Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2020/2021

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2020/2021 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 7:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Polde, trenutno (oz. od sredine marca) ne sme biti na mestnem avtobusu 40 - 50 ljudi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ledenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 7:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


@Polde, motijo me vložki kot je tale citiran, ker vem kam pelje, če se spustimo v tako obarvano debato.
Boli me kxxxc kdo je na vrhu, kake farbe je kdo, ampak recimo, da bi se provokativno odzval in dejal, da je šele zdajšna vlada demokratična in so bile prejšnje večinoma absolutistične. Ob tem naložim nekaj primerjav, da so bile vse leve vlade privatna blagajna za posvečene, nekaj nedolžnih okrog sodstva, kraje denarja, pranja denarja... in hec se prične. (Ne me držat za besedo, to je le primer kako ne delat.)

miki je napisal/a:
Odlično, bravo režim (se opravičujem ker za trenutno oblast ne najdem boljšega izraza)


Povsod po EUju je podobno sranje!
- pojdi smučat v Italijo če lahko.
- pojdi smučat v Francijo, če lahko.
- pojdi smučat v Avstrijo, če lahko. Tudi tam lahko smučajo le lokalci, saj en dunajčan ne more smučat na Tirolskem, ker nima kje prespat. Večinoma imajo zmogljivosti naravnane na tuje stacionarne goste in žičničarji bolj jokajo kot pri nas.
- pojdi smučat v Švico, ali v Nemčijo, ali na Češko.

Sranje, da si večjega težko zamisliš in nihče nima ene pametne rešitve, vsi politiki ga serjejo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JakaB
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 10:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2012 18:16
Prispevkov: 364


Nič ni narobe, če miki ali kdorkoli drug napiše tudi kaj političnega, dokler seveda ne gre za sovražni govor ali kaj podobnega. Virtualni forum je mesto za izmenjavo mnenj, ki v osnovi ni nič drugačno od gostilniške debate med znanci ali pa pogovora med čakanjem v vrsti za sedežnico. Če gre za forum za ljubitelje smučanja, to ne pomeni, da se moramo vedno pogovarjati samo o smučanju. Poleg tega pa je politika (hočeš nočeš) letos tako močno zaznamovala življenje smučarjev, da se ji res nima smisla namenoma izogibati.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kotulc
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 11:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46
Prispevkov: 876


Kakorkoli obrnemo, pri nas za vstop v cerkev (30m2 na osebo) in fitnes/telovadnico (50m2 na osebo) ne rabiš testa, za smučanje pa ga rabiš, kar pomeni norčevanje iz smučarjev in zdrave pameti. Ve se, kdo ukrepe sprejema in upravičeno lahko kritiziramo takšne kretenizme.

@Ledenko, ne poznam razloga, zakaj nas prepričuješ, da se v Avstriji ne moreš smučati? Od Dunaja do Semmeringa je manj kot ura vožnje, večina A krajev pa ima smučišča bližje. Tudi član jurij7 veselo objavlja prispevke kako uživa na smučanju, ker živi na pravi strani meje. Pa tudi ORF objavlja prispevke, kako so (koroška) smučišča dobro obiskana.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2021 11:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Kotulc, zdrava (kmečka?) pamet pravi, da so hitre teste uvedli najbrž zato, ker se lahko v gondoli ali na sedežnici peljejo 2 - 3 osebe brez teh "velikodušnih" kvadratur. Zakaj niso raje predpisali FFP2 mask kot v Avstriji in predvideli hitrega testiranja zgolj za zaposlene na smučišču? Verjetno ni tega nihče znotraj združenja slovenskih žičničarjev predlagal - kritiko lahko usmeriš tudi proti njim.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 8:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 1019


[BISI] je napisal/a:
Kotulc, zdrava (kmečka?) pamet pravi, da so hitre teste uvedli najbrž zato, ker se lahko v gondoli ali na sedežnici peljejo 2 - 3 osebe brez teh "velikodušnih" kvadratur.


Zakaj pa so bila potem najprej odprta smučišča, brez potrebe po negativnem testu? Jaz se bojim, da tukaj ni nobene zdrave kmečke pameti zraven... Njaprej dovolijo obratovanje, potem zaprejo in je cel halo zaradi Krvavca, ker so ogrožali življenja... mislim halo, kar naenkrat se je vse spremenilo preko noči. V tem primeru res neodgovorno, da so sploh odprli... Pa seveda, kot je v navadi pri nas spremembe v zandjem hipu... In res ne vem kaj je bilo pri Mikijevi objavi tako narobe, da si v zrak skočil Ledenko.
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 8:51 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 943


[BISI] je napisal/a:
Kotulc, zdrava (kmečka?) pamet pravi, da so hitre teste uvedli najbrž zato, ker se lahko v gondoli ali na sedežnici peljejo 2 - 3 osebe brez teh "velikodušnih" kvadratur. .......

Zakaj se lahko v avtobusih vozi polovica sicer nagnetenih potnikov?
Zakaj so včeraj na prvi vožnji potniškega vlaka LJ-Kočevje imeli zasedene vse sedeže in so ljudje sedeli kot 4 v gondoli za 6 (kvadraturno)?

Neuradno so mi rekli, da so "združenju" na enem sestanku na ministrstvu povedali, da testi so kupljeni in jih je treba porabit!

Še rahla matematična uganka: pri cca 50 opravljenih testih na uro, potrebuješ koliko časa, da potestiraš 500 kupcev dnevnih kart + XYZ sezonskarjev, kar je po Majheničevo normalen vikend dan?

Čimprej je treba to neumnost z obveznim testiranjem prenehat!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 9:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


kotulc je napisal/a:

@Ledenko, ne poznam razloga, zakaj nas prepričuješ, da se v Avstriji ne moreš smučati? Od Dunaja do Semmeringa je manj kot ura vožnje, večina A krajev pa ima smučišča bližje.



Gledam z zornega kota lastnikov smučarskih centrov. Avstrija živi od turizma in v veliki meri od zimskega turizma, čemur ima prilagojene zimsko turistične zmogljivosti. Da vsaj toliko zapolnijo kapacitete, da bi dobili nazaj tekoče stroške, bi bilo nujno odpreti prenočišča.
Ja, Semmering in Stuleck sta pred vrati Dunaja in gotovo sta nabita, ampak večina smučišč nima takega zalledja pred vrati kot je Dunaj in ta večina trenutno doživlja podobno žalost kot naši žičničarji. To, da se nekaj naših in nekaj Čehov znajde, ter smuča pri njih, to je pomembno le za te posameznike, za industrijo pa sploh ne in če bo industrija v težavah, bo v bližnji prihodnosti v težavah tudi vsak posameznik! Kako boš z turisti, ki imajo manj kot dve uri vožnje zapolnil Salzburški Amade, ali Vorarlberg, ali Zillertal, ali Soelden? No go!
Verjemi, da je njihovi žičničarji doslej niso odnesli nič bolje kot naši in tudi morda bolj domiseljni ukrepi od naših jim en drek pomagajo, končni rezultat je nabijanje izgube z vsako minuto obratovanja. V končni fazi smo posledično vsako minuto vsi na slabšem, tudi ti!
Ko sezona mine bodo verjetno dobili bistveno višjo pomoč od naših, ker je pač Avstrija bistveno bogatejša od Slovenije. Tu se ne bom spuščal v politično debato zakaj je tako, ampak se mi zdi, da bi že majhen namig sprožil trapast plaz prispevkov, zato to stanje raje jemljem kot dejstvo in ne razglabljam o vzrokih.

Pri vsej katastrofi se mi zdi čudno, da naši žičničarji ne izkoristijo situacije! Prepričan sem, da bi lahko tvorno vplivali na sprejem boljših ukrepov, ampak namesto tega posamezniki raje provocirajo in postavljajo zid med sogovorniki. Slovenija za razliko od Avstrije nima tako velikih smučišč in so večinoma namenjena dnevnim gostom in treba bi se bilo dogovorit, ter izkoristit zaprtje mej.
Nisem pristaš teorije zarot in menim, da se "neprimerni" ukrepi sprejemajo zato, ker tako kot nikjer po svetu nihče nima pravih izkušenj in v kolikor zakonodajalec nima ustreznih nasvetov, se pač odloči kot se. V demokraciji je končni rezultat vedno stvar pogajanj in zelo redko je strogo tehnične narave. Očitno ima zakonodajalec med frizerji sposobnejše sogovornike kot med smučarskimi centri.


@Špik,
Zakon je zakon, pa če je še tako butast in žal se ga je treba držat. Verjetno je v teh časih bogokletno, ampak za uspeh sta v prvi vrsti potrebna red in disciplina, pa s tem še zdaleč ne mislim diktature. Ravno tako se mi niti pod razno ne zdi, da drsimo v diktaturo, saj imamo delujoč parlament, ki je poln prepirov. Celo nasprotno! Za politično higieno je odlično, da se od časa do časa zamenjajo stranke na vladi in, da nastavijo svoje gor, ker se tako prekinejo lovke neprimernih rabot, pa še za nazaj se lahko sodno preganjajo.
Zbodlo me je predvsem to, da se zelo izobražen član foruma, ki piše odlične prispevke, spusti na ta nivo in meče take podtalne politične drobtinice. Pa ne le v omenjenem prispevku, tudi v precej prejšnjih. Ne vem, morda se motim, ampak ni mi všeč, da se tale skulirana histerija počasi seli na forum.
Naša skupna želja je, da po standardu in urejenosti družbe pridemo na nivo jedrnih članic EUja. O tem se verjetno vsi strinjamo, ampak da do tega pridemo je najprej treba fejst delat, ne pa srat eden čez drugega in tiho upat, da zmagajo tisti, ki imajo not na vrhu enega bratranca od bratrančevega strica, ki nam bo pomagal do državnega evrota, ter v ta namen lobirat povsod kamor sežemo. Ravno tu v tem zadnjem stavku vidim glavno težavo za resnični uspeh naše province.


@JurijB, pred novim letom sem od dir. enega centra slišal, da bodo prvega odprli smučišča in, da se bo tik pred zdajci opustilo testiranja. Bil je zelo optimističen in vem, da je imel prave podatke. Naslednji dan se je zgodil Krvavški upor in dogovor je verjetno tudi zaradi tega šel v maloro.
Do naslednjega vikenda je cel teden časa, da se dogovorijo. Naj pošljejo ekipo, vržejo karte na mizo in dosežejo dober pogajalski rezultat, pa bo. Še vedno je dovolj časa, da jo naša smučišča bistveno bolje odnesejo od okoliških, ampak za to je treba delat in se dogovarjat, ne pa se lišpat in jokat po Bovcu. Ma mislim, da še iz Bovca ne bi bilo treba, lahko bi se kar tam dogovorili, če bi želeli in se znali.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 10:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 943


ledenko je napisal/a:

@JurijB, pred novim letom sem od dir. enega centra slišal, da bodo prvega odprli smučišča in, da se bo tik pred zdajci opustilo testiranja. Bil je zelo optimističen in vem, da je imel prave podatke. Naslednji dan se je zgodil Krvavški upor in dogovor je verjetno tudi zaradi tega šel v maloro.
Do naslednjega vikenda je cel teden časa, da se dogovorijo. Naj pošljejo ekipo, vržejo karte na mizo in dosežejo dober pogajalski rezultat, pa bo. Še vedno je dovolj časa, da jo naša smučišča bistveno bolje odnesejo od okoliških, ampak za to je treba delat in se dogovarjat, ne pa se lišpat in jokat po Bovcu. Ma mislim, da še iz Bovca ne bi bilo treba, lahko bi se kar tam dogovorili, če bi želeli in se znali.


Očitno imajo direktorji centrov različne podatke, ali pa nekdo zavaja - tvoj ali moj.

Bom obnovil time line zaprtja pa bova potem še kako na to temo:
23.12. zvečer na dopisni seji vlada na predlog infrastrukturnega ministrstva sprejme odlok o takojšnjem zaprtju smučišč z napovedjo (v odloku), da se le-ta odprejo 1.1.2021 ob hkratnem pogoju izvajanja hitrih testov na smučiščih. Odlok je bil še isti večer objavljen v Uradnem listu z začetkom veljavnosti od 24.12. 00:01.
24.12. zjutraj sta obratovala najmanj Pohorje in Krvavec, s tem da so na Pohorju ustavili naprave okoli 10h,
25.12. na Krvavcu so se odločili za podjetniško nepokorščino in obratovali dalje. Inšpekcija jim je obratovanje prepovedala in napisala kazen. Nekateri direktorji drugih centrov so "v podporo" šli privat smučat na Krvavec.
26.12. Krvavec "se ne da" - inšpektorji izvedejo bliz krieg akcijo in zapečatijo naprave.
27.12. na Krvavcu bi se moralo odvijati DP v smučanju, ki ga država dovoli brez obratovanja naprav!!!
31.12. zvečer na dopisni seji vlada "kozmetično" popravi Odlok z dne 23.12. in sicer tako, da je obratovanje od 1.1. dovoljeno tudi če smučišče ne zagotovi testiranja, mora pa preverjat posedovanje rezultata hitrega ali PCR testa od preteklih 24 ur. Ker se hitri testi v državi vsaj do danes niso izvajali je edina možnost samoplačniški PCR (cca 100€) ali pa goljufanje s fake appi.

V času od 24.12. do 31.12. so se vsi tolažili, da tak odlok itak ne bo obveljal in bodo testiranje v celoti ukinili - no zgodilo se je kar se je + še očiten revolt smučarjev, ki si ne dovolijo brskat po nosu pred vsako smučarijo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 1:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Špik je napisal/a:
Zakaj pa so bila potem najprej odprta smučišča, brez potrebe po negativnem testu? Jaz se bojim, da tukaj ni nobene zdrave kmečke pameti zraven... Njaprej dovolijo obratovanje, potem zaprejo in je cel halo zaradi Krvavca, ker so ogrožali življenja... mislim halo, kar naenkrat se je vse spremenilo preko noči. V tem primeru res neodgovorno, da so sploh odprli... Pa seveda, kot je v navadi pri nas spremembe v zandjem hipu... In res ne vem kaj je bilo pri Mikijevi objavi tako narobe, da si v zrak skočil Ledenko.


"Zdrava kmečka pamet" ti pravi, da v začetku ni bilo v Sloveniji dovolj hitrih testov - zato jih tudi niso predpisali. Za hitre teste so se verjetno odločili tudi zaradi kršitev obstoječih odlokov. Ne bi me tudi presenetilo, če bi smučišča še kaj zaprli ob odpiranju šol. Po mojem mnenju je sicer najbolj komično, da združenje slovenskih žičničarjev sploh ni vedelo, da lahko obratujejo (razen gondol in nihalk v začetku).

JurijB je napisal/a:
Zakaj se lahko v avtobusih vozi polovica sicer nagnetenih potnikov?
Zakaj so včeraj na prvi vožnji potniškega vlaka LJ-Kočevje imeli zasedene vse sedeže in so ljudje sedeli kot 4 v gondoli za 6 (kvadraturno)?

Neuradno so mi rekli, da so "združenju" na enem sestanku na ministrstvu povedali, da testi so kupljeni in jih je treba porabit!

Še rahla matematična uganka: pri cca 50 opravljenih testih na uro, potrebuješ koliko časa, da potestiraš 500 kupcev dnevnih kart + XYZ sezonskarjev, kar je po Majheničevo normalen vikend dan?

Čimprej je treba to neumnost z obveznim testiranjem prenehat!


V javnih avtobusih se lahko vozi tretjina potnikov - izjema so bili spomladi šolarji. Več ali manj identično velja za smučarske naprave. Prevozi za firme ali rezerviran vlak za ministrstvo spada verjetno pod izjeme - jaz se ga zagotovo ne bi udeležil.

To klevetanje nesposobnežev na združenju pa težko komentiram - a je vodstvo že odstopilo? Tragikomično je gledati predsednico, ki je uprizorila odlično študijo primera na Kaninu, in podpredsednika Martina Krpana v borbi proti nadvojvodi Janezu.

Sicer pa sem navedel, da podpiram zgolj hitro testiranje zaposlenih na smučišču (ne na 24 ur, ampak na nekaj dni), da se izognemo kaninski študiji primera, in pa FFP2 maske po vzoru Avstrije.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 1:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 943


[BISI] je napisal/a:

V javnih avtobusih se lahko vozi tretjina potnikov - izjema so bili spomladi šolarji. Več ali manj identično velja za smučarske naprave. Prevozi za firme ali rezerviran vlak za ministrstvo spada verjetno pod izjeme - jaz se ga zagotovo ne bi udeležil.


Gondola za 8 oseb - dovoljen prevoz dvema.

Vlak je bila prva vožnja za potnike. Če bi bil za ministrstvo pa bi bili spet pri "sprehajanju ob meji" in prvo ter drugorazrednih?

O kakšnem klevetanju govoriš?
klevetáti -ám nedov. (á ȃ)
nav. ekspr. dajati neresnične, zlonamerne izjave, s katerimi se jemlje komu ugled; obrekovati: tekmeci nas klevetajo / rada kleveta
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 1:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Jah, če bi dovolili trem, bi bilo to več kot tretjina. Če bi dovolili polovico, bi se pa našel nekdo, ki bi rekel, zakaj pa ne v celoti. Tako lahko obračaš vsak predpis v katerikoli državi.

Privatni prevozi v avtobusih so izjema zaradi večjih podjetij, ministrstev in še koga. Ne vem pa, kako so se peljali - ne spremljam propagande.

Prilepil si definicijo klevetanja; tukaj pa ti še enkrat prilepim praktičen primer:
JurijB je napisal/a:
Neuradno so mi rekli, da so "združenju" na enem sestanku na ministrstvu povedali, da testi so kupljeni in jih je treba porabit!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 3:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 943


Mojemu viru verjamem, da je bilo tako rečeno na sestanku; konec koncev rezultati govorijo sami zase - izpogajali se niso praktično nič, le da ne rabijo organizirat testiranj, morajo pa zato nadzirat posedovanje testov.


In da bi bila komedija v Mariboru še večja je ZD objavil "pravila" hitrega testiranja:

Vsak delovnik od 7:30 do 14:30 na Partizanski 14A (center mesta - v nedeljo pol ni smučanja al kak?).

"Da bi preprečili gnečo in zmanjšali čas čakanja na testiranje, naprošamo občane, da upoštevajo urnik abecedne vrste na termin testiranja, ki je povezan s prvo črko priimka posameznega občana," so poudarili v zdravstvenem domu. To pomeni, da bodo med 7.30 in 8.30 testirali tiste, ki se pišejo na črke A, B, C, Č in D, od 8.30 do 9.30 s priimki na E, F, G, H, I, od 10.30 do 11.30 za J, K, L, M in N, od 11.30 do 12.30 pridejo na vrsto priimki na O, P, R, S in Š, od 13.30 do 14.30 pa še črke T, U, V, Z in Ž.

https://www.vecer.com/slovenija/zd-celje-organizira-prostovoljno-in-brezplacno-testiranje-na-covid-na-celjskem-sejmiscu-10231609
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 3:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 943


Končno se je zbudilo Združenje žičničarjev. Ne vem kaj so čakali do sedaj od 24.12.2020?

https://www.vecer.com/slovenija/zdruzenje-zicnicarjev-zahteva-umik-pogoja-negativnega-testa-za-vstop-na-smucisce-sicer-bodo-vlozili-pobudo-za-ustavno-presojo-10231640
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
-_m4tj4z_-
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2021 4:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11
Prispevkov: 419


So bli prazniki pa Manuela ni delala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Naslednja Stran 9 od 17

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2020/2021
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB