Avtor |
Sporočilo
|
dedi |
Objavljeno: Tor Jun 27, 2006 8:23 pm Naslov sporočila: Koledar - Smučišča 2007 |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42 Prispevkov: 204 Kraj: Ljubljana
|
Kaj mislite, člani foruma o 12-listnem stenskem koledarju 2007 brez reklam v unikatni izvedbi, na umetniškem premaznanem papirju, in kvalitetnem tisku, 12 barvnih slik, podložni karton, špiralna vezava + vrečka z dobrimi fotografijami naših članov, najboljših smučarskih terenih. En mesec je eno smučišče, je proga, je teren. Prezvamem izvedbo, ob zaželjeni še kakšni pomoči. Povabilo vsem avtorjem slik za izbor najboljših slik v galeriji. Forumovcem pa za prednaročila (vsaj minimalno 300 kosov) za izpeljavo poskrbijo moderatorji. Neto cena izvoda okrog 3? + ptt stroški, vse odvisno od količine in kvalitete. Cena bo "sindikalna" pri nadaljni distribuciji priporočena cena: 1 koledar 1 smučarska karta, ali pa podariš koledar najboljšem prijateljem. Avtoriji slik dobijo brezplačne izvode, glede na število slik.
Sledijo diskusije in konkretni predlogi s prezvemom obveznosti.
Ali ste za izvedbo in podporo projekta??? (anketa) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Takše stvari so vedno dobrodošle. Jaz te podpiram. Sporoči, kam ti lahko pošljemo kakšne lepe fotke! In kupim tudi...  _________________ Video arhiv
Nazadnje urejal/a dejvi Sre Jun 28, 2006 4:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 2:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18 Prispevkov: 199 Kraj: železniki
|
Jst kupim tud ce bo cena vec kot 3?... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
Sezona 08/ 09: 2 x Mölltal, 46 x Cerkno, 1 x Kranjska Gora, 2 x Krvavec
Sezona 09/ 10: 4 x Mölltal, 3? x Cerkno, 1 x KG |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smuciscar |
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44 Prispevkov: 778
|
Odlična ideja, dedi! Jaz sem vsekakor za izvedbo, in verjamem da tudi ostali moderatorji/admin, pa še dovolj časa imamo, da to izvedemo.
Lep poletni pozdrav  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Čet Jun 29, 2006 10:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
do kdaj in komu naj bi dali naročila ???? _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Čet Jun 29, 2006 11:25 am Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
MaLi je napisal/a: | Odlična ideja, dedi! Jaz sem vsekakor za izvedbo, in verjamem da tudi ostali moderatorji/admin, pa še dovolj časa imamo, da to izvedemo.
Lep poletni pozdrav  |
Podpišem, super ideja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matiček |
Objavljeno: Čet Jun 29, 2006 12:26 pm Naslov sporočila: Re: Koledar - Smučišča 2007 |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 16:48 Prispevkov: 499 Kraj: Ljubljana
|
Super, dedi!! Jaz poznam enega tiskarja, ki je dokaj poceni. Tukaj je njegova stran: www.stiskaj.si
Samo ta
dedi je napisal/a: | vrečka z dobrimi fotografijami naših članov
| se mi zdi malo čudna. Kako vrečka?
Sploh pa bo fotografije težko dobiti, ker jo nekateri ne bi hoteli dati (jaz je ne dam), na forumu je pa kup takih, ki so se registrirali, potem pa ga niti povohali niso in pozabili. Od takih bo težko dobit slike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lux |
Objavljeno: Čet Jun 29, 2006 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06 Prispevkov: 516 Kraj: Mozirje
|
Dedi, odčlično!
matiček, glede na to, da je dal dedi idejo in vso zadevo lepo predstavil, mislim, da ima urejeno s tiskarjem itd. Od neaktivnih članov in tistih pa normalno ne gre pričakovati, da bodo prispevali svoje fotografije. Menim pa tudi, da bi kakšno svojo dobro fotografijo vsak (dobro, tebe izvzamem) z veseljem prispeval, na vsako fotografijo pa bi se brez problema napisalo ime avtorja, ali pa bi se avtorji navedli npr. na koncu koledarja.
dedi, čez kakšna 2 meseca (ko bo izpit ) pa lahko naredimo tudi kakšen 'real meeting', da še rečemo kakšno na ta račun.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mare |
Objavljeno: Čet Jun 29, 2006 3:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47 Prispevkov: 236 Kraj: Mislinja
|
Odlična ideja Dedi!
Prav rad bom prisostvoval s kakšno fotografijo. Prepričan sem, da se jih bo nabralo precej.
Upam, da ideja ne bo izginila v pozabo.
Lp _________________ Sezona 2008/2009: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dedi |
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 2:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Brez skrbi,tehnično (oblkovanje,tisk,distribucija,...)jaz vse prevzamem,kjer imam nekajletne izkušne.Fiksni strošek pri sami izvedbi je okrog 500 evrov,ne glede na število izvodov.10,100 ali miljon.Predlagal sem optimalni minimum okrok 300 izvodov,ko določimo okvirno naklado gremo v projekt.Izbor slik ,oblika velikost,kvaliteta,cena...Naj vsak zainteresirani pove svoje naročilo in skupni seštevek tega dne pa,da po mesecu dni vidimo dejansko stanje. Upam ,da to ne bo samo ideja in želje.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Kot sem ti že rekel. Jaz bi tudi sodeloval. Gotovo bom vzel vsaj en izvod, pa tudi kakšna fotka se bi našla. Glede na to, da si to zastavil kar optimistično, bi bilo mogoče dobro, da se bolj konkretno glede naročil in slikovnega gradivo menimo preko zasebnih sporočil ali pa odpreš novo temo, v katero se vpiše vsak, ki je zainteresiran za nakup oz. kdo ima take fotke, ki bi bile primerne za objavo. Na forumu sem jih videl že precej dobrih.
Torej veselo na delo in veliko uspeha pri uresničevanju tega cilja.  _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Pon Jul 03, 2006 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3278
|
Ali bi vsako leto ,ko delajo sedežnice da bi tiste fotke gor dali?no vsaj eno sliko ,eno zasneževanje potem pa tereni... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dedi |
Objavljeno: Tor Jul 04, 2006 10:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Čez kakšne 10 dni bo osnutek narejen,brez panike.lepo po vrsti.
Najprej naročila;"Dedi naroča 10 kosov,skupaj naročenih že 11 kosov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mare |
Objavljeno: Tor Jul 04, 2006 10:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47 Prispevkov: 236 Kraj: Mislinja
|