Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarska oblačila

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Smučarska oblačila « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Roadrunner
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 12:37 pm    Naslov sporočila: Smučarska oblačila Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53
Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)

Pozdravljeni!

Sezona se je počasi začela (oziroma se bo kmalu), pa sem malo pogledal kaj mi še manjka za "brezskrbno" uživanje na snegu...

Zanima me, kje kupujete in kje imajo veliko izbiro smučarskih oblačil - puliji ipd. Katere znamke priporočate (cena, kakovost)?

Ali slučajno veste kje bi v Sloveniji dobil oblačila znamke Goldwin in Dainese? Sam vem le za razne Interšporte, Hervise in podobne trgovine, kjer pa imajo redko kdaj večjo izbiro istih blagovnih znamk...

Hvala za odogvore,

Lp!
AZ
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 1:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 4:37

Za Goldwin ti ne vem povedat, uvoznik za Dainese je pa Eurosport Trade.
Kje lahk pa kupiš Dainese robo pa poglej na http://www.eurosport-trade.si/index.php?section=najdi_trgovino/action=search/znamka=29.
Js sem si kupu letos pri njih v Ljublani v njihovi trgovini na Mašera Spasiča eno jakno od Dainese in ti povam da je bomba. Napram raznim Kjusom, Spyderjem, Peakom in ostalim znamkam, ko pridejo včasih jakne tut po 700-800 EUR pa je bla tud cenejša (399EUR). Drgač pa js smučarsko robo kupujem večinoma v Avstriji v Gradcu (Intersport Eybl, Sports-experts), sploh če majo kdaj kaj na akcijah. Kake dolge gate pa spodne majce pa rokavice in take zadeve pa včasih tut naročim iz Avstrije al pa Nemčije.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
iggy
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 3:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 22:10

Goldwin v Sloveniji sem zasledil samo v Celju mislim da se Rossi šport imenuje trgovina!!
Drugace pa mislim da se ta roba kupuje v Italiji kjer boš odštel občutno manj ... Trst, mogoče kje v notranjosti še precej ugodneje...
Dainesse pa enako ... če pa zaslediš kakšen lanskoleten komad (zaradi zime manjša prodaja) pa mislim da se da tudi pri nas dobit tam okoli 30% skonto!! Upam da sem ti pomagal .... lahko pa mi se javis na zs!!
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarska oblačila
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu