Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Supermarket » Smuči in oprema FIDA - Mitja Kunc

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Smuči in oprema FIDA - Mitja Kunc « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
aceofs
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 18, 2023 4:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Mar 2023 4:09

Reported post
Robi je napisal/a:
Sem testiral še najboljšo slalomko Laser Gold-perfektna je!

Kolega je v Hervisu kupil letošnjo Elan Race SLX 165, jaz sem šel v A1 na Rudnik in si sposodil Fida Laser Gold 165 cm. Obe smučki sta skoraj povsem enake geometrije in radijev ter sestave (lesena sredica, ABS stranice, 2 plasti titanala ...) in sva jih lahko super primerjala. Na trenutke mi je Laser Gold delovala bolj trdo kot SLX, saj mi le Elanko na občasnih ledenih ploskvah malo zatreslo in zvilo-ne močno, a ravno toliko, da za trenutek izgubi oprijem. Laser Gold je bila ves čas torzijsko zelo zelo trda in je ni zvilo niti enkrat. Na osnovi tega sem zaključil, da je izmed obeh super vrhunskih smučk meni nekoliko boljša in trda FIDA, zato sem jo tudi kupil (z 20% popustom )

Kolega ni rekel, da mu je žal, da je kupil Elanko, a če bi lahko obe testiral vzporedno pred nakupom, bi najverjetneje oba pristala na parni likalnik za lase smučkah, pa še ceneje bi prišel skozi.

Se bom pa odpravil za vikend na Roglo z rabljena elekrična kolesa, kje bodo imeli test vseh modelov FIDA (http://www.fidasports.com/KV/Aktualno/Novice/noviceizpis/tabid/133/smid/617/ArticleID/11/Default.aspx, https://zumbaliciouscrew.com/skupinska-vadba/ ) da čisto iz radovednosti preizkusim še vse ostale modele in morda srečam še Kunca ...

meni je tudi super
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Stran 9 od 9

Kazalo po Smucisca.net forumu » Supermarket » Smuči in oprema FIDA - Mitja Kunc
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net