Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
 Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
anjica
PrispevekObjavljeno: Ned Maj 19, 2024 3:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Mar 2024 11:56
Prispevkov: 7


Reported post
marko je napisal/a:
Hotel je po moje goden za malo bolj temeljito prenovo. Nekoliko bi lahko pa prenovili tudi osebje in pristop. Sem bil 2 leti zapored v isti sobi v hotelu. V njej je bil še vedno isti pokvarjen hladilnik in televizor, rože na balkonih so bile suhe, ker jih nihče ni zalival, na hodniku cel teden (gotovo dlje) izruvana vtičnica, natakar, ki razlikuje samo belo in črno vino, internet, ki deluje samo pri recepciji (kar je problem, ker je tudi celularni internet zelo slab) ...

se čisto strinjam z napisanim. tudi meni so ostali isti spomini na ta hotel. bila sem samo enkrat in žal ne bi šla več. ima Bovec veliko več lepših hotelov ali pa celo prelepih kampov, za tiste, ki Bohinj restavracija radi kampiramo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
blajo
PrispevekObjavljeno: Pon Jul 08, 2024 4:43 pm    Naslov sporočila: Saga se nadaljuje (s čigavim denarjem?) Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54
Prispevkov: 217


Primorske novice so se prejšnji teden razpisale tudi o Kaninu.


********************

Za danes napovedane izredne seje bovškega občinskega sveta, na kateri naj bi svetnikom in javnosti predstavili projekt javno-zasebnega partnerstva za obuditev Kanina, ne bo. Na občini čakajo dodatne informacije, predvsem pa stališče države. “Želimo jasen odgovor, ali podpira projekt ali pa rečemo Kanin, adijo. S to informacijo bomo šli pred svetnike,” je povedal župan Valter Mlekuž.


********************

Na občini so pojasnili, da so s predstavitvijo projekta želeli ustaviti širjenje različnih zavajajočih in neresničnih informacij, ki naj bi krožile v javnosti.
Zlasti glede vložka, ki naj bi ga v projekt vložila konzorcij na eni in država drugi strani. V začetku tega tedna je sledil preobrat, saj so z občine sporočili, da je izredna seja preklicana zaradi “premalo vhodnih podatkov za pripravo ustreznega gradiva za sklic izredne seje in dodatnega usklajevanja s Promotorjem, predstavnikom konzorcija zainteresiranih vlagateljev”. Preklicu naj bi botrovala tudi informacija o skorajšnjem sestanku predstavnikov občine in konzorcija s pristojnimi ministrstvi, a vsaj na ministrstvu za infrastrukturo o tem ne vedo nič, so povedali včeraj. 


Kot je znano, za projektom javno-zasebnega partnerstva stoji konzorcij vlagateljev, podjetnikov, zbranih okrog novogoriškega poslovneža Ivana Fornazariča. Konzorcij je že konec aprila oddal ponudbo o javno-zasebnem partnerstvu Občini Bovec, ki je lastnica smučišča in tamkajšnje infrastrukture, z izhodišči je seznanil tudi finančno, gospodarsko in infrastrukturo ministrstvo, in pri tem je tudi ostalo. 

Podrobnih informacij doslej ni predstavila še nobena stran. Po neuradnih informacijah naj bi konzorcij od države pričakoval, da bo v prihodnjih nekaj letih prispevala približno 50 milijonov evrov za naložbo. A ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je nedavno na seji sveta regije v Bukovici dala jasno vedeti, da si za Kanin ne želi investitorjev, ki pričakujejo od države celoten vložek, s smučiščem pa bi upravljali sami. 

*****************************

“Čakamo priložnost, da jim lahko celovito predstavimo projekt in izvemo, ali ga država namerava podpreti ali ne. Za Kanin smo imeli dve ponudbi. Ta projekt, ki ga imamo tako na občini kot na ministrstvih, je realna zadeva. Za njim stojijo poslovni partnerji, ki so pripravljeni delati. Če bo država že na začetku rekla ne, potem lahko zadevo zaključimo in rečemo Kanin, adijo. Če jih ti ljudje ne prepričajo, potem bo jasno, da ta vlada nima posluha za Kanin,” je pojasnil župan, ki računa, da bo lahko tudi s to informacijo svetnike seznanili na izredni seji, ki naj bi bila predvidoma prihodnji teden.

********************
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 Stran 23 od 23

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB