Koroškem, ampak glede na to kako pridno rijejo po Mokrinah, na Flattachu itd, malo dvomim če je to res.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dalojee kooš
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 9:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09
Prispevkov: 457


Miki jest se s tabo strinjam, in mislm da maš kr prov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
baltic
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 12:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Prispevkov: 641
Kraj: Kranj

Jest se tut strinjam z Mikijom.

Naravo in gore je treba ohranjat,sam pr nas pretiravajo.Sicer bi Slo pomoje bl rabila še kakšno smučišče 2000m+,pa da ni predaleč,ker do kanina je skor tok ko do Molltala,sam bom tud s tem zadovolen,ker če to zgradijo ostaja upanje na še kakšno višje smučišče.

Pa tudi z buschovskim prizadavanjem se nebi strinjal,saj bi Miki sigurno,če bi slo mela na Škrlatici,Jalovcu,nad Bohinjem,Grintavcu,v Savinjskih alpah... smučišča,bi bil Miki tut verjetno proti še enmu.Sam NIMA!!!In jih RABI!!!
Ma pa Slo TNP,za katerga neznajo zeleni skrbet,hočjo pa nardit še v Kamniško-Savinjskih alpah.

In širitev je zahtevna. KG se lohka šir v Planico in Karavanke,visokogorje pa zarad TNP težko.Kanin je za večino Srednje in V slovenije predaleč,resnajbol bi blo Jezersko,ki bi se lohk združlo s Krvavcem,ter bi ratal Slovenski Kitzbuechel.

Pa k Rožci.Takih vrhov je v tistem konc velik,pa me zanima,kam bi se teb(Zelenc) zdel pametno narest smučišče oziroma kjerga širt?Ker občina rab nova delovna mesta,zaslužek...Seveda,koga pa zanimajo ludje brez služb,sej so še črvi bl pomembni.


Zelenc,a ti sploh smučaš in kje???

PS:A se strinjate,da odprem temo o sanjerjenju o krajih,kjer bi lohka bli novi centri ter o sanjah o širjenju obstoječih?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 12:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3454
Kraj: Maribor

Citiram:
A se strinjate,da odprem temo o sanjerjenju o krajih,kjer bi lohka bli novi centri ter o sanjah o širjenju obstoječih?
Absolutno sem ZA!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dalojee kooš
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 2:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09
Prispevkov: 457


Npr.: Krim bi bi lohk bil Ljubljanski smučarski center proge z do 800m višinske.

Da se narest zlo ekološki smučišče, tko da praktično nč ne uničuje narave, je pa res da je treba več dnarja vložit. Sam se pol nazaj not prnese.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Frenk
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 2:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52
Prispevkov: 558
Kraj: Šoštanj

Mislim,da na Celjski koči resno planirajo naredito sedežnico iz doline-seveda z osvetljeno progo.Razširili naj bi tudi kočo.
LP Frenk
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zelenec
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 3:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17
Prispevkov: 192


Najprej odgovor Mikiju

Res se več ali maj vedno spravim na tebe, saj si ti na forumu nekak mnenjski vodja in zato je potrebno prepričati tebe. Ostali ti bodo itak sledili.

Pri odgovoru sem se opiral na tvoj zaključek (zato sem ga tudi citiral), ki sem ga komentiral in ne na dejstvo, kaj razmišljajo na Jesenicah.

Sedaj pa še balticu

Povej mi zakaj bi Slovenija potrebovala še kakšno smučišče 2000+. Ali se ti zdi, da so sedanja smučišča na 2000+ že izkoriščena, ali je po njihovi uporabi dovolj povpraševanja, ali imamo zanje ustrezne terene, ali bodo recimo malčki ceneje trenirali na njih kot na sosednjih v bližini? Ali navsezadnje ne bi bilo smotrneje morebitna sredstva, ki bi jih namenili za izgradnjo takega smučišča, usmeriti v izboljšanje in dograditev obstoječih smučišč in hkrati ta smučišča bolje pripraviti na zahteven boj za goste na globalnih trgih.

Moje mnenje je, da ne rabimo NOVIH smučarskih centrov, konkretneje, Vrtaške Planine, Rožce, povezave med Krvavcem in Jezerskim, Krajnski se ni treba širiti na Vršič (naj se raje poveže z Podkloštrom), Kredarice in podobnega.

