|
Golte - aktualne informacije 2024/2025 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
gapi202 |
Objavljeno: Sre Mar 05, 2025 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08 Prispevkov: 2509
|
Citiram: |
Ob prihajajočem 8. in 10. marcu, smo se odločili, da vse dame in 'mučenike' pocrkljamo z brezplačno smuko
*Akcija velja le na omenjena termina, za osebe, starejše od 18 let. Brezplačne celodnevne vozovnice se lahko prevzamejo le na blagajni v Žekovcu, pri spodnji postaji nihalke. Brezplačna vozovnica je veljavna le na dan prevzema. Ostale vrste vozovnic so izključene iz akcije. | _________________ 10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Čet Mar 20, 2025 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3651 Kraj: Maribor
|
Po spletu nepredvidenih okoliščin sem se danes znašel na Golteh, kjer sem se za 19,5 ojrov čisto spodobno nasmučal. Sneg je soliden, ocene odlično si danes ne zasluži: podlaga je trda, meni ponekod celo pretrda, na njej pa ponekod malo moke, drugod nekaj grud. Predvsem pa je spuščalo po geslu 'vse ali nič', torej je sneg bil ali povsem spomladanski (npr. na Blatniku), ali povsem betonski (Stari Stani). Tistega vmesnega obdobja s prstom putrčka na pomrznjeni podlagi skoraj ni bilo.
Medvedjak:
Smrekovec:
Stari Stani:
Mislim da že fotke povedo, da ni bilo čisto nobene gneče. Samo dvakrat sem čakal po minuto ali dve, ko je pred menoj na sedežnico prišlo pol razreda petošolcev na šoli v naravi, ki so potem kolovratili okoli po prostoru za vstop, se neizmerno dolgo dogovarjali kdo se bo peljal s kom, na koncu pa so se vozili po dva ker se punce kljub pozivu učiteljice 'že ne bodo vozile s fanti' (svojimi sošolci !! ). Asocialna generacija do konca.
Nekaj folklore tipične za Golte pa seveda moram omeniti. Recimo, prav nobenega smisla ni imelo da sem prišel do nihalke 10 minut do 8, medtem ko sem obul pancarje in kupil karto je bilo 5 min do 8, idealno. Oz. bi bilo idealno, ampak nihalka je peljala 5 minut pred 8. Dopuščam možnost da je bila polna. No, naslednja vožnja je bila 10 min čez 8, tako da ni bilo hujšega čakanja. Kot je nekdo zapisal že decembra: vozijo pač, ko in kadar se jim zljubi.
Ali pa 'gostinska ponudba': 2/3 sicer lepe in sončne terase pri hotelu je neizkoriščene, ker se jim ne da postavit miz in stolov, zato občasno ne dobiš proste mize. Ko pa ti vendar uspe, pa ugotoviš: ne samo da pri teh mizah nihče ne streže, ampak tudi pri zunanjem šanku ni nikogar. Ker med 12. in 13. omenjenim otrokom v zaprtem delu restavracije strežejo kosilo. Menda ne mislijo da bo folk ob prekrasnem sončnem vremenu hodil pit v zaprt prostor z vonjem po menzi? Sem pač zunaj sedel pol ure na sončku ne da bi me nadlegoval kak tečni kelnar (ne tako kot Zepli ki takoj ko se usedeš, in še preden si uspel sploh odpret jedilni list, težijo z naročilim ), potem pa si privoščil kavo v Mozirju.
Mimogrede, akcija -50% na celodnevno vozovnico do konca sezone velja tudi ob vikendih:
Citiram: | Obveščamo vas, da vam cel teden, od ponedeljka do nedelje, vse do konca smučarske sezone ponujamo -50% na celodnevne smučarske vozovnice in vožnjo z nihalko! | _________________ Sezona 2024/2025: 46 smučarskih dni = 6 x Pohorje, 5 x Kitzsteinhorn, 4 x Schladming, 3 x Meli, Tauplitz, 2 x Obertauern, Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|