|
Mölltaler Gletscher (zvani Meli:) |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
JakaB |
Objavljeno: Tor Apr 29, 2025 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2012 18:16 Prispevkov: 415
|
Včeraj fino. Ob 8.45 še več kot dovolj prostora na parkirišču na strehi. Prvi dve uri sta mi bili najprijetnejši progi do spodnje postaje kabinke, ostalo je bilo še malo trdo. Po enajsti na ledeniku in do Panorame super maslo. Snega še dovolj, lahko bi bil odprt tudi Alteck. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GreenIce |
Objavljeno: Pet Maj 02, 2025 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 109
|
Včeraj res zelo dobra smuka nad vsemi pričakovanji. Ljudi je bilo res veliko, parking ob 8.30 že kar precej zaseden, čakalo se je na vseh napravah. Presenetljivo pa se ni poznalo na progah. Do kosila ob pol 12ih so bili pogoji res odlični, boljši kot na marsikateri smuki v drugi polovici feb ali začetku marca na npr. Višarjih ali v Obertauernu. Sneg sicer zjutraj ni bil betonski, ampak že od začetka malo mehkejši/spomladanski, vendar so bili pogoji res dobri in je kar nekaj časa držalo. Tudi, ko se je okrog 10.30 začelo mehčati, to ni bilo moteče in se je dalo normalno carvati tudi ob višjih hitrostih. Žal pa je v slabi uri, ko sem bil na kosilu, teren popolnoma popustil. Po kosilu je sneg postal res zelo mehek, pa tudi precej kucljasto je postalo. Tako da je sledila še kaka ura in pol oddrsavanja in poslavljanja od sezone 24/25. Načeloma je bilo to mišljeno kot zadnje smučanje letos, vendar pa dopuščam hipotetično možnost, da če se kak vikend slučajno poklopi vreme, odprte proge in prost dan, mogoče še ni bilo zadnje smučanje.
Škoda, da mi jo je april povsem zagodel z daljšio virozo in kupom nepričakovanih scenarijev in praktično nič smučanja. Kakorkoli, zelo dobra sezona z več kot 20 dnevi, upam pa drugo leto na malo bolj zimsko zimo...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|