Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Ischgl

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
 Ischgl « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2020 9:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 2328


Poletna sezona zagotovo se ne bo taka kot mora biti, veseli bomo lahko če se bo dalo prehajati meje. Brez tujih turistov pa ni množičnih obiskov ne pri nas ne kje drugod.
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2020 11:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


Hudo upam, da se motim:

Če bo na koncu leto 2020 delovalo kot nekakšna amnezija in se bomo v 2021 zbudili z "polnim spominom", brez dolgotrajnih posledic za kakovost življenja tega dela sveta, smo zmagali!
Letos ne bo turizma. Tudi, če virus izzveni do konca aprila, bodo imeli poleti čas za počitnice le brezposelni. Tisti, ki bi si jih lahko privoščili bodo (Upam da bomo.) poletje večinoma preživeli delovno.
Bo pa na morju verjetno noro dobro! Brez gneče, vsi domorodci ti bodo lezli v rit, cene bodo verjetno spodobne, privezi za barke bodo na voljo..., ampak žal brez večine nas.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2020 2:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Wca z Bca je napisal/a:
Strinajm se s prehodniki. Ljudje takšne stvari pozabijo kot na lanski sneg. Če pa se na začetku ponudi še kak popust, pa se pozabi še hitreje
Bolj pomembno je, da smučišča preživijo do naslednje upam da "normalne" sezone sploh, če se bo za slabo izkazala še poletna sezona, ki je na mnogih smučiščih enakovredna zimski.
Načeloma se strinjam. Ampak veš kaj je hec? Ischgli, Soldni in podobni bodo preživeli, sploh se ne bojim. Mogoče dve leti ne bodo zgradili nobene nove osemsedežnice in hoteli nekaj let ne bodo prizidali še enega sploh in oh velnesa, to bo po moje vse. Zna pa bit ta kriza (ne govorim o virusu, ampak o posledicah gospodarskga zloma ki bo sledil) zadnji žebelj v krsto za množico malih zimskoturističnih centrov ki so do zdaj komaj vozili z ničlo. Želim si da se motim ...
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RokR
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 20, 2022 5:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 11:53
Prispevkov: 32
Kraj: Ljubljana

Vidim, da že nekaj časa ni nobenega prispevka o Ischglu. Dolgo časa sem si želel, da bi smučal tudi globoko na Tirolskem in Ischgel sem imel vseskozi v mislih. In kot je zapisal Miki, Ischgel je preživel. Je pa drugačen, vsaj tako pravijo tisti, ki so ga obiskovali že pred korono.

Na kratko nekaj misli o tednu, ki sem ga preživel tukaj med 14. in 21. janaurjem 2022.

Dostop: prek Innsbrucka po avtocesti iz Ljubljane 6 ur brez težav. Na meji (Karavanke) so prijazno vprašali po COVID potrdilih, niso nič skenirali, samo bežen pregled dokumentacije. Na meji med Avstrijo in Nemčijo ni pregledov, samo kontrola ob cesti.

Nastanitev: nastanitev v samem Ischglu je kar draga...so pa bistveno cenejše možnosti v Galturju ali Kapplu, vse je dobro povezano z avtobusom vsakih 15 minut, ki je brezplačen. Če si rezervirate nastanitev v Ischglu preverite glede parkiranja, zna biti drago, če ni vključeno v ceni. Čez hotel se ne morem pritoževati, ima tudi lep wellness. Hrana je seveda stvar okusa, je pa krepka in zelo začinjena "avstrijska". Ob prihodu v hotel so preverjali ali imava ustrezne dokumente, trenutno je potrebno v hotelu imeti osvežitveni odmerek ali prebolevnost. V hotelih se striktno nosi FFP2 maske, edino v wellness brez.

Ischgel: po znani zgodbi iz marac 2020 Ischgel glede žuranja ni enak. Vsi lokali se zapirajo ob 22:00, v večini preverijo 2G (prebolel ali cepljen), v nekaterih je potrebno na listek ali v aplikacijo vnesti osebne podatke. Postrežba je samo sedeča, glasne glasbe skorajda ni. V centru mesteca je veliko trgovin, predvsem višji cenovni razred športne opreme in nakita, ur, parfumov. Gradijo se terme, ki se odpirajo decembra 2022. Osebje v hotelih je večinoma iz Hrvaške, v najinem hotelu sta naju stregla Puljčana, ki že več let delata tukaj, v Puli pa imata apartmaje in jih čez poletje oddajta.

Smučarska karta: odločila sva se za 6 dnevno karto, ki dovoljuje tudi 2 dni smučanja v Kapplu in Galturju. Cena je 289€, kar je cca. 48€ na dan. Za primerjavo Dolomiti Superski karta stane v tem terminu 305€, Zillertal pa 287€. Pri nakupu karte so le bežno pogledali 2G potrdilo, ni potebno potrjevanje kot v Dolomitih vsak dan. Na žičnicah se striktno nosi FFP2 maske.

Smučišča: glede smuščišč moram izreči samo pohvale. Moderne žičnice, hitre, brez čakanja. Proge perfektno steptane, morda kje kakšen kamenček, ki ga na progo prinese veter ali se prikotali iz hriba. Na švicarski strani Samnaun nekoliko slabše urejene proge, imajo pa novo 8 sedežnico. Vidi se tudi razlika, da proge tam niso take avtoceste kot v Avstriji, malo več je nezravnanih pukelčkov, vendar mi je to všeč, saj so proge bolj razgibane. Dopodne se zaradi sonca večina ljudi prestavi na švicarsko stran (kjer maske niso obvezne) in tam uživa na soncu (rahla gužva na ožjih progah), po 11h pa se smučarji prestavijo nazaj na avstrijsko stran, kjer ni nikaršne gužve. Presenečen sem nad dolžino sedežnic (tudi nad 2km) in da praktično ni kabinskih žičnic, razen za dostop. Če primerjam z Dolomiti ali Kitzbuhlom, kjer je večina novih naprav kabinskih žičnic, mi je to mnogo bolj všeč, saj ni treba snemati smuči.
Še ena opazka: v Ischglu skorajda ni zaščitnih mrež. Če primerjam z Italijo, kjer so proge skorajda ograjene...
En dan sva smučala v Galturju, jutri če bo vreme še v Kapplu. Galtur je manjše smučišče z dvema kabinskima žičnicama in dvema dolgima sedežnicama. Na žalost pa je velik del smučišča januarja v senci in zna biti hladno. Vsekakor pa je obisk pri tedenskem obisku doline prijetna sprememba, saj je Galtur mnogo bolj miren kot Ischgel. Verjetno bom ob prihodnjem obisku iskal nastanitev v Galturju, mi je zelo všeč tamkajnji vaški »vajb«.

Hrana: V kočah se dobi vse sorte, pivo je kar čez 5€ za 4 dcl. Priporočam malico v dolini: fleischkäsesemmel (žemlja z mesnim sirom), cca 2,8€. Dobi se pa res vse...

Toliko za zdaj, ocena 5/5. Z veseljem se še kdaj vrnem!

Spodaj je še nekaj slik:
https://drive.google.com/drive/folders/171adqscN83_gKBpZIud3k1QWYEg_It4f
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sobec
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2022 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2020 22:24
Prispevkov: 3


V nedeljo sem se vrnil iz krajše smučarije v Ischglu (3 dni smučanja).

Bil sem tretjič - prvič okoli 2010 malo pred opening koncertom, drugič
na opening koncertu (Beach Boys) sedaj pa malo pred zaključnim koncertom (Kings of Leon 30.4.).

Najprej glede korone. Zdi se, da tega več ni in da tega nikoli ni bilo.
Res je, da so določeni lokali že zaprti zaradi skorajšnjega zaključka sezone. V klubih pa sicer nobene sledi o kakšnih 2G/3G pogojih, distanci itd. Res je tudi sicer da se extremno tega nismo posluževali, sceno pa smo le malo šli pogledat. Kitzloch, ki je korono razvozil po Evropi, še stoji, v njem pa nismo bili. Mislim, da se hočejo malo znebiti slovesa, da so Ibiza Alp. Ko prideš v nastanitev te opozorijo, da nobene hoje v pancerjih po 20:00 na ulici, nobenega alkohola na ulici (samo v lokalih) itd. Izgleda, da bodo tudi slogan zamenjali iz "Relax. If you can" v "That's Ischgl". Kar se mene tiče je to čisto OK.

Za 3 dnevno karto smo dali okoli 150 EUR. Res je, da smo bili v Ischglu, kjer z guest card dobiš še poseben popust. Velja "samo" za Ischgl/Samnaun, kar je za 3 dni smučarije več kot dovolj. Karte z daljšo veljavnostjo veljajo za celo regijo - tudi za okolišča smučišča. Apartma za 4 osebe za 4 nočitve 800 EUR (manj je skoraj nemogoče) - pomeni pa to cca. 100 metrov od Dorftunela (gl. spodaj), kar je res komfort. V tem času bi se npr. v Mathonu (cca. 4 km iz Ischgla) dalo spati za pol te cene.

Če nameravate spati v Ischglu se splača gledati, da je apartma zraven katerega od tunelov. Na način letališč imajo tekoče trakove pod vasjo, ki te pripeljejo dirketno do naprave. Doslej je bil prarking vedno v ceni za 1 avto. Letos sem prvič imel avto v garaži, ki je cca. 3 min stran od apartmaja - prej na prostem ob nastanitvi. Je brezplačno - samo 50 EUR kavcije za kartico daš (ki ti jih ob vračilu kartice vrnejo) in to je to. Gre za staro garažo - ko se pripelješ v vas vidiš tudi novo.

Prvi dan je bilo sonce že zjutraj, kar pomeni, da so bile proge okoli 13:00 že precej razrite. Ni za zameriti pri temperaturah skoraj 10 stopinj in samo malo pod ničlo (če sploh) ponoči. Teoretično se je mogoče prismučati v dolino do Ischgla. Teoretično zato, ker se katera od njih zaradi pomanjlkanja snega konča cca. 300 metrov pred vasjo. Pozimi se seveda pripelješ popolnoma v vas - sedaj je pač konec aprila. V primerjavi z Dolomiti je smučišče, po mojem mnenju, manj urejeno (ograje, tudi preparacija prog, označenost), seveda pa to nikakor ne pomeni, da je slabo. Z vidika smučarije je super.

Glede na skorajšnji konec sezone me je prijetno presenetilo, da dela praktično vse. Trudijo se do zadnjga kvadrata in ratrakirajo, kar je objektivno še mogoče. Ni sledu o kakšni "optimizaciji" in "racionalizaciji" v smislu "zaračunajmo polno ceno karte, obratuje pa naj 1/3 smučišča".

Ljudi v tem času presentljivo dosti, ampak pri kapacitetah naprav, ki jih imajo, čakanja nikjer (dobesedno nikjer) - v 3 dneh nisem čakal niti sekunde. Švicarska stran - obratuje "Duty free run" do Samnuana, kar je bolj kot ne ski ruta, kot pa proga in na določenih delih že kar lepo kamena. Je za pogledati, se je pa v vasi potem potrebno namesto s smučmi do dvonadstopne nihalke peljati z busom (je brezplačen in redno vozi, kljub temu, da je sezone skoraj konec).

Meni osebno najboljši del je bil Palinkopf - avstrijska stran. Izgleda, da je bilo tam kar nekaj naravnga snega in je bilo temu primerno tudi bolje za smučati. Idalp je tako ali tako center smučišča. Tudi tam ni nikjer gužve. Lepa je tudi Velilleckbahn - proga pri tej napravi. Malo skrita in odmaknjena in res super. Sicer se mi zdi super označevanje naprav - kombinacija črke in številke, tako da se res z lahkoto znajdeš. Tuidi sicer je smučišče proti npr. Sella Rondi precej bolj "skoncentrirano" - na manjšem območju in ga takoj obvladaš, če res nisi za orientacijo popolnoma lev.

Švicarska stran v smsilu spusta do Samnuana je bolj na "to do" listi. Je pa res dolga proga in je doživetje, ampak je na deli precej ozko. Vsekakor seveda nazaj na hrib z dvonadstropno nihalko - seveda v zgornjem nadstropju .

Glede cen je "od-do". Kava okoli 3 EUR (to se mi zdi kjerkoli v AUT in ITA pretiravanje), pivo na smučišču okoli 4,5 EUR (v Švici 6+), špageti ipd. okoli 13 EUR na smučišču. V vasi pica okoli 15 EUR, juha okoli 6 EUR, enako solata. Še eno opozorilo, kar smo že malo pozabili. Zelo priporočljivo si je izključiti mobilne podatke. Če to pozabiš, se ob vseh updejtih, ki vseskozi tečejo na smart-phonih, hitro ob blokadi in porabljenih 50 EUR za BV. Jih je že bolje porabiti za smučarsko karto . Sploh se to rado zgpodi na Palinkopfu, kjer te hitro preklopi na švicarskega operaterja.

Pod črto - glede Ischgla se velikokrat poudarja, da je "Ibiza of the Alps" in se mu mogoče malo dela krivica, saj se včasih zdi, da ponujajo samo najboljše in najdaljše šanke v Alpah, 24 urne partije itd. Če te tovrstna ponudba zanima so opcije neomejene. Meni osebno je to v drugem planu, ker se mi zdi malo neumno potovati na konec Avstrije za to, da bi visel za šankom - to lahko počnem doma za bistveno manj denarja

Kar se smučarije tiče, je Ischgl definitivno MUST! Sam sem sicer fen Dolomitov, ampak vsako sezono tu in tam pa tudi prava Tirolska namesto Južne Tirolske paše

Evo, sedaj pa zdržimo do novembra pa bo spet zima in bomo iz hudega ven

lp

p.s. bom poskusil objaviti še kakšne fotke za lažjo predstavo. Sicer je RokR zadel bistvo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
exski
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 10, 2023 2:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2023 9:54
Prispevkov: 57


Zdravo, je kdo bil to sezono kaj v Iscghlu?

Spogledujem se z eno dobro ponudbo za apartma za naslednjo sezono, in sicer januarja 2024. Kar gledam, je smučišče vredno obiska, tudi na podlagi prejšnjih objav. Verjetno januarja, glede na to da je nizka sezona se neke gneče ne pričakuje, tudi drugod sicer ne.

Predvsem me vleče sem nadmorska višina smučišča, saj v primeru slabše zime, si predstavljam da bodo tukaj vseeno boljši pogoji kot recimo drugje. Kot drugo opcijo gledam Kitzbuhel, ampak je toliko nižje in januarja se jim je že večkrat zgodilo pomanjkanje snega.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 21, 2023 12:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Tekma 'kdo ma daljšega' med tirolskimi žičkoti se nadaluje , v četrtek bo zgleda na prvo mesto skočil Ischgl s 112 km prog, med drugim tudi do doline v Samnaun (do precej nižje ležečega Ischgla še ne). Že nekaj časa ne pomnim tako dobrega novembra na višinah nad 2000 m:

https://www.samnaun.ch/sites/samnaun/files/2023-11/Ge%C3%B6ffnete_Anlagen_ab_23.11.2023.pdf
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polde
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 22, 2023 6:11 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25
Prispevkov: 352
Kraj: Dunaj

No, na Tirolskem jim kmalu ne bo treba več meriti kdo ima daljšega, saj vremenska napoved kaže, da jih bo čez vikend vse skupaj na debelo zasnežilo. S tem novim snegom bodo imeli celotno sezono že zagotovljeno. S snežnimi topovi bo za tem potrebno delati samo še "lepotne" popravke. Jaz se že veselim 20. Januarja, ko grem tja. Letos sem našel apartma v Samnaun Laret, (do apartmaja lahko prismučaš, zjutraj pa je potreben skibus, ki ustavlja 10 metrov stran, vozi ob 08:04; 08:36; 09:04; 09:36; 10:04, .... in vozi 6 minut do gondole). Apartma za 4 osebe (dve spalnici), v njem bova dva, me bo stal 840,- EUR. V Ischglu (na podobni lokaciji, glede smučanja in v podobni velikosti 55m2), v tem terminu nisem našel nič po ceni primerljivega. Pa še to: Letos se bova v Samnaun odpeljala čez Italijo v smeri LJ - Palmanova - Portoguaro - Conegliano - Bassano del Grappa (do sem avtocesta) - Levico Terme - Trento (večinoma 4-pasovna hitra cesta)- Bozen - Meran (Trento - Meran spet avtocesta) - Reschen Pass - Nauders - Samnaun. 12 km dlje kot čez Salzburg/Innsbruck, vendar menim, da se bom s tem izognil gneći na avtocesti v dolini Inna. Cestnine je v IT sicer potrebno plačati (cca 16 EUR v eno smer), vendar s tem odpade AT 10 dnevna vinjeta in plačilo predorov v obe smeri na Turski avtocesti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Milko
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 23, 2023 12:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26
Prispevkov: 229
Kraj: Radovljica

Polde, lepo ugodna cena in še tankal in kupoval Jagermistra boš poceni.
_________________
Vsakdo ima svojo mantro...jaz pa Volkl Mantro.....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polde
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2024 9:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25
Prispevkov: 352
Kraj: Dunaj

Prejšnji teden sem bil, kot planirano v Samnaunu.
Žal je bilo vreme tam v prejšnjem tednu obupno. Od 6 smučarskih dni je bilo res lepo vreme samo prvi dan, v nedeljo dopoldne. V nedeljo popoldne difuzna svetloba, tako, da nad gozdno mejo nisi videl ničesar, v ponedeljek difuzna svetloba cel dan, v torek sneženje in veter, v sredo močna odjuga (v Samnaunu +, dež, deževalo je do višine 2400m, 0 stopinj je bilo na 2600m) in veter, v četretek megla in veter, v petek zjutraj še sprejemljivo, nato sneg in veter.
V torek, sredo in prvo polovico četrtka smo tisti iz Samnauna lahko za silo smučali samo ob štirih sedežnicah na Švicarski strani.
Sicer pa: zelo malo ljudi (Samnaun je bil tudi zvećer prazen), veliko snega (cca 50 - 150cm), v bistvu odlične snežne razmere, vendar obupno vreme, zaradi odjuge v sredo pa tudi v četrtek veliko prog zaprtih, saj se je sprožilo kar precej talnih snežnih plazov južnega snega, ki so zasuli tudi nekatere dele prog (v sredo in četrtek sta bili zaprti tudi obe progi v Samnaun, tako, da je bilo potrebno vračanje v dolino z gondolo).
Pa še nekaj poudarkov:
- vse smučarske proge ob sedežnici Lange Wand: 600m višinske razlike, dve odlični črni progi, perfektno speglani oba dva dneva, ko sem do nje uspel priti
- proge ob novi sedežnici Vellileck: tudi 600 m višinske razlike vse variante odlične, ravno prava strmina, tudi podaljšek do Ischgla v dolini mi je bil zaradi strmine in dolžine všeč
- Piz val Gronda - supermoderna gondola, vendar mi ni jasno, zakaj so zapravili toliko denarja za nekaj, kjer ni prav posebnih smućarskih užitkov. Proga sicer dolga vendar v spodnjem delu samo "smuk naravnost in poganjanje".

Nekaj slik na povezavi:
https://photos.app.goo.gl/setWnvMXfURshzBJ6
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2024 12:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18
Prispevkov: 216


Dober opis in še boljše fotke Kralj. Koliko si dal pa za karto?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polde
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2024 7:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25
Prispevkov: 352
Kraj: Dunaj

Smučarska karta za 6 dni je bila 323 EUR
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 Stran 12 od 12

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Ischgl
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB