Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2020 4:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2836
Kraj: Ljubljana

brezsprenevedanja je napisal/a:
Marko potem se pravi, da ti hodiš vsako leto na pregled sob? Ja tako firbčen pa nisem, da bi leto za letom hodil preverjat kako so kaj sobe v hotelu Alp. Lej jaz bi zamenjal lokacijo in ne bi znova in znova prihajal v isti hotel. Nihče te tega prosi. No pustiva tisto, da človek ravno v hotelu naroči čevapčiče...
Ja ljuba duša, če noben ponudnik na bovškem ne ustreza tvojim kriterijem, potem pa kar pojdi v Merkator na pico. Mene osebno zagotovo ne boš prizadel.

No kar se pa tiče destinacij za Amerikance, bi jih (res na grobo) moralo priti vsaj 400, da bi bil vsaj delno opravičen tisti familjarni izlet v Ameriko. Samo to in nič drugega.

Daj spokaj, ali pa utihni če nimaš kaj pametnega za povedati. Klele pametuješ, pa nimaš pojma kakšna je situacija. Zakaj sem jaz v Bovcu in zakaj ravno v tem hotelu te nič ne briga, imam pa svoje razloge. Če bi karkoli vedel o hotelih tam okoli, bi si lahko mislil kaj ta ima, česar drugi nimajo (poleg razdrapanega pohištva tudi edini z večjim številom sob in večjo dvorano).

Bojim se, da je turizem precej u k. zaradi takih bolnikov kot si ti, ljudi ki ne znajo drugega kot opletati z jezikom, delat se jim pa ne ljubi ali pa ne znajo. Zdaj mi samo povej, kaj je narobe, če sta si gosta naročila čevapčiče. Mimogrede gospa je najprej hotela naročiti nekaj drugega, pa po več poskusih, ko nič niso imeli, naročila isto kot gospod (sta tujca). Mimogrede večerje v hotelu so bile sicer kar okusne, čeprav izbira nekaj manjša kot je običajno v hotelih. Še dobro, na kakšno ribo bi mogoče čakala 5 ur. Hotel je bil sicer šele 2. ali celo 3. izbira, za restavracijo nasproti ni bilo šans, da bi dobil hrano v času kosila, menda nimajo dovolj natakarjev. Podobno sem sam doživel kak dan prej v gostilni Pri mostu, le da tam očitno ni bilo dovolj kuharjev. Ne vem, ali se domačinom ne da delati, ali pa se lastnikom ne da plačevati. Zato pa recimo pri Črni ovci strežejo v Madžarščini in angleščini, raftarji so Čehi in Slovaki ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2020 7:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00
Prispevkov: 83


Marko... bolje?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
toukr
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2020 8:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2019 9:45
Prispevkov: 30


Nismo še izvedeli kaj si pa ti jedel Marko? A drugače si OK razen, da nam hočeš povedati, da ne trošiš svojega denarja? Lunca oj lunca.
Pa BTW forum je Smučišča. Kaj opletaš nekaj o pohištvu in tepihu. Morda pa ima Lesnina tudi kakšen forum pa se tam kregaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 17, 2020 2:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2836
Kraj: Ljubljana

Glej, tale tema je o Bovcu in v glavnem je bilo govora o hotelih. To bi ti že lahko vedel, saj svoje dragocene prispevke objavljaš samo v tej temi. Če se zate smučanje ustavi pri žičnici, potem si najbrž kar pravi kader za bovški turizem. Brezsprenevedanja je hvalil en hotel, v katerem očitno sploh še ni bil, pa sem napisal, kakšno je dejansko stanje, ker očitno nekateri Bovčani določene stvari vidite skozi napačna očala. Ne vem, od kje ti ideja, da v Bovcu nisem bil za svoj denar. Mogoče si pa še ti pogledaš, če obstaja kakšen forum za podtikanje in zajebancijo in se greš tja prepucavat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 20, 2020 8:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


Športni hotel Soča, ki ga gradi Soča rafting lepo raste in naj bi bil odprt pred poletno sezono.








Naj pa bi občina v javno-zasebnem partnerstvu s Sočo rafting zgradila nov bazen, ki naj bi bil ogrevan z biomaso preko daljinsko ogrevalnega sistema DOLB Bovec.

Mogoče kdo ve kje naj bi bila lokacija, o kakšnih dimenzijah je govora, ali gre za zimski ali poletni bazen, mogoče ima kdo kake skice načrte tega bazena?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 27, 2020 7:26 pm    Naslov sporočila: IZBRANA REŠITEV ZA NOVO ŠPORTNO DVORANO V BOVCU Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


IZBRANA REŠITEV ZA NOVO ŠPORTNO DVORANO V BOVCU

Z javnim natečajem je bila konec lanskega leta med 23 prispelimi projekti, izbrana strokovno najprimernejša in najustreznejša urbanistična, arhitekturna in krajinsko - arhitekturna rešitev za novogradnjo športne dvorane.

Gre za športni objekt z vsemi potrebnimi spremljajočimi prostori, povezovalnim hodnikom do osnovne šole, zunanjim športnim igriščem za mali nogomet, košarko, odbojko na mivki, balinišče, atletsko stezo, otroškim igriščem, dvorano s tribinami, fitnesom, plesno dvorano, umetno steno za plezanje in pripadajočo zunanjo ureditvijo s parkirišči.

Posebnost objekta bo zelena streha na kateri bo otroško igrišče.

Nova športna dvorana bo tako namenjena izvajanju športne vzgoje na osnovni šoli, lokalnim potrebam za izvajanje rekreacije, nudenju dodatne ponudbe turističnih storitev rekreacije, ter nudenju dodatne ponudbe za športne priprave in tekmovanja reprezentanc in klubov.

Letos naj bi se pridobilo vsa dokumentacija in gradbeno dovoljenje, naslednje leto pa se bo začela gradnja objekta.

Za lažjo predstavo, kako naj bi to izgledalo pa še nekaj slik.

Posnetek trenutnega stanja


Pogled proti dvorani


Tloris načrt


Maketa dvorane in okolice
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 29, 2020 5:39 pm    Naslov sporočila: HOTEL SOČA BI RADI ODPRLI PRED POLETJEM Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


HOTEL SOČA BI RADI ODPRLI PRED POLETJEM

Sodeč po napovedih se v Bovcu obeta odprtje štirih hotelov s skupno 226 sobami in 45 apartmaji. Za zdaj jih uresničuje le podjetje Soča rafting, ki gradi hotel Soča v centru Bovca, domačini pa zaupajo tudi investitorju Ivanu Kralju, da bo zgradil letališki hotel s 50 sobami. Obnova hotela Kanin pa že lep čas stoji, kdaj se bo gradil kompleks ob vpadnici, tudi ni jasno.

Če se bodo vsi hotelski načrti uresničili, bi v Bovcu lahko pričakovali dodatnih 226 hotelskih sob in še 45 trisobnih apartmajev, ki naj bi jih poleg hotela in trgovsko poslovnega centra gradili na območju soseske Dvor ob zahodnem vstopnem krožišču v Bovec.

Hotel Soča bo vrata odprl že letos

Medtem ko se dva investitorja še pripravljata na gradnjo, v hotelu Kanin pa nič ne delajo, je domače podjetje Soča rafting že skoraj zgradilo hotel Soča.
Kot pravi lastnik Soča raftinga Goran Kavs, gradnja poteka po načrtih, se pa pri zahtevnih naložbah vedno pojavljajo zapleti: “Zato odprtja ne bi še napovedoval, vsekakor lovimo začetek poletne sezone.” Kot je poudaril Kavs ob predstavitvi idejne zasnove, je “hotel Soča posebnost, ker se je razvil iz naše dejavnosti, torej raftinga, soteskanja in zip linea, in ker investiramo domačini. Poleg klasičnega nočitvenega dela zajema še športni center, kjer bodo obiskovalci dobili vse napotke za udeležbo na raznih aktivnostih, tam bodo servisirali športno opremo.” Računajo na zahtevne goste, ki dopust preživljajo v stiku z naravo, iščejo aktivno sprostitev in mir.
“Z vidika ponudbe so tovrstni gostje relativno neizkoriščeni in predstavljajo potencial. Integriran hotel je odgovor na nove turistične trende in spreminjajoče motive turistov,” je prepričan.


Neznanke s hotelom Kanin

Po prvotnih obljubah naj bi ruski lastnik Sergej Vorožejkin hotel Kanin, ki ga je družba Alpe Adria Hoteli kupila leta 2015, odprl hkrati s zagonom prenovljene kaninske žičnice konec leta 2016. Lani so odprtje obljubljali v letošnjem letu, a v notranjosti že od leta 2018 ne delajo. So pa zamenjali streho in stavbno pohištvo, zavarovali balkone in preuredili kletne prostore, kjer načrtujejo tri kongresne dvorane. Po več poskusih nam svežih informacij, kaj se s hotelom dogaja, ni uspelo pridobiti. “Občina je svojo obljubo s ponovnim zagonom smučišča izpolnila, lastniki pa hotela niso odprli,” so razočarani na občini. Bovčani ugibajo, ali