|
 |
|
Dvig pancarjev-pomoč prijatelju |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Mar 05, 2008 8:22 am Naslov sporočila: Dvig pancarjev-pomoč prijatelju |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Na PM na srbskem forumu www.skijanje.co.yu sem prejel prošnjo člana Bata Bane-ta z naslednjo vsebino:
"Druze ti si mi jedina nada u zivotu, imam veliki problem pa te molim ako si ikiako u mogucnosti da pomognes. Stekan mi je na ebay, kupio pancerice, i trebale su stici kod jednog mog prijatelja u Nemacku, medjutim pancerice su greskom otisle u Austriu, u mesto Villach, to je na granici sa Sloveniom. Dali je ikako moguce ili imas li nekako mogucnost da preuzmes te pancerice. Ja u petak 7. Marta idem u Francusku u Tignes na skijanje, pa cu u toku noci proci kroz Sloveniu i to nekako da preuzmem.
Molim te odgovori mi.
Pozdrav
Bata Bane"
Glede na to, da sam ne morem nikakor do Villach, bi prosil nekoga, ki mu ni pretežko narediti te usluge za frenda iz sorodnega foruma, da se mi javi na PM. Tekom dneva bom objavil tudi GSM in e-mail Baneta, da se bosta s tistim, ki mu bo voljan pomagat lahko sama dogovarjala. Prosim pomagajte Banetu, da bo lahko užival na smučanju v Franciji......LP Fischerpro3 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Mar 05, 2008 10:08 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Evo še telefon in e-mail:
Bata Bane +381646684787
brankobegovic@yahoo.com
Dajte ga kontaktirat, predvsem Gorenjci (Krajnska Gora, Jesenice, Mojstrana) izkažite se in pomagajte človeku..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bata bane |
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Mar 2008 10:28 Prispevkov: 1
|
Hvala vam svima, stigle su mi pancerice jutros, jedan moj prijatelj iz Slovenie je uspeo da ih preuzme iz Vilacha, i danas su stigle u Beograd.
HVALA SVIMA  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|