|
|
|
Bad Kleinkirchheim, 2023/2024 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
stampfar |
Objavljeno: Tor Nov 21, 2023 8:05 am Naslov sporočila: Bad Kleinkirchheim, 2023/2024 |
|
|
Smuča s sulicami
Pridružen/-a: Pon Nov 2023 20:21 Prispevkov: 1
|
Odpiram novo temo Bad Kleinkirchheim 2023/24 z vprasanjem glede stanja smučišča ter prog v opdrtju sezone (sredina decembra do božiča). Zanima me predvsem koliko prog je ponavadi urejenih v tem času in v kakšnem stanju so, kako je z gužvo? Sam sicer nimam veliko izkušenj z odprtji. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
miki |
Objavljeno: Tor Nov 21, 2023 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Moderator
Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3498 Kraj: Maribor
|
Seveda je vse samo ugibanje, ker nihče ne more vedeti kako bo letos, ampak po izkušnjah iz preteklih let: prvih nekaj tednov v decembru navadno odpirajo samo proge na sončnem levem delu smučišča, torej St. Oswaldsko stran. Kaiserburg odpira pozneje, včasih šele teden pred Božičem. Hude gneče po navadi ni, po mojih izkušnjah je BKK manj obiskan kot npr. Osojščica, Turrach, Katschi ali Mokrine (so pa po drugi strani tudi žičnice v povprečju manj zmogljive kot na omenjenih smočiščih). Stanje prog pa seveda odvisno od tega, kakšna je zima. Načeloma BKK ni znan po obilnih naravnih snežnih padavinah, kar ni nujno slabo, če imaš rad trše proge . _________________ Sezona 2023/2024: 40 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, Osojščica, 2 x Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
|
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|