Slovenije je premajhna, da bi jo kar tako pozidali. Kot narod moramo imeti za obstoj čimveč svojega, mogoče sem sodijo tudi smučarske naprave toda gotovo moramo imeti tudi čimveč neokrnjene narave, to je tudi bogastvo naroda. To kar počnejo avstrijci, ki so nekaterim tako za zgled, ni vedno najbolj idealno. Poglejte si njihove gozdove, s svojim načinom sekanja gozdov so gotovo bolj ekonomični, toda pogled na njih je ogaben... Tudi tam čez mejo kar tako ne gredo v gradnjo novih smučarskih centrov (Miki mi bo znal napisat, kateri smučarski center so v Alpah na novo odprli v zadnjih 10 letih)., vedno bolj pogosto pa načrtno urejajo zavarovana področja.

Tudi pri širitvah vse prevečkrat potegnemo vzporednice z Astrijci. To je nemogoče, saj imamo premalo prostora da bi vse staličili gor, zato so njuno potrebni kompromisi.

In za konec, kje smučam. Smučam vsepovsod po Sloveniji, smučal pa sem že tudi V Franciji, Italiji, Avstiji, Slovaški, BIH, v ZDA in na Norveškem. S snegom sem se srečal tudi v Himalaji, na Kitajskem v Turčiji in Romuniji. Naj pa dodam, da mnogo bolj uživam na turnem smučanju, saj lahko takrat veliko razmišljam o problemih sodobne družbe in hkrati upazujem lepote, ki me obdajajo. Te lepote pa, neverjetno, meni osebno postajajo z leti vse pomembnejše in bi mi bilo žal zanje. Zato me boste verjetno razumeli, da mi je umetni sneg, veselice v gorskih kočah, novo smučišče, in tudi smučarski center v obliki turističnega naselja ala Hurgada, Mamaia, Djerba...nujno zlo, brez katerega bi tudi preživel. Preživel pa bi tudi, če mi bodo nekoč rekli, da zaradi varstva narave, ne smem več stopiti v osrednje območje Pohorja, v nekatere dele Triglavskega narodnega parka ali pa na področje Golice nad Jesenicami.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
baltic
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2005 4:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Prispevkov: 641
Kraj: Kranj

Zakaj bi pa blo treba Mikija prepričat?A nima pravice do svojega mnenja?


Nad 2000m mamo sam Kanin,ki je za veliko Slovencev predaleč (ko bodo nardil AC do Gorice na bo več tok zlo),se mi pa ne gre za tekmovalce,ampak za navadne smučarje.Jaz pa marsikdo drug bi rad smučal doma tudi sredi maja.Kanin bi blo treba povezat z IT pa širt na Pode,ki so spet naravna znamenitost in bi velik ludi nasprotoval.Bi pa velk smučišče z dobro prometno povezavo (cesto brez lukn,kjer se brez težav obideta 2 busa) prinesel Bovškemu velik denarja.

Jezersko+ Krvavec pa zato ker tm zaenkrat ni parka.
Če bi toraj nardil na Rožci-ene 30-40 km prog (če bi vse ostalo kar bom zdej napisu nardil ni obvezen kle-mogoče celo raj Zelenico zrihtat-na ene 30 km),pa na Jezerskem-Kamniških alpah-Krvavc-100-150km(podrobnejši opis moje ideje je v temi SANJARJENJA v tem podforumu),zrihtal Mariborsko Pohorje-100km,Kransko 40-50km(Vitranc,Planica,brez visokogorja),Golte30-40km,Vogel -20 km(vsaj žičnce zamenat,pa upam topove),Roglo povezat z Ribniškim in Kopami-40-50km,Kanin povezal z IT-50 km (brez širjenja na pode) bi blo dost dobrih centrov v Sloveniji,in mislm da bi se tut Miki,če bi blo tko,strinjal da ima Slovenija dost dobrih centrov.

Ostal bi pa še Savinjske Alpe (V od Kamniškega sedla),del Pohorja,Julijci razen Kanina in Vogla,Snežnik,Karavanke-večina.Toraj če bi nekaj visokogorja žrtvoval smučiščem nebi blo hudo.
Pol pa,ko bodo smučišča zrihtana kot sem napisu,pa naj ostalo visokogorje zavarujejo.Različna zaščitena območja prekrivajo 8% Slovenije.

Parki v Avstriji-tm kjer so ceste se vozjo motoristi in avtomobilisti,ki pač plačajo za uporabo,ljudje grajo z žičnico če je planincev pa manj.

P.S-Kako pa je v ZDA?A majo dobre piste pa žičnce,pa a je ras tok snega pa tok dobr pršič?A si že biu v Rusiji?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja Stran 1 od 3

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Projekt smučarskega središča Rožca nad Jesenicami
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB