Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kobla » Kaj bo s Koblo?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Kaj bo s Koblo? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
SUSTI
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 10:28 pm    Naslov sporočila: Nova Kobla Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 22:49
Prispevkov: 53


Spoštovani ljubitelji smučanja!
Žal se močno bojim, da bodo bohinjska plemena zopet uspela zminirati tudi ta projekt tako, kot jim je uspelo še vse do sedaj. Ta princip je še hujši od tistega "kdor ni z nami je proti nam". Namesto, da bi bili zadovoljni in na novih posekah poskusili čimprej narediti kakšne koče, kjer bi gostili lačne in žejne smučarje so raje proti.
Žal še niso videli kako je to v Avstriji in Dolomitih, kjer je množica koč in raznih gostinskih objektov, ampak kaj, ko je potrebno delati, da se Evri naberejo. V Bohinju pa je pravilo: pošljite evre in izginite ali sploh ne pridite.
Oproščam se pa tistim naprednim in delavnim....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
samokham
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2013 12:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47
Prispevkov: 349


Susti, tudi jaz sem bil skoraj tako grobega mnenja.
Prejšnji teden sem šel na Koblo, turno smučati pršič. Nato sem se pogovarjal z domačini in sem spoznal nekaj dejstev okoli projekta in tudi Čoklov. Tudi mnogi bohinci hodijo v Dolomite, tudi Kronplatz, zato poznajo tamkajšnjo situacijo. Kakor mi je bilo rečeno, naj bi se domačini zavedali, da rabijo nek tak projekt in ga v grobem tudi podpirajo. So pa morda v projektu tudi kakšne nerodnosti, ki bi jih morali odpraviti ali spremeniti. Pri vsej stvari je potrebno upoštevati tudi mnenja domačinov, morda kakšnega strokovnjaka in navsezadnje tudi zakone in varnost. Verjetno je tudi učiteljski kater SZS dovolj dober.
Če želijo, naj podrobnosti napišejo domačini in Čokl. Predlagam, da vsaka stran napiše svoja mnenja in poglede. Potem bo lažje soditi.
_________________
www.khamikaze.net
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zima1
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 26, 2013 2:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2012 18:35
Prispevkov: 242


Podjetje 2864, katerega večinski lastnik je drugi največji svetovni proizvajalec žičniških naprav Leitner, bo prihodnje leto, po treh letih priprav in zapletov, v Bohinjski Bistrici vendarle zgradilo novo smučišče.
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/odstevanje-do-2864-se-zacenja/321095
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
winni
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 27, 2013 3:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Mar 2013 19:37
Prispevkov: 136


double post

http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?p=67278#67278
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Johan
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 09, 2015 11:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2005 18:35
Prispevkov: 49
Kraj: Ljubljana

https://www.sta.si/2184358/bohinjska-obcina-bo-poskusila-oziviti-del-smucisca-na-kobli
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zeko
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2016 11:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2016 13:54
Prispevkov: 135


Bohinjska občina z Županom na čelu zavira oživitev smučišča na Kobli. Letos spet ne bo nič, bohinj je brez snega turistični delavci pa gledajo v nebo, kot da smo v letu 1960. Ja vsaj toliko let je Bohinj za svetom. Zanimivo je da se Bovec pobira, Kranjska gora zasnežuje, Bohinj - turizem Bohinj pa organizira avtobuse, kako turiste voziti iz Bohinja ven. Adijo pamet
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2016 12:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 922


zeko je napisal/a:
Zanimivo je da se Bovec pobira...


A ti temu rečeš pobiranje Bovca? Kaj pa imajo danes - obnova se je podražila za 50% od predvidene vrednosti, sedežnica Graben še ni usposobljena, na vrhu pa obratuje 200m proga... Še vedno so brez zasneževanja. Tako gospodari naša država in lokalnaskupnost... Najbrž imajo spet nekateri posamezniki interes pri vsem skupaj in politiki, da so se fotografirali na otvoritvi :-(
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zeko
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2016 12:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2016 13:54
Prispevkov: 135


Razmere bolje poznaš kot jaz glede Bovca. Dejstvo je, da so na občinah in državni politiki en skupek nesposobnežev in mojstri kako ovce zapeljati tako da se mazijo med TV.Pa vseeno vsaj neko podlago imate če vam sneg zapade. V Bohinjski Bistrici, ki ima največ turističnih kapacitet v Bohinju pa pozimi ni nič, tudi ene vlečnice niso sposobni zagnat. Zanimivo je, da so določili na občini tiste, ki dejansko sploh niso zainteresirani, da kaj storijo, ker hodijo smučat v tujino. In vsi ti nesposobneži so v teh petih letih objavljali neko listo zaviralcev smučišča, dejansko se je pa pokazalo, da so prav ti akterji krivi, da še sedaj pozimi v Bohinju ni nič. Zanimivo je, da marsikateri turistični delavec v Bohinju sedaj seka lubadarje v gozdu, ker turistov pač ni. Turizem Bohinj pa se še kar hvali koliko imajo vsako leto turistov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 18, 2019 5:45 pm    Naslov sporočila: Podjetje Kobla ŽTG v stečaju Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 665


Podjetje Kobla ŽTG v stečaju

Večinski lastnik Koble ŽTG Marko Bogataj pravi, da se podjetja brez koncesije za smučišče Kobla ni dalo rešiti. Svoje terjatve bo prijavila tudi Občina Bohinj.

Podjetje Kobla ŽTG, žičnice, turizem, gostinstvo, iz Bohinjske Bistrice je od 7. oktobra v stečajnem postopku, kranjsko okrožno sodišče pa je za stečajno upraviteljico postavilo Danico Čuk. Upraviteljica je sodišče že zaprosila za odobritev plačila 550 evrov stroškov za podaljšanje registracije blagovne znamke Kobla, ki bo potekla 9. novembra. Kobla ŽTG je sicer že leta 2012 izgubila koncesijo za smučišče Kobla, nekdaj priljubljeno smučišče pa je nazadnje obratovalo v sezoni 2010/2011.

Uvedbo stečaja so sodišču predlagali štirje upniki, bivši delavci Adrijan Džudžar, Stanko Medja, Jure Čufer in Roman Rozman, je razvidno iz uradne objave na spletni strani Ajpesa. Prijavili so, da jim podjetje dolguje določene zneske neizplačanih plač in povračila za prehrano za obdobje od novembra 2010 do aprila 2011, poleg tega pa tudi plačilo davka na izplačane plače ter prispevke za socialno varnost. Ob tem so še navedli, da je podjetje že več let insolventno in zadnji dve leti nima odprtega računa. Poleg tega je vse od leta 2007 poslovalo z izgubo, iz bilance na dan 31. december 2018 pa je razvidno, da ima skoraj milijon evrov kratkoročnih obveznosti, denarnih sredstev za njihovo poravnavo pa nima že vse od leta 2014.

Sodišče je stečajni postopek nad Koblo ŽTG, ki je v večinski lasti podjetnika Marka Bogataja, uvedlo kljub zatrjevanju dolžnika, da je predlog upnikov neutemeljen in preuranjen, v ozadju predloga pa naj bi bili interesi nekdanjega bohinjskega župana (Franca Kramarja, op. avt.), ki so botrovali tudi odvzemu koncesije za obratovanje žičnic in povzročili, da so delavci ostali brez plač. V podjetju, ki ga je zadnja leta vodil Peter Žnidar, so tudi zatrjevali, da bi z ukrepi finančnega prestrukturiranja lahko izboljšali svoj finančni položaj, premoženje podjetja pa da več kot zadošča za poplačilo vseh upnikov. A v Kobli ŽTG svojih argumentov proti uvedbi stečaja niso podkrepili tudi z listinami, k čemur jih je pozvalo sodišče, ki je zato ugotovilo insolventnost podjetja.

»Koncesijo so nam vzeli in tudi če bi se podjetje rešilo, bi bilo brez koncesije vse brez pomena. Zakaj bi popravljal avto, če ga ne moreš registrirati. Zdaj pa naj imajo, kar je od Koble še ostalo,« uvedbo stečaja komentira Marko Bogataj, 98,9-odstotni lastnik Koble ŽTG. »Kljub vsemu sem podjetje, kolikor sem mogel, reševal, tudi finančne stvari. Poskušal sem smučišče tudi ponovno odpreti: domačinom sem ga ponujal celo v brezplačni najem, a brez koncesije tudi oni niso mogli ničesar storiti,« je dodal.

O dolgovih podjetja Bogataj podrobno ni želel govoriti, po njegovi oceni pa jih ima podjetje za okoli dvesto tisoč evrov, med drugim je dolžno njemu, elektrodistributerju in tudi nekaterim delavcem. »Predlog za stečaj so ti delavci morali dati, tu gre za pritisk z druge strani. Jaz že vem, s katere strani, a tega ne morem javno povedati. Že tako sem črna ovca v Bohinju,« je razočaran. Kot je še dejal, je bila koncesija za Koblo medtem že nezakonito – brez ustreznih prostorskih aktov – podeljena družbi 2864 Bohinj, zato je pred sedmimi leti vložil tožbo, ki pa je sodišče še ni rešilo.

Med upniki Koble ŽTG je tudi Občina Bohinj, ki bo v trimesečnem roku v stečajni postopek prijavila svoje terjatve, je razložil bohinjski župan Jože Sodja. »Uvedba stečaja na samo delovanje smučišča Kobla, s katerim je upravljalo podjetje Kobla ŽTG, ne vpliva, saj smučišče že vrsto let ne obratuje, oprema koncesionarja Kobla ŽTG, ki so mu bile zaradi nedelovanja tudi že odvzete koncesije, je bila v izvršilnih postopkih prodana,« je dejal.

»Menimo, da je uvedba stečaja, s katerim je bil imenovan stečajni upravitelj, ki je zdaj tudi zastopnik stečajnega dolžnika Kobla ŽTG, večji obet za možnost konstruktivne komunikacije investitorja novega smučišča s stečajnim dolžnikom, prav tako pa tudi možnost, da se opuščene žičniške naprave, ki bi jih moral stečajni dolžnik na podlagi odločb o odvzemu koncesij odstraniti, pa jih ni, tudi dejansko odstranijo in se tako vzpostavijo pogoji za izgradnjo novega smučišča. Občina Bohinj bo v okviru svojih pristojnosti vsekakor konstruktivno sodelovala v tem procesu, saj menimo, da je izgradnja in obratovanje novega smučišča izjemno pomembno za razvoj tako občine kot tudi regije, predvsem z gospodarskega vidika,« je še razložil bohinjski župan.

Nekdanji bohinjski župan Franc Kramar na očitke, da se v ozadju predloga za uvedbo stečaja skriva njegov interes, odgovarja: »Kakšen moj interes, saj nimam denarja. Gre za interes kraja, saj so leta ovirali razvoj Koble, stečaj podjetja Kobla ŽTG pa pomeni rešitev za Koblo, da bo lahko nekdo kupil stečajno maso in začel razvijati smučišče.«

VIR
http://www.gorenjskiglas.si/article/20191018/C/191019766/1035/podjetje-kobla-ztg-v-stecaju
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 22, 2019 3:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2622
Kraj: Ljubljana

Sem mislil, da je firma že davno v stečaju. Po 9 letih neobratovanja in ob znatnem negativnem kapitalu lastnik trdi, da je stečaj preuranjen. Po ZGD bi morali v resnici sprožiti postopek proti direktorju, ker ni pravočasno sprožil stečajnega postopka, sodišče pa bi lahko odredilo spregled pravne osebnosti in lastniku kaj zarubilo, ne pa da ta priglaša terjatve v stečajno maso. Me pa prav zanima, če domačini še vedno oglašujejo na Hrvaškem, da so apartmaji na smučišču. Pred pa leti so še. Adijo pamet.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Anco
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 11, 2019 12:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2014 21:38
Prispevkov: 57


Prodaja premoženja Koble
Besedilo: Simon Šubic
Kategorija: Bohinj / sreda, 11. december 2019 / 10:02

Bohinjska Bistrica – Stečajna upraviteljica Danica Čuk je začela prodajo premoženja in blagovne znamke bohinjskega podjetja Kobla ŽTG, žičnice, turizem, gostinstvo, ki je v stečaju od 7. oktobra. Kot izhaja iz javnih vabil, objavljenih na spletnih straneh Ajpesa, bo prodaja stečajne mase potekala z nezavezujočim zbiranjem ponudb.

Poleg blagovne znamke so naprodaj teptalni stroj, gosenice, snežni top, bivalna enota Kobla 3, zasneževalni sistem Kozji hrbet, cevovodni sistem, montažna pisarna in sanitarije, črpališča Ravne, Ravne 2 ter Bistrica in Bistrica 2, pomožni objekt Kobla 3, pomožna blagajna, vse tri dvosedežnice Kobla, vlečnice Ravne, Kozji hrbet in Bistrica ter dve vlečni vrvi. Ker stečajni dolžnik nima veljavne koncesije za obratovanje žičnic, koncesija ni predmet prenosa, je v javno vabilo ponudnikom zapisala Čukova.

Rok za oddajo nezavezujočih ponudb je mesec dni od objave javnega vabila na spletni strani Ajpesa, torej do začetka januarja prihodnje leto. Upraviteljica namerava premoženje prodati kot celoto, zainteresirani domači in tuji kupci pa lahko ponudbe oddajo tudi le za del premoženja ali blagovno znamko, katere veljavnost je bila nedavno podaljšana do 11. novembra 2029.

VIR:
http://www.gorenjskiglas.si/article/20191211/C/191219970/1011/prodaja-premozenja-koble-

A bo tole Cokl kupu?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Marvin
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 06, 2020 11:14 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28
Prispevkov: 281


http://www.arso.gov.si/o%20agenciji/obvestila/#N17421

http://www.arso.gov.si/novice/datoteke/042467-javno%20naznanilo%20kabinska%20zicnica.pdf

e?
_________________
...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 06, 2020 1:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 1548


Očitno spet nekaj brcajo pri tem projektu. Morda bo res kaj iz tega če bi žičnice postale javna infrastruktura
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=5Vogel,7Kanin,2Soriška,6Kr.gora2Višarje,1Španov ,2Straža,3Krvavec,1Stari vrh,1Cerkno,1Mojstrana
18/19=1xVogel,7×Krg.,2xKatchberg,4xCerkno,3xStariVrh,4xStraža3xMojst,3xSoriška,2xMacesnouc,1xRogla,1xSchladming,1xMoltall,1xSellaNevea,1Kanin
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=2x Soriška
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Anco
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 12, 2020 9:55 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2014 21:38
Prispevkov: 57


Zanimivo ja. Kr naenkrat Arso objavi javno nanzanilo.

https://www.dnevnik.si/1042922048/lokalno/gorenjska/novo-poglavje-arso-bo-odlocal-o-kabinski-zicnici-bohinjska-bistrica
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 02, 2020 10:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 665


Nov premik glede oživitve smučišča na Kobli.....

-------------------------------------------------------------------------------------------

V Bohinju prvi koraki k ponovni oživitvi smučišča na Kobli

Bohinjski občinski svetniki so na četrtkovi seji sprejeli odlok o koncesiji za graditev žičniške naprave Kozji hrbet. Gre za prvi korak k oživitvi smučišča na Kobli in mogoče tudi k uresničitvi projekta 2864.

Kot je pojasnil Blaž Repinc iz bohinjske občinske uprave, je občina podjetju Kobla ŽTG - žičnice, turizem, gostinstvo v stečaju zaradi nedelovanja leta 2013 odvzela koncesijo za vlečnico Kozji hrbet. Nedelovanje vlečnice in smučišča predstavlja škodo za kraj, turistične delavce in tudi okolje, saj vlečnica zaradi nevzdrževanja neprimerno propada.

Občinski svetnik in predsednik Turističnega društva Bohinj Boštjan Mencinger je spomnil, da so na občini februarja sprejeli akcijski načrt Zima v Bohinju, s katerim so se zavzeli za krepitev zimske ponudbe, da bi bil Bohinj prepoznan tudi kot zimsko turistično središče, saj je sicer 8000 turističnih postelj pozimi precej slabo zasedenih. S tem so dali signal tudi investitorjem, da bo občina podprla njihove namere.

Kozji hrbet je še živ

"Terene nad Bohinjsko Bistrico so prepoznali kot najbolj primeren za razvoj smučišča in po osmih letih se na območju Koble ponovno dogajanja nekaj bolj konkretnega," je povedal in pojasnil, da je zastopnik podjetja Leitner za območje Balkana kupil vse naprave in objekte družbe Kobla ŽTG v stečaju.

Naprave so osem let propadale in so v relativno slabem stanju, vendar pa je bil poskus zagona žičnice Kozji hrbet uspešen, kar je bil signal, da se jo bo dalo ponovno vzpostaviti, je povedal Mencinger in dodal, da je to prvi korak do tega, da bi skušali že v letošnji sezoni žičnico Kozji hrbet zagnati in tako bohinjskim otrokom ter gostom ponuditi smuko nad Bohinjsko Bistrico.

Mencinger predvideva, da bo občina neposredno podelila koncesijo že obstoječemu koncesionarju za celotno novo smučarsko središče, poimenovano po nadmorski višini Triglava 2864, torej podjetju 2864 Bohinj, ki je v večinski lasti Leitnerja.

Mencinger upa, da bi bil zagon Kozjega hrbta lahko prvi korak k uresničitvi že vrsto let načrtovanega projekta smučarskega centra 2864, ki bi bil za bohinjsko turistično sezono prelomen. Omenjeni projekt je še vedno v postopku pridobivanja okoljevarstvenega in gradbenega dovoljenja, ki jih v Bohinju pričakujejo kmalu.

Po letih pregovarjanj


Korake k oživitvi smučišča na Kobli so pozdravili tudi ostali občinski svetniki. "Po toliko letih pregovarjanj, tudi v lokalni politiki, so se sedaj končno našli pravi ljudje, ki bodo, upajmo, tudi s pomočjo občine to stvar izpeljali," je dejal Bojan Traven, ki ob tem upa, da ne bo ostalo le pri Kozjem hrbtu, temveč bo razvoj smučišča na tem območju šel dalje.

Opozoril pa je tudi, da ima Bohinj že lepo smučišče na Voglu, na katerega prav tako ne smejo pozabiti, saj so trenutno v zimski turistični sezoni od njega življenjsko odvisni. Zaradi pandemije za Žičnicami Vogel ni ravno najboljša sezona in Traven je prepričan, da bi se morali začeti pogovarjati tudi o pomoči Voglu.

Spomnil je, da občina že v letošnjem proračunu namenja 50.000 evrov za različne projekte za razvoj zimskega turizma. Pri tem ne gre le za žičniške naprave in alpsko smučanje, temveč za spodbujanje tudi ostalega zimskega dogajanja v Bohinju.

Traven je prepričan, da mora Bohinj kot odlična pohodniška destinacija gostom med drugim ponujati tudi zimsko pohodništvo v povezavi z gorskimi kočami, turnim smučanjem in krpljanjem. V prihodnjih letih Traven računa, da bo občina za spodbujanje razvoja zimske ponudbe namenila še več sredstev.

VIR
http://www.times.si/slovenija/ze-letos-smuka-nad-bohinjsko-bistrico--ee060f59ba8a48996f69b789030a5d3a6f204a6a.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Stran 8 od 8

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kobla » Kaj bo s Koblo?
Pojdi na:  Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB