Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 62, 63, 64
 Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2024 8:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Dokler ne bo protokola sprejemanja/potrjevanja vsakega novega registriranega uporabnika s strani adminov/moderatorjev bo pač stvar takšna oz. se bo celo vedno bolj razvijala...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RokV6TB
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 26, 2024 5:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Mar 2024 14:26

Pozdravleni,
Sem nov na forumu in na smučeh. Zanima me, če so zame smuči Wingman 78 C mogoče premehke? So 176 cm dolge, pancarje mam s 100 flexa, Nordica. Sem 180 cm visok pa težak 85 do 90 kg. Bil sem 2x na Bedancu v Veliki dolini na tečaju pa 3 x na Voglu, od tega 2x z otrokom), pa sem zadnjič opazil, da pri malo večji hitrosti (cca. 50 km/h po Garminu) mal nemirne, so mal opletale gor-dol spredaj. So edine smuče, na katerih sem bil od začetka, februarja letos, nove. Me pa vleče tud mal s piste, tko da mi je all mountain smuča všeč. Star sem pa 47.
Nazaj na vrh
Zosia123
PrispevekObjavljeno: Ned Apr 21, 2024 9:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2024 19:43

Ve FreaksShopu máte jasnou představu o tom, jaké lyže budou vhodné pro konkrétní dovednosti, rozvoj a další jednotlivé cechy. Usnadníte si tak získání vhodného vybavení šitého na míru potřebám vaší dcery.

https://freaksshop.pl/
Nazaj na vrh
cvirn1
PrispevekObjavljeno: Ned Apr 21, 2024 11:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2021 17:32

'Super, hvala. To mi je res pomagalu. Imate še kakšne nasvetu
Nazaj na vrh
exski
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 02, 2024 2:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Jan 2023 9:54

Še tukaj se obračam na mnenje. Gledam da bi kupil nove smuči. Trenutno gledam za spodnji dve opciji. Kaj pravite? Sem pa dokaj napredni smučar.

Fischer RC4 The Curv TI
https://www.extremevital.com/sl/smuci/smuci-fischer-set-rc4-the-curv-ti-plus-vezi-rs10-pr-p-46631.html

Atomic Redster X7
https://www.extremevital.com/sl/smuci/smuci-atomic-redster-x7-revoshockc-plus-vezi-m-12-gw-p-48426.html

Hvala
Nazaj na vrh
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 02, 2024 8:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18

Jaz bi definitivno izbral Fisher.
Sam imam njihove slalomke, ker smučam dokaj počasi in tehnično....

Zanimiv je ta "trojni" radij...
Sam sem probal nekaj let nazaj "dvojni" radij in mi je bilo všeč, tako za kratke zavojčke,kot za karvanje za malo daljše zavoje.

Če se da, testiraj obe, ampak jaz prisegam na zgoraj omenjeni Fisher.
Nazaj na vrh
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 16, 2024 10:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17

Mene njihov G9 Revoshock ni preprical (18m).
Fišer Curv mi je zakon. Sploh me njegov TripleRadius navdusuje. Tak je tudi Volklov Deacon. Kr instiktivno z nagibanjem nazaj/naprej ujames pravi lok, ki ga takrat zelis.
Opazam pri sebi, da mi je najbolj pomemben radij, in da se z vsem kar je pod 17m matram, da popizdevam.
Sej primerjas smuci z istim radijem, kajne ?!
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Arabba,Marmolada,Kr.Gora,Golte...
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 23, 2024 2:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Zanima me, kako se ostali odločate glede nakupa smuči. Sam sem letos zamenjal smuči, šele po 11 letih in 150-200 smučarskih dneh (vmes sta bili 2 slabi koronski leti in leto s poškodbo), kar se bo najbrž mnogim zdelo grozljivo, ampak v ničemer še nisem čutil kakšne iztrošenosti in tudi robniki so še vedno debeli (mogoče so bile tako kvalitetne, da so zdržale). V bistvu si zelo težko kupim nove smuči, ker se težko odločim že za tip, kaj šele za znamko, potem pa tuhtam, preizkušam in odlašam. V bistvu razmišljam, da bi poleg all mountain smuči mogoče imel še lopatarce in ene SG/GS smuči, pa turne. Če naj bi menjal smuči na 4 leta, se mi zdi to malo pretirano. Kako ravnate ostali. Ali pogosto menjate le glavne smuči, ostale pa bolj poredko, ali je pristop drugačen.
Nazaj na vrh
gapi202
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 23, 2024 3:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08

Jaz glavne - all mountain zamenjam na 3 do 5 let. Potem pa če je kak interes jih prodam če ne ostanejo kot slabši komplet za kaksne zgodnje ali pozne smuke. Poleg tega imam še ene starejše slalomske, pa ene kamnožerke. Pa komplet turnih. Trenutno sem ravno v petem letu tako, da ravno velike finančne vrednosti moj komplet nima več. Ampak robnika je še, tako da znajo še kako leto ostati.
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana
Nazaj na vrh
Marvin
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 02, 2025 2:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28

Kje online prodajate smučarsko opremo? Do sedaj sem prodajal na bolhi. Sinu je "še malo" zrasla noga, čeprav sem že mislil da je to to ...
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 02, 2025 5:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17

Facebook, so ene 3 različne skupine prodam/kupim smuč.opremo
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Arabba,Marmolada,Kr.Gora,Golte...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 Stran 64 od 64

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net