Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Naslednja
 Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
simo
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 4:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 14:45
Prispevkov: 189
Kraj: Prlekija

Po moje bodo ta 2 dni vse moči potisnili na čopko oz. na celo progo od Belvija do vzpenjače, da vsaj na "ožji" progi omogočijo normalno smuko v dolino, pa da bo potem tudi nočna zlaufala normalno Je pa res, da bi preteklo noč lahko naredili malo več kot so, predvsem na čopki...
_________________
2022/23: 2x Mb. Pohorje, 1x Rogla, 1x Stuhleck
2021/22: 2x Kranjska Gora, 1x Rogla, 6x Jahorina, 1x Mb. Pohorje, 1x Golte
2020/21: 2x Mb. pohorje, 1xRogla, 6x Jahorina
2019/20: 1x Rogla, 1xKreischberg, 6xJahorina
2018/19: 2x Rogla, 1x Osojščica, 1x Golte, 3x Mb. Pohorje, 1x Kranjska Gora, 1x Vogel
2017/18: 4x Jahorina, 3x Rogla, 1x Trije Kralji
2016/17: 5x
2015/2016: 8x
2014/2015: 8x
2013/2014: 6x, 2012/2013: 10x
2011/2012: 9x, 2010/2011: 11x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andmer99
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 7:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24
Prispevkov: 202


Evo, še dodatek k temu, kar je napisal miki:

okoli treh je na Arehu padla dol zajla na Cojzarci. In to tako temeljito, da je v celotni dolžini na obeh straneh sneta iz vseh stebrov in leži na tleh. Upam, da je ni dobil kdo po glavi, tako temeljito snete zajle že dolgo nisem videl.

Cojzarica jutri ne bo delovala, vse počitniško praznično turistične družine Hrvatov in Madžarov pa na Pisker in Ruško. Hura bomo čakali, že danes je bilo parkirišče ob 13h praktično polno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
-_m4tj4z_-
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 7:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11
Prispevkov: 419


Citiram:
OKVARA COJZARICE ZARADI NEVESTNEGA RAVNANJA DESKARJA

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 8:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3452
Kraj: Maribor

andmer99 je napisal/a:
okoli treh je na Arehu padla dol zajla na Cojzarci. In to tako temeljito, da je v celotni dolžini na obeh straneh sneta iz vseh stebrov in leži na tleh. Upam, da je ni dobil kdo po glavi, tako temeljito snete zajle že dolgo nisem videl.


Uganka: ena ima 'zajlo', nima pa obratovalnega dovoljenja; druga ima obratovalno dovoljenje, nima pa 'zajle':


Obračalno kolo v snegu:

_________________
Sezona 2023/2024: 40 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, Osojščica, 2 x Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 9:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3452
Kraj: Maribor

ynwalen je napisal/a:
Trenutno zasnežujemo tudi Čopovo progo do doline, ki je s turističnega vidika pomembnejša kot Snežni stadion

Ja, načeloma se z zapisanim celo strinjam. Čopka:

(a) je primerna tudi za šibkejše smučarje, da lahko po njej prismučajo v dolino
(b) se konča pri spodnji postaji Vzpenjače, ki je najzmoglijvejša naprava na mariborskem delu Pohorja, medtem ko se Stadion izteče nekje sredi ničesar in zahteva ali obratovanje Radvanja ali 150 m pešačenja do Vzpenjače
(c) zahteva manj snega kot Stadion; čeprav je daljša, se jo lahko zasneži ožje in manj na debelo kot Stadion (Čopko lahko odpreš v širini 10 - 15 m, na Stadionu bi se ob taki 'širini' folk pobil
(d) kot je omenil že JurijB, je mikroklima na Čopki, predvsem v 'žlebu' v spodnjem delu, za (odločilni?) odtenek hladnejša kot na Stadionu

Ampak: če je to strategija za bodočnost na 'totem bregi', naj se jo striktno izvaja, pa čeprav bom osebno pogrešal Stadion: bom preživel. Kar pa pravkar počnejo je pa farsa. Za tiste ki situacije ne poznajo najbolje, fotke od včeraj. Miselna igra: si upravljalec smučišča in imaš dve progi v dolino. Proga 1 izgleda tako:


Skoraj v redu, prevozna, snežna odeja sicer tanka, ampak razen osamljenih kopnin še sklenjena. Na progi stoji 13 fiksnih in 6 mobilnih topov.

Proga 2 pa tako:


V 90% dolžine kopna, vmes 5 mobilnih topov ki so v decembru proizvedli prav toliko skromnih kupov.

Piše se 6. januar, napovedanih je 2 - 3 noči mraza. Imaš na izbiro, da v 2 nočeh prekriješ progo 1 (ki ima odlično ledeno podlago) z nekaj novega snega in ponudiš zelo dobro smuko do doline; ali pa opustiš praktično gotovo progo 1 in se 'jovo na novo' lotiš proge 2, ki je v dveh nočeh skoraj zagotovo ne boš zasnežil. Kaj narediš? S proge 1 pobereš vse mobilne topove, jih pustiš da noč prespijo na Trikotni Jasi, potem pa jih dopoldan pooočasi postavljaš (in še počasneje vklapljaš) vzdolž proge 2.

Za ilustracijo, Čopka ko so končno uspeli vklopiti spodnja 2 rumenjaka:


In Stadion, ki se ga očitno 'ne splača' več zasneževat :





Sicer pa je danes šlo narobe res vse, kar lahko gre. Pa prav lepo se je začelo, ob 8:35 sem v gruči penzionistov že stal pred še zaprtim vhodom na Vzpenjačo, 5 minut pred deveto pa že na Slemenu:




Moj namen je bil narediti dve furi na Slemenu, prepustiti penzionistom bus ob 9:00 in se spraviti na bus ob 9:30, ki je navadno manj zaseden kot tisti ob 9:00. Lep načrt, ampak žal brez krčmarja: že med čakanjem v spodnji postaji so nekateri znali povedati, da busa ne bo, ker je 'crknil'. Nič zato, pa saj je znano da Pohorje upravljajo aftobusarji, bodo že našli nadomestni bus. Ob 9:30 niti sledu o kakšnem avtobusu, pač gremo v dolino (mimo znaka 'zaprto' sem se letos itak že navadil smučat ). Do Trikotne odlično, delno steptano in dosti novonastreljanega snega:


Stadion pa nesteptan im prekleto leden, ampak prevozen:


Ob 10:15 še vedno ne duha ne sluha o busu, folk tečn, nekateri so v vrsti že skoraj uro in pol. Od zaposlenih nihče ne ve ničesar, gospa na blagajni se dela Francozinjo. Pač še ena dolina:


Ob 11:15 zgoraj totalni kaos. Gospa na blagajni mi da kartico s telefonsko številko neke druge gospe z Marproma. Tista mi celo dvigne in razlaga kako je bus crknil, da ga popravljajo, ampak ne ve kako daleč so s popravilom. Ne, drugega pa nimajo (!!), petek je in imajo linijske prevoze pa prevoze šolarjev in nimajo nadomestnega busa. Na Slemenu pa tako:


Pač, spet dolina:


Ob 12:15 se prikaže bus, z napisom 'v okvari':


Stopim do šoferja in povprašam, kaj dogaja. V treh zaporednih stavkih zvem, da 'je avtobus še vedno v okvari', da nadomestnega ne bo, da je zdaj 'itak že prepozno' (za kaj? žičnice vozijo do štirih !!), pa da so na Arehu 'zaparkirali obračališče za avtobus in nima kje obrnit'. Mislim, če že nakladaš, se vsaj drži ene zgodbe, osnovno pravilo laganja .

Po zadnji od 4 fur v dolino sem imel dovolj aftobusarskih aftobusov in sem se raje vsedel v avto in preko Ruš zapeljal na Pisker. Ob enih tam proge seveda niso bile več nedolžne, smuka pa še vseeno solidna in brez čakanja:


Mogoče da sem bil zaradi vsega prej opisanega precej tečn, ampak nekako se mi zdi da topovi ne stojijo ravno tam kjer bi bilo najbolj potrebno. Cel kup jih je na prvih 150 m pod kočo 'pri Primorcu' in prav tako na ravnini nad spodnjo postajo Piskra, manjkata pa dva ki bi z nekaj 'moke' prekrila ledene plošče na strmini tam kjer progo prečka cesta (ampak jaz sem zgolj amater in uporabnik, zagotovo mi bodo strokovnjaki znali razložiti da so topovi postavljeni na najbolj optimalnih lokacijah ever):


Najboljši sneg za moj okus je bil na Ruški, žal senčno, mrzlo in tudi še malo do treh nekaj minut čakanja:


Je pa kar konkretno zahladilo (sp. postaja Piskra, 950 m):

_________________
Sezona 2023/2024: 40 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, Osojščica, 2 x Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 9:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34
Prispevkov: 3124


Tudi če greš na Babnem polju 100m višje iz tistega mrazišča bo občutneje topleje. Tako je tudi pri nas. Pa naj bo stadion, Čopka ali pa kaj druga. Druga posebnost pa je, da se ravno v Mariboru odpre dravska dolina, in vladajo malce posebni pogoji. Spomnite se na tisti kanalski zahodnik iz smeri Lovrenca.

Nič ni narobe s sistemom, Čopka se na primer napaja iz novega cevovoda preko Stadiona. Čakali so na boljše pogoje, da lahko čez led naredijo suh sneg. Ampak po navadi rabiš na začetku bolj moker sneg, da se sprime z ledom, nato pa suhega preko.

Temperatura za Maribor se pa odčitava po novem ne več na Taboru, ampak na Vrbanskem platoju pod Kalvarijo. Kjer je pač zaradi odprtega polja svoj fenomen, hitro se ohladi, vendar ko pihne najmanjša sapica, temperatura hitro poskoči navzgor.

Čopka pa od odcepa s Trikotno jaso, pa do konca ceste nima postavljenih topov, tako da kaj kmalu še ni za pričakovati odprtja. Topov pa seveda ni na tistem mestu, kjer najprej "crkne".

Če bi bilo na Stadionu kakšnih dodatnih 10 mobilnih topov, bi ta vikend spremljali lepo tekmo, snega pod topovi je dovolj.

Aja pa še to, glede na podlago na Stadionu v zadnjih dveh dneh, je res važno kakšen sneg so delali par tednov nazaj?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2022 10:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34
Prispevkov: 3124


Pa še kakšna moja fotka, potem pa mislim, da jih bo dovolj za danes.

Temperatura ob 19:20 na Stadionu. V istem trenutku kaže postaja Marbor -4,1°C in 82% vlažnost, kar znese -5,3°C vlažne temperature. Razliko si izračunajte sami.

Prvi top na Čopki. S fotelja zgleda dobro, številke ok, nima pa senzorja za količino padlega snega v gozd

Razmere malo pod Trikotno jaso:


Nižje pa -3,7°C vlažne temperature, pobrano iz ekrana na TR10. Pa še podatki za tiste meni podobne ljudi, ki so mahnjeni na številke: kakovost imajo naštimano na 5, pretok je bil 2l/s ali 120L/min.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andmer99
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 08, 2022 12:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24
Prispevkov: 202


miki je napisal/a:

Uganka: ena ima 'zajlo', nima pa obratovalnega dovoljenja; druga ima obratovalno dovoljenje, nima pa 'zajle':


Ko sem prebral to uganko, me je od smeha skoraj zabrisalo s stola.

Kljub temu, da je komaj 7. januar v novem letu, je to za mene legendarna izjava leta 2022 - čestitke miki!

Hkrati pa ta izjava kaže vso tragiko našega brega - žal....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 09, 2022 3:06 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3452
Kraj: Maribor

[quote="andmer99"]
miki je napisal/a:
Hkrati pa ta izjava kaže vso tragiko našega brega - žal....

Glede na to, kaj tu preberemo o Cerknem, Krvavcu, Golteh, da o nacionalni sramoti ki se kliče Kanin niti ne govorimo, lahko izjavo kar razširim na 'vso tragiko slovenske smučarije' .

No, danes so so aftobusarji po včerajšni negativni oceni prislužili oznako prav dobro. Pustimo ob strani, da Poštela ob 9. in tudi ob pol 10 NI delala, enkrat po 10. so jo uspeli zagnat, vrste na Pošteli nobene, za razliko od Slemena, kjer so občasno stali skoraj do izstopa nekdanjega Habakuka:


Proga odlična, tistih nekaj delujočih topov so nastavili tako da niso dosti motili, večinoma ob robovih usmerjene po progi navzdol:


Topovi na Čopki so ves dan delali:


Ampak novica dneva je bil sveže zasnežen Stadion, povsem druga zgodba kot drsalnica dan poprej:


Za konec pa še malo na 'naravni sneg', s tem namenom sem v avto spakiral tudi starejši par smučk. Pa za progo na Videcu niti ne bi bilo potrebno, je v presenetljivo dobrem stanju. Gneče nobene:




Kjer snega res primanjkuje, so povezovalne potke med Stolpom in Videcom ter obratno. Na Stolpu si (občasno) pomagajo ne le z enim, ampak z dvema topoma:


Pod črto: lep dan, nasmučal do sitega. Čakal sem samo zjutraj ob 8:45 in to slabih 5 min za vstop na Vzpenjačo, potem pa do treh čisto nič več .
_________________
Sezona 2023/2024: 40 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, Osojščica, 2 x Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andmer99
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 09, 2022 9:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24
Prispevkov: 202


miki je napisal/a:

Pustimo ob strani, da Poštela ob 9. in tudi ob pol 10 NI delala, enkrat po 10. so jo uspeli zagnat, vrste na Pošteli nobene,


Da pri soboti dodam k tvojemu "pustimo ob strani" - tudi Videca niso uspeli zagnati ob 9h. Po enih izmed informacij iz tretje roke, so šefi pozabili reči žičkotu, da bo Videc delal v soboto in da mora priti v službo. Zagnali so ga šele tam po 10h. Kakorkoli, v soboto zjutraj niso delale 3 naprave, ki bi lahko....

Aja, glede na tvoje fotke iz Videca, sva se morala v soboto "mimosmučati".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mariborcan18
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2022 6:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 19:04
Prispevkov: 67


ja..lepo je videti kako svetijo lučke po našem bregi..ampak mogoče kljub zdajšnjim idealnim razmeram...bi bilo smiselno zasnežiti tudi mariborski slalom...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ynwalen
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2022 7:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2016 13:18
Prispevkov: 109


mariborcan18 je napisal/a:
ja..lepo je videti kako svetijo lučke po našem bregi..ampak mogoče kljub zdajšnjim idealnim razmeram...bi bilo smiselno zasnežiti tudi mariborski slalom...


Poleg tega, da vec ni vode, se je potrebno stadion zasnezit, tako da lahko sanjas ti ostalo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
modri mislec
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2022 8:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 18:14
Prispevkov: 85
Kraj: slovenska bistrica

Medtem ko se na forumu debatira kaj bi moglo vse biti (več topov,nove naprave,širše proge....)pa pozabljamo da močno primanjkuje vode za namen zasneževanja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2022 12:06 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3452
Kraj: Maribor

Citiram:
Medtem ko se na forumu debatira kaj bi moglo vse biti (več topov,nove naprave,širše proge....)pa pozabljamo da močno primanjkuje vode za namen zasneževanja.


Ja, da vode primanjkuje trobim tukaj že vsaj 10 let, in od vseh velikih projektov (jezero na vrhu Videca, jezero na Žigartu, širitev jezera na Arehu, vodovod iz Drave) se do sedaj ni uresničil še nobeden. Ampak trenutno je vode še dovolj, letos mraz prihaja 'po obrokih' in se med dvema obdobjema zasneževanja jezera lahko vsaj delno spet napolnijo. Aktualno bo (jutri ?) prej zmanjkalo mraza kot vode .

Mimogrede: nove naprave in pomanjkanje vode se medsebojno ne izključujejo nujno. Če Ruško menjajo s sedežnico, se poraba vode zato ne bo nič povečala, kvečjemu zmanjšala, ker odpade potreba po zasneževanju trase.

Sicer pa:
Citiram:
Odprtje Čopove proge do doline je na Mariborskem Pohorju vedno eden od vrhuncev smučarske sezone. Tokrat ga bomo doživeli ta četrtek, 13. januarja, na nočni smuki, ko bo med 18. in 21. uro mogoče smučati od zgornje do spodnje postaje gondole


Danes sem jo presmučal, drugič v sezoni (prvič sem se po njej spustil s 'kamnožerkami' takrat v decembru ko je padlo 15 cm naravnega snega). Zgoraj na ravnini je zdaj dovolj topov, glede na to kako mrzla bo prihajajoča noč ne dvomim da bodo pokrili progo v celoti:




Od 'S' zavoja dalje, kjer zasnežujejo že nekaj dni, pa je snega sploh ogromno, med kupi so uredili že eno 'špuro' da se lahko prevažajo s teptalnikom:






Zgoraj klasika:




Stadion odličen, prev žalosten bom ko bo izginila ograja na Trikotni Jasi, takrat ob pol dveh zagotovo ne bo več tako dober :




Aleluja #1:


Aleluja#2:


Prav ste videli, tako Stolpu kot Videcu so privoščili po en kupček nastreljanega snega . Predvsem Videc bi potreboval bistveno več, ampak glavno da so se se sploh spomnili da imata obe omenjeni smučišči povsem funkcionalno napeljavo za zasneževanje.

Na Videcu sem preživel eno uro, dober 'grifig' naravni sneg, žal v strmini že kar preveč pomešan s travo, zemljo in tudi nekaj kamni. S starimi smučkami sem kar užival, ker se ne sekiram zanje, z novimi bi pobegnil po prvi furi. Smučalo nas pa je maksimalo 10, tako je zgledala proga ob pol 3:

_________________
Sezona 2023/2024: 40 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, Osojščica, 2 x Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2022 1:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 2343


Citiram:
V ČETRTEK NA NOČNI SMUKI ODPRTJE ČOPOVE PROGE DO DOLINE

Odprtje Čopove proge do doline je na Mariborskem Pohorju vedno eden od vrhuncev smučarske sezone. Tokrat ga bomo doživeli ta četrtek, 13. januarja, na nočni smuki, ko bo med 18. in 21. uro mogoče smučati od zgornje do spodnje postaje gondole.

Uradno odprtje Čopove proge bomo pospremili s promocijskimi cenami vozovnic za nočno smuko; v četrtek bo nočna vozovnica za odrasle stala 20 EUR, za mladino, študente in seniorje 17 EUR ter za otroke in invalide 11 EUR.

Po tem bo »Čopka«, ki jo bomo v naslednjih dneh ob dovolj nizkih temperaturah še zasneževali, do nadaljnjega na razpolago tako za dnevno kot nočno smuko. Za slednjo bodo od petka veljale redne cene vozovnic.

Ob četrtkovi večerni otvoritvi Čopove proge se boste lahko smučarji na poti do doline tudi pogreli z brezplačnim čajem v Koča Trikotna Jasa. Vabljeni!

#visitpohorje
Visit Maribor

_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Naslednja Stran 7 od 13

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2021/2022
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB