|
Kronplatz |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
GreenIce |
Objavljeno: Pet Jan 03, 2025 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 36
|
Sem pa naredil potemtakem glupost. Ker grem v sredo, in potem čez 3 tedne še enkrat. In sem kupil 3x ločeno dnevno karto. Seveda izgubil popust. Torej bom očitno dobil 3 karte in eno leto brez popusta. Mogoče pa če tam vprašam, če mi lahko naložijo vse 3 vstopnice na eno karto, se verjetno da. xD |
|
Nazaj na vrh |
|
|
racinko |
Objavljeno: Pet Jan 03, 2025 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Pon Nov 2024 22:38 Prispevkov: 21
|
Sem šel prav še enkrat poguglat. Tehnično gledano, sem v prešnem postu čisto prav napisal. Če na neko ime kupiš drug key card, potem res izgubiš 5% popusta AMPAK dobiš samo 3% popusta. Torej za lažje računanje cca 2EUR na pri dnevni karti, kar pomeni običajno kavcijo za key card. Zmanjšanje popusta velja eno leto.
Vir: https://www.dolomitisuperski.com/en/Ski-pass/My-Dolomiti-Card _________________ Sezona 2024/2025: 4x Turracher, 2x Kitzsteinhorn, 2x Meli, 2x Kals-Matrei, 1x Osojščica, 1x Mokrine, 1x St. Jakob in D., 1x Peca, 1x Koralpe, 1x Katschberg, 1x BKK, 1x Hochrindl, 1x Višarje |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GreenIce |
Objavljeno: Sob Jan 04, 2025 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
|
Ok, hvala. Zdaj stvar je taka, da bi še podaljšal za en dan, potem bi očitno že imel kup teh kart.
Je varno počakat in kupit isti dan, ko si tam? Ali se kdaj zgodi, da zaradi gužve kak dan ne prodajajo sploh? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
kotulc |
Objavljeno: Sob Jan 04, 2025 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi
Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46 Prispevkov: 883
|
V Kronplatzu pa tudi drugje v Dolomitih se je vedno dalo kupiti karto na dan smučanja, niti vrste na blagajnah niso dolge. Nakup vnaprej je tako rizičen, zaradi vremena, zdravja, ..., razen, če je kakšna opcija stornacije? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
-_m4tj4z_- |
Objavljeno: Ned Jan 05, 2025 7:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11 Prispevkov: 444
|
Na teh lartah z 5% popusta lepo prek spleta resis in si nalozis na kartico (vpises stevilko kartice)…seveda pogoj 2dni pred smucanjem ce zelis popust.
Drugace pa tudi tam na blagajnah kupis karto brez tezav in brez pretirane guzve v zadnjih letih. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
JurijB |
Objavljeno: Ned Jan 05, 2025 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi
Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15 Prispevkov: 993
|
GreenIce je napisal/a: | Ali se kdaj zgodi, da zaradi gužve kak dan ne prodajajo sploh? |
Tega vprašanja pa jaz sploh ne razumem? Saj še nismo na ZDA nivoju, da se omejuje prodaja na dnevnem nivoju? Ali? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GreenIce |
Objavljeno: Ned Jan 05, 2025 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
|
kotulc je napisal/a: | V Kronplatzu pa tudi drugje v Dolomitih se je vedno dalo kupiti karto na dan smučanja, niti vrste na blagajnah niso dolge. Nakup vnaprej je tako rizičen, zaradi vremena, zdravja, ..., razen, če je kakšna opcija stornacije? |
Hvala. To je res, vendar pa pri namestitvah ne gre drugače skozi, kot da pravočasno rezerviraš, če hočeš najt nekaj kar je blizu in da je dober hotel.
Razen če pač rezerviraš par dni prej pa si potem v slabši namestitvi. No, ne vem.
Še eno vprašanje glede glavnih gondol Kronplatz 2000 in 1.
So zjutraj tam navadno dolge čakalne vrste? 2 dobri in dolgi črni progi v dolino se končata pri teh gondolah in me zanima, če se ju je mogoče prvi 2 uri zjutraj praktično izognit zaradi morebitne gužve? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Pončo |
Objavljeno: Pon Jan 06, 2025 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Pridružen/-a: Sre Okt 2012 8:04 Prispevkov: 85
|
Silvester in Hernegg sta za popoldne. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GreenIce |
Objavljeno: Sre Jan 08, 2025 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Pončo |
Objavljeno: Čet Jan 09, 2025 8:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Pridružen/-a: Sre Okt 2012 8:04 Prispevkov: 85
|
Zato, da dopoldne izkoristiš Furcio, Piculin in Alpen na primer, ki so na soncu, popoldne je pa tam njiva.
Sivester in Hernegg sta na S strani in dopoldne kar premrzla, popoldne pa še vedno trda in užitna. Ti pa primerno ogret. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
renz11 |
Objavljeno: Pon Jan 13, 2025 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Pon Mar 2023 22:22 Prispevkov: 25
|
Uspešen prvi dan dolomitske turneje s pričetkom na Kronplatzu @fisko. Razmere nizkim temperaturam primerne odlične, tudi gužve ni bilo, saj vzporedne naprave (Kronplatz 2000) danes niso obratovale. Proge v dolino so ponoči zasneževali.
Zjutraj sta bili vrhunski progi ob šestsedežnici Arndt. Popoldan pa je vredno omeniti (kot že nekateri uporabniki pred mano) progi Silvester in Hernegg.
Glede na to da bo 21.1. tekma svetovnega pokala v alpskem smučnaju, je bila že delno zaprta proga Erta (št. 40), ob 11ih so pa nato Italjani sramežljivo umaknili ograjo...
Primer dobre prakse uporabe vmesne postaje KKŽ
_________________ 2023/24: 2x Ischgl, 2x Gurgl, Hintertux, 6x Zillertal Arena, 4x Obertauern, 2x Bad Gastein, 2x Sportgastein, Dorfgastein, 2x Kitzsteinhorn, Weißsee Gl., 2x Schladming, 3x Snow Space Sbg, 3x Wildkogel, 2x Katschi, Speiereck, Ankogel, 6x Tauplitz, 2x MB/Areh
2022/23 (18x): 2x Areh, 2x Kope, 3x Krvavec, Peca, 3x Bad Gastein, 3x Nassfeld, Tauplitz, Kreischberg, Turracherhöhe, BKK
2021/22 (21x): 11x SLO, 3x Kitzsteinhorn, 2x Bad Gastein, 2x Kals-Matrei, St. Jakob im D., Gerlitzen, Kreischberg |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tdm77 |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2025 9:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami
Pridružen/-a: Ned Nov 2021 12:28 Prispevkov: 7
|
Grem letos prvič smučat na Kronplatz pa me zanima ali se da kupit samo dnevne in pol dnevne. kolikor sem gledal urnih kart ni ali se motim? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
-_m4tj4z_- |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2025 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11 Prispevkov: 444
|
Imas se karto na tocke…ampak se ne splaca. Pa se opozorilo: poldnevna velja od 12h naprej! Dopoldanske poldnevne ni. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tdm77 |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2025 12:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami
Pridružen/-a: Ned Nov 2021 12:28 Prispevkov: 7
|
Hvala, pol bomo že dnevne nabavli |
|
Nazaj na vrh |
|
|
JurijB |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2025 12:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi
Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15 Prispevkov: 993
|
tdm77 je napisal/a: | Hvala, pol bomo že dnevne nabavli |
nakup preko neta je 5% cenejši - ne vem pa koliko dni prej moraš kupit. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|