Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Petzen-Peca

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
 Petzen-Peca « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
kotulc
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 06, 2025 11:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

Na Peci je praksa, da greš zjutraj iz parkinga na Übungslift mimo čitalca kart direktno na vlečnico (kar po desni mimo ograje), žičničar nič ne vpraša, saj je logično, da greš do blagajne.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JakaB
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 06, 2025 11:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2012 18:16

Ok, hvala za odgovor, vem za drugič. Očitno morava oba z žičničarjem delati na komunikacijskih veščinah - jaz zato, ker sem ga vprašal le, ali lahko tudi pri vlečnici kupim karto, ne pa, ali se lahko z njo zapeljem tudi brez karte, on pa, ker je odgovoril le, da lahko karto kupim samo zgoraj, ni pa pomislil, da bi mi lahko pomignil proti prostim sidrom, ki so švigala miimo njegove glave.
Nazaj na vrh
stubai
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 10, 2025 12:52 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40

Ker je bila vceraj prireditev Downhilka, sem raje za smucanje izbral danasnji dan.
Zjutraj klasicna gneca na gondoli, ki pač ima omejeno kapaciteto. Zgoraj potem gnece ni bilo, kakih 5 minut se je čakalo na vlečnici. Po 11 uri se je smucisce izpraznilo, zato pa toliko večja gneča v restavraciji in pri Sabini.
Sneg je držal nekje do 11ih, potem je najprej spustilo na osončenih delih ob sedežnici. Ob vlečnici je bilo užitno še ob 12ih.
Proga v dolino je prevozna, zgornji del Schonijeve strmine pa že kaže prve rane.

Nazaj na vrh
racinko
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 4:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2024 22:38

Včeraj (torek) sem izkoristil lepo vreme in skočil pogledat na Peco. Zgornja vlečnica in proga ob njej zaprta zaradi tekme, odprto pa je bilo samo ob sedežnici. Obiska skoraj nič, snežne razmere pa fenomenalne.

Proga v dolino zaprta. Vseeno me je pa firbec nesel pogledat v dolino. Do Schonijeve strmine bp, nato nekaj škode od ratraka, Schonijeva strmina kritična, na nekaterih delih že vidno smrečje. Od mošt hute dalje pa je treba slalomirati med otoki zemlje in trave. Od bejbike naprej pa raje peš, razen če si z rezernimi smučkami.

Sezona 2024/2025: 8x Turracher, 3x Kals-Matrei, 3x Peca, 2x Kitzsteinhorn, 2x Meli, 2x St. Jakob in D., 2x Kronplatz, 2x Katschberg, 2x Osojščica, 1x Mokrine, 1x Koralpe, 1x BKK, 1x Hochrindl, 1x Višarje, 1x Latemar, 1x Plose, 1x Racines-Giovo, 1x Klausberg, 1x Speikboden, 1x Zoncolan
Nazaj na vrh
stubai
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2025 12:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40

Danes (v petek) je bil krasen, soncen dan na Peci. Tudi snezne razmere zelo dobre, sploh zjutraj. Ljudi ni bilo veliko, so bile pa zjutraj tezave z gondolo, saj so lahko polnili le vsako drugo kabino. Bojda tezave s pogonom.
Proga v dolino zaprta, po cesti kar precej razorana od ratraka. od Schonijeve strmine naprej se pojavljajo kopnice, zvezno smucanje do parkirisca pa ni vec mozno. Ob spodnji vlecnici je potrebno dvakrat po par metrov po travi.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 Stran 41 od 41

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Petzen-Peca
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net