Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja
 Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 21, 2022 8:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Dolgo že nismo videli svežih fotk z Videca ... :




... in s Partizanke:




Danes mi ni bilo za 'abručanje' po neizmerno ledeni progi v dolino, pa sem za spremembo namesto pancarjev obul gojzarje in se peš odpravil od Belvija proti Glažuti in si ogledal situacijo na Videcu, Partizanki in povezavah. BTW, na Vzpenjači je poleg mene v kabini sedel zelo pameten možakar ki je 'vedel', da na povezavah manjka samo 'par šaufl snega' da bi Videc in Partizanko lahko spet odprli, ampak da so Pohorci preleni in se jim tega ne da narediti. No, pa da vidimo:

Laični vtis: Videc lahko požnejo jutri, proga je steptana, snega dovolj (mogoče kakšna travica v strmini), tudi trasa vlečnice je dovolj zasnežena:


Celo desna (gledano navzdol) proga bi bila prevozna do polovice z nekaj zelenjave v strmini:




Kar pa je res 'crknilo' so nesrečne povezave. Že od Stolpa do Videca ... :


... pa od desne do leve proge na Videcu:


... sploh pa od Videca nazaj proti Stolpu. So pa prav lepo steptali zemljo, cel dan so bila rebrca :


Pod črto: Videc bi bil brez kakršnegakoli zasneževanja uporaben za tiste, ki se jim (nam) ljubi pešačit dvakrat po 200 m po ravnem. Začuda je večina ljudi pripravljena toliko prehodit na parkirišču od avta do žičnice, ne pa na samem smučišču. Ali pa bi morali Pohorci zasnežit 500 m povezav (Stolp - Videc = 200 m, prehod z desne na levo progo pod vlečnico = 100 m, Videc - Stolp = 200 m) v širini 5 m, preko palca torej nastreljati 1000 m3 snega, kar pri skoraj 100 topovih nekako ne bi smel biti nerešljiv problem .

Partizanka je druga zgodba: proga sama bi bila mogoče prevozna, težko ocenim ker jo za razliko od Videca po zadnjem sneženju niso ponovno teptali in ne vem kaj se skriva pod 15 cm novega snega. Povezave pa so neuporabne, na vsaki je kakšna kopnina. Partizanka - Videc bi bila skoraj prevozna, ampak samo 'skoraj':




Ruška - Partizanka je na 2/3 dolžine kopna. Vem da ima napeljavo za zasneževanje in vem tudi da so jo že zasneževali, ampak samo takrat ko je bila na 90% prevozna z naravnim snegom in je bilo treba zasnežit samo tisti sončni ovinek pred spodnjo postajo. Trenutno pa tako:


Partizanka - Ruška je najmanj problematična in lepo zasnežena. Do tiste nesrečne prve strmine 100 m od zgornje postaje Partizanke:




Partizanka sama pa:


Da zaključim: za obratovanje Partizanke manjka dosti, dosti več kot samo 'par šaufl' snega, kot je vedel povedat moj sopotnik na Vzpenjači. Za ureditevte povezave bi bili treba vložiti več napora in stroškov, kot bi bilo koristi. Videc pa bi se dalo rešit z neprimerno manjšim naporom, tu pa Pohorcem malo zamerim da niso mogli tja pripeljat 3 ali 4 od tistih brezposelnih topov ki jih lahko na Webcamih občudujemo na Ruški in Piskru. Samo za info: v Branikovih časih sem že videl na Stolpu delat 8 topov, na Videcu pa (ne istočasno kot je potekalo zasneževanje Stolpa) 4.

Aja, na Pohorju izkoristimo vsako minuto mraza ... ali pač ne? (top pri zgorni postaji Vzpenjače malo pred 16., seveda NI delal)?

_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 22, 2022 7:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Ena noč zaseneževanja je poskrbela za nekoliko bljše razmere, prvih nekaj voženj je bilo prav solidnih:




Zakaj Pohorci tako vztrajno zjutraj po zasneževanju še enkrat teptajo in razgrinjajo mokre kupe sveže nastreljanega snega, mi nikoli ne bo jasno. Rezultat je navadno poledenela povšina pred topom, nekaj grud in predvsem neutrjen sneg na odsekih ki jih ponoči niso zasneževali. Osebno imam mnogo raje utrjeno progo od večernega teptanja, na njej pa 'moko' od nočnega zasneževanja. Za primerjavo: v Špelcinem Logu, kjer so zjutraj teptali:


Stadion kjer so sneg zjutraj pustili nedotaknjen:





BTW, stadion je bil danes spet 'malo bolj zaprt', poleg tistega rumenega napisa še s tablo. Ampak sem postal že imun na te zapore, v bistvu mi je ljubše tako, je manj folka na progi .

Kapo dol 3 ali 4 učiteljem smučanja, ki so svoje skupine peljali na Stolp, na čudovit (skoraj) naravni sneg in prazno progo, ki je ob pol enih izgledala tako ... :




Večina jih je seveda rinila na Sleme, tam pa mravljišče, uspeh je bil če si prišel mimo ne da bi koga povozil. Na 'strmini' za podvozom je bilo ob enih zdrsano do ledu, začetniki pa ležali vsepovprek. Poleg izgradnje sedežnice na Ruški bi moral bit naslednji projekt na Pohorju širjenje proge na Slemenu, ne pa neke nove tekmovalne proge pod Luko ... :

_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 06, 2022 10:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Malo novega na domačem bregi. Če ravno iščeš z lupo, je 'novost' snežni jezik v Areni, ki nekoliko skrajša pot od konca smučišča do Vzpenjače (če bi ga potegnili do levih stopnic se bi pot skrajšala še za 20 m, ampak to bi že bilo preveč razvajanja ). Nekaj snega so pritisnili tudi k spodnji postaji dvosedežnice Radvanje, ki je mimogrede minuli teden po jutrih obratovala za treninge - očitno torej pomanjkanje kadra le ni tako hudo:


V izteku Čopke pa se je pojavil oranžni 'poljak', če smem ugibat bi rekel da testni. Edino ne vem kdaj ga bodo glede na vremenske napovedi testirali:


Daleč najboljša proga je seveda Snežni Stadion, danes celo uradno odprt:


Čopka je v tistem prvem ovinku po koncu začetne ravnine začela spreminjat barvo, nekaj dni ji še dam, nekih hudih zalog snega pa v bližini ni:




Ker je opoldan tako lepo sijalo sonce, žičko na spodnji postaji Vzpenjače pa neumorno težil z maskami, sem proti svoji navadi naredil nekaj fur s Poštelo:






Izvedba prehoda s Poštele na progo meji na sadizem. Zakaj pri vragu je treba ravno tukaj tako 'po italijansko' ograjevat progo, da ne moreš kot človek odsmučat desno od stebra Slemena proti smučišču, kar smo brez škode za zdravje počeli skoraj dve desetletji?!


Kot da nekdo prav uživa ko folk 'štamfa' ob ograji navzgor:


No, ne vsi: nekateri so se znašli (glej pohojeno ograjo in sledove v snegu) :


Zdaj pa pride vrhunec: ko pridni državljan, ki spoštuje priporočila, oranžne ograje in podobne zadeve, pride na smučišče, se pripelje naravnost v kopnino precej rjave barve, polno kamnov vseh mogočih velikosti:


Zdaj pa smo prišli do zadeve, ki je vsaj zame bolj moteča kot nekaj metrov potiskanja ob ograji: po desnem robu Habakuka, gledano navzdol, se je prikazalo kar nekaj rjavih mest, in to na žalost ni samo blato ali trava, ampak kar konkretni kamni. Pa gremo malo v Mikijev arhiv. Že 25. 1. se je na omenjenem mestu, mimogrede tik pod topom, ki je še eno noč prej 'streljal', ampak žal v napačno smer, prikazalo nekaj kamenčkov:


Nič ne vidite? Bom povečal:


Ja, res je malenkost, ampak takrat bi bilo treba ukrepat. Pa niso, niti niso mesta zasnežili, niti niso tja potisnili snega, ki ga je naokoli še dovolj. So pa 30. 1. vsaj opazili kaj se dogaja in nad kopnino postavili nakaj kolov:


Toliko bolj sem bil šokiran, ko sem videl da danes, 6 dni pozneje, ko se je rjavina že lepo povečala, isto mesto ni bilo zaprto, folk je veselo škrtal preko kopnine mimo teh dveh rdečih kolov ki sta stala tam, bolj kot ne sama sebi v namen:


Jeba je namreč v tem, da je omenjeno mesto ravno na vrhu strmine, ki povrhu visi precej v levo, in se kamni s tega malega mesta veselo kotalijo po dolgem in povprek po prvi strmini Habakuka. Za razliko od načrtovalcev pohorskih prog, kamni namreč z lahkoto najdejo vertikalo, in potem se daleč od kopnine, na levem robu kjer je snežna odeja res debela, najdejo takšni 'prikotaljeni' primerki:


Prva napaka je seveda, da se jim je pri zasneževanju pripetila takšna napaka, in očitno niso vedeli (?) da jim na tem mestu primanjkuje snega. Potem, da niso tja pritisnili snega, ki ga je v okolici dovolj. Če nič drugega pa je treba to mesto zapret, ogradit in preprečit raznašanje kamenja dalje po progi. Tu bi tisti plot s katerim histerično preprečujejo naravni prehod s Poštele na smučišče, prišel dosti bolj prav. Samo to zahteva (a) nekaj razmišljanja in (b) nekaj dela.

Ampak glavno da na Trikotna Jasi stoji rumenjak dobesedno v blatu, in to priklopljen na vodo in elektriko :


Da pa zaključim pozitivno: zelo prijetno me je presenetila današnja ponudba na Trikotni Jasi z odličnimi Anjinimi štruklji, serviranimi kot v resni oštariji, in to za 5 EUR. Aleluja, da je nekdo pogruntal da poleg klobase z grila, pomfrija v starem olju, in vročega psa obstaja še kakšna druga hrana :

_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2022 5:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Odličen dopoldan danes na Pohorju:


Če sem bil v nedeljo precej kritičen, pa je današnja smučarija presegla vsa moja pričakovanja. Proga (ker je Stadion zaprt, je prav da uporabljam ednino ) že dolgo ni bila tako dobro urejena, zgleda da so pri teptanju začeli pravilno uporabljati plug in frezo in se niso, kot žal letos precej pogosto, samo peljali s teptalnikom preko smučišča. Nekaj mojstrov je seveda zvečer po teptanju še moralo odsmučati po mehki progi, da smo lahko občudovali njihovo zarezno tehniko v jutranjem betonu, ampak ni bilo sile:




Glede na napovedane temperature sem računal na kakšni dve uri užitne smuke, na koncu pa sem potegnil do pol enih, ko je bilo zagotovo še 80% proge povsem trde (slikano na zadnji furi):




Na Stadionu pripravljajo tekmo; štart bo malo nad Trikotno jaso, približno na isti višini kot je bil pred davnimi časi štart VSL za Zlato Lisico, samo da na desni strani proge. Na tem odseku zna biti kar ozko, tako za tekmovalce kot za rekreativce :



_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2022 8:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Citiram:
Mariborsko Pohorje bo to soboto in nedeljo, 12.–13. 2., gostilo evropski pokal v alpskem smučanju za ženske, ki se ga bo udeležilo okoli 100 tekmovalk. Zatem bo v ponedeljek in torek, 14.–15. 2., še prizorišče mednarodnih tekem FIS.

Zaradi tega je Snežni stadion zaprt za rekreativno smučanje do vključno torka, je pa zagotovljen prehod na Čopovo progo, po kateri je moč prismučati do doline. Med zaprtjem Snežnega stadiona prosimo za razumevanje.


Bolj zabaven pa je zadnji odstavek:
Citiram:
Ob tem vas še obveščamo, da sedežnica Stolp v petek ne bo delovala zaradi pomanjkanja snega na vstopu. Bomo pa za ureditev tega poskušali zagotoviti sneg z druge lokacije in tako omogočiti obratovanje Stolpa za vikend.
Ali po domače: namesto da bi v prvi polovici januarja, ko je bilo kar nekaj minusa, tisti del konkretno zasnežili (z aviona se je videlo da snega tam primanjkuje, 'streljali' pa so bolj simbolično), bodo zdaj 'šauflali' in prevažali sneg od drugod. Ja, najdražji je sneg ki ga ni ...
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2022 8:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Današnjo dopoldansko smuko sem izjemoma začel na Ruški, prvo uro odličen 'tepih', folk se je začel nabirat malo pred 10:


Potem pa premik na Pisker, tam je bila zmerna vrsta (minuto ali dve čakanja), proga betonska, ampak dobro urejena, samo vreme nas ni imelo rado, ves čas so se pred sonce rinili oblaki, tako da je bilo sončka na smučišču samo za vzorec. Vse naokoli pa seveda modro nebo, od Kozjaka, Ruš do Maribora vse v soncu :








Je pa nekoliko bolj oblačno vreme razkrilo kaj nekaj kopnin po zahodnem robu proge pod sedežnico, najbolj moteče so te na prehodu čez cesto pod spodnjo postajo Žigarta. Naivno sem pomislil da bo danes, ko je bil po dolgem času minus, kdo prišel na idejo tja postavit top ali dva ... sanjač :


EDIT: na Webcamih se trenutno vidi nekaj topov na Piskru in Cojzarici, vsaj eden natančno na tistem mestu ki me moti na zadnji fotki ... glede na to, kaj berem o 'zasneževanju' na Krvavcu ali KG, bom na koncu še rekel: bravo Pohorci
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2022 8:52 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 941


Glede zasneževanja: a ima kdo kakšne info z drugih SLO smučišč? Ker pod Pohorjem so baje dali befel sredi januarja, da se preneha z zasneževanjem - no money no funny!
Upam, da so se samo malo ustrelili v koleno, ker da se ob tako suhi zimi na Pohorju, odločiš sredi januarja, da ne boš več zasneževal, je kar malo zaskrbljujoče.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
montelli
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2022 10:43 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2020 19:16
Prispevkov: 62


Včeraj so na Rogli zasneževali Jaso z 9 topovi, če sem prav naštel. Očitno izkoriščajo redke pogoje po odjugi. Dati tak befel pred zimskimi počitnicami je res malo čudno. To je zadnji vrhunec sezone, ki naj bi prinesel tretjino prometa. Potem smučamo samo še ljubitelji. Je pa res, da se v Mariborju zadnja leta vrže ogromno snega stran v upanju na Lisico, potem pa trpi Sleme, ki dejansko prinaša denar.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2022 11:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


montelli je napisal/a:
Je pa res, da se v Mariborju zadnja leta vrže ogromno snega stran v upanju na Lisico.


Kako to misliš? Če bi ga bilo dovolj (In lahko bi ga bilo dovolj.) bi bila lisica na Stadionu in od takrat pa do danes bi lahko bil stadion odprt.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2022 1:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 941


Moral bi prej zašinfat - danes so našli gumb za vklop topov.

Raje ne ponovim komentarjev smučarjev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gorenc2
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2022 7:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 20:41
Prispevkov: 404
Kraj: Gozd Martuljek

JurijB je napisal/a:
Moral bi prej zašinfat - danes so našli gumb za vklop topov.

Raje ne ponovim komentarjev smučarjev.


Sigurno so bili komentarji kaj lavfajo topove ko žičnice delajo!
_________________
2009/10 Kranjska Gora 13X, Flachau 1X, Zauchensee 1X, Obertauern 1X, Kanin 1X, Mokrine 1X, Katcberg 1X
2010/2011 Mollta 2x Kr. Gora 30X, Katschberg 1X
2011/2012 Alta Badija 4xKr. Gora 12X,Bad Kleinkirchheim 2X
2012/2013 Kranjska Gora8x, Bad Kleinkirchheim 1X, Großeck - Speiereck 1x
2013/2014 Alta Badija 4x, Kranjska Gora30X, Mokrine 1X
2014/2015 Kranjska Gora 22X, Katchberg 1X, Molltal 1X
2015/2016 Kranjska Gora 6x Alta Badija 4X
2016/2017 Alta Badija 4X Kranjska Gora 28X Mojstrana 1X
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2022 8:27 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 941


Motiš se, je ob 7h že vse stalo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2022 5:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Tudi minulo noč so še nastreljali nekaj kupčkov na zgornji ravnini Čopke in v 'S'- zavoju, žal je kar precej snega končalo v gozdu:


Začenja se pospravljanje topov v izteku Čopke. Glede na datum razumljivo, da pa niso mogli počakat še en dan in izkoristit verjetno zadnjo uporabno noč v tej sezoni, pa malo manj:


Sicer pa dve uri zelo dobre smučarije po trdi, 'grifig' progi v dolino. Kabinka ravno prav zasedena, na prvi furi se nas je v gondoli celo 'drenjalo' (dovoljenih) 6 smučarjev, enkrat 4, enkrat 3, na polovici fur pa sem bil kar sam .




Večkrat omenjena tekma FIS:


Doživetje dneva pa je bil 'izlet' na Stolp: pripeljem se do spodnje postaje, prijetno presenečen ugotovim da so res navozili nekaj snega na dostop in vsaj eno noč tudi zasneževali, ampak: sedežnica stoji?! Na spletni strani pa piše, da obratuje. Pa me je žičko potolažil, da sem pač edini (!) gost in da ni problema, da bodo vklopili sedežnico zame. Privat smuka ob 11:






Ob 12 pa še enkrat v dolino, stanje proge še vedno odlično (z izjemo tiste ožine nad trikotno jaso, kjer je več kot polovica proge zaprta zaradi tekme: po pričakovanju se je 'špura' ki so jo pustili navadnim smrtnikom, zdrsala do ledu):


Dvakrat v tej sezoni sem se razburjal zaradi sadističnega prehoda s Poštele na progo; trenerjem in tekmovalcem so očitno lahko omogočili 'logičen' prehod POD stebrom:

_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2022 9:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34
Prispevkov: 3117


Pospravljanje topov na Čopki... Verjetno sta šla domov le tista, ki sta prišla letos na obisk na hrib.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sfras
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 18, 2022 12:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Dec 2016 17:39
Prispevkov: 3
Kraj: Maribor

Danes super dan za smučanje . Kljub visokim temperaturah 14c.
_________________
Facko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja Stran 9 od 13

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB