Avtor |
Sporočilo
|
Hobofob |
Objavljeno: Pon Nov 06, 2006 12:34 pm Naslov sporočila: Sezonska karta |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 20:53 Prispevkov: 107
|
Namerava kdo kupit oziroma je že kupil sezonsko karto za koroška smučišča? Ful ugodna je tudi sezonska karta za Nassfeld, 310 EUR v predprodaji ...
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FAAC |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 23:21 Prispevkov: 128 Kraj: Ljubljana
|
Jest sem kar za SalzburgerSSC. Malo dražje, precej dalj in velikoooo več. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Palmer |
Objavljeno: Pon Nov 20, 2006 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Avg 2006 21:53 Prispevkov: 16 Kraj: Maribor
|
Jaz sem si tud nabavil Salzburg super ski card cena je 485 evrov za odraslo osebo
sezona se je zacela in bo vsak teden vec smučišč odprtih odprtih.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Goma |
Objavljeno: Pet Feb 16, 2007 1:47 am Naslov sporočila: NASSFELD |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 20:24 Prispevkov: 65 Kraj: Idrija ali Ljubljana
|
Kje lahko kupim to sezonsko karto? Letos sicer res najbrz nima smisla, a kljub temu.
Je bil kdo v Nassfeldu..recimo v zadnjem tednu? Kaksne so snezne razmere? In, a se se da kupit karte tudi pri nas - kje? Vcasih je bila opcija.
Thx _________________ Sezona 07/08: 2x Heiligenblut, 1x Cerkno, 2x Nassfeld, 2x Molltaler, 1x Kanin
----------------------------------------------------
Sezona 06/07: 9 smucarskih dni
5x Trevalli, 1x Fiemme-Obereggen, 1x Nassfeld, 2x Molltaler |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Pet Feb 16, 2007 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Karte dobiš v Skipass travel na Petrolovi pumpi v Hrušici in so tudi malce cenejše kot na samem smučišču. O trenutnem stanju pa v ustrezni temi . _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Tor Okt 02, 2007 11:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Mene zanima tale Salzburška karta, če mi lahko kdo od vaju (ali pa kdo drug) da kaj več informacij:
1. Tu mi je neka zmeda med karto za Salzburško, sezonsko Ski Amade, pa Salzburg Super Ski. Schladming sicer ne leži na Salzburškem, pa je v Amade, je tudi v SSS? Kako je s Katschbergom in z ledeniki?
2. Za letos so mi poslali ceno za Ski Amade- 430?. Kar drago. Nič mi niso napisali, da bi obstajale kakšne družinske (kot na Koroškem). Ali kdo kaj ve?
3. Kako je kaj s sezono, ali karte res veljajo le do 1.5.? Saj so tam vendar neki ledeniki (Kaprun, Weißsee)
Tole me res zanima, ker če bi bilo za karte kaj podobnega kot na Koroškem, bi bilo prav v redu. Ene počitnice in parkrat na Katschberg, pa je karta pokrita.
No na 1. vprašenje lahko že sam odgovorim.Salzburger super ski zajema 23 regij, ena od njih je Amade, tudi z delom, ki ne leži na Salzburškem (Schladming). Zunaj Salzburške dežele, vendar zajeto v karto je še regija Moltall-Ankogel, Malnitz, pa Kitzbuhl in zelo zanimiv Lungau (Katschberg). Cena te karte je v predprodaji 482?. Več na http://www.salzburgsuperskicard.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Palmer |
Objavljeno: Tor Okt 02, 2007 3:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Avg 2006 21:53 Prispevkov: 16 Kraj: Maribor
|
1. na prvo vpršanje ste tako že sami odgovorili
2. to je link za ski amade http://www.skiamade.com/skiamade/fee/saison.htm
tudi jaz nisem nasel kaksne druzinske karte
3.slabost Teh dveh kart je ravno veljavnost samo do 1.5... za kaprun vem da ob nakupu poletne karte dobis popust kot lastnik zimske,verjetno tudi na ostalih ledenikih...
obstaja pa
Karta Ski hit, ki velja za molttaler gletcher in okoliska smucisca in velja celo leto od 1.9 do 31.8... _________________ Dachstein gletcher(aut), Raiteralm(aut), Pohorje, Moelltaler gletcher(aut),Rogla, Kaprun(aut), Hauser Kaibling(aut), Fageralm(aut), Planai(aut),Kope, Kopaonik(srb), Aleko(bul), La Molina(spa) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FAAC |
Objavljeno: Tor Okt 02, 2007 7:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 23:21 Prispevkov: 128 Kraj: Ljubljana
|
No letos po novem velja do 04.05., kar pomeni - ujeti prvomajski prazniki.
Velja pa od 10.11.
Poleg salzburške kot navedeno velja tudi v Kutzbuhlu in Zilertall areni, ki sta na Tirolskem in Schladming na Štajeskem, pa Lungo in Moltall na Koroškem.
Popustov razen tistega pred 04.12. NI. Imaš pa nekaj dni smuke na razpolago tudi v Zahodnih dolomitih (daleč u 3 pi... sestriere&co) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Okt 03, 2007 7:24 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
FAAC je napisal/a: | No letos po novem velja do 04.05., kar pomeni - ujeti prvomajski prazniki.
Velja pa od 10.11.
Poleg salzburške kot navedeno velja tudi v Kutzbuhlu in Zilertall areni, ki sta na Tirolskem in Schladming na Štajeskem, pa Lungo in Moltall na Koroškem.
Popustov razen tistega pred 04.12. NI. Imaš pa nekaj dni smuke na razpolago tudi v Zahodnih dolomitih (daleč u 3 pi... sestriere&co) |
E temu jaz pravim globalizacija, ne pa to sranje od sezonskih pri nas.....Nam še ogromno manjka, da bomo razumeli, da je v povezovanju smučišč prihodnost. Ne, mi pa vsak svoj vrtiček in bog nedaj pogledat čez sosedovo ograjo, kaj šele se z njim pametno pogovorit.....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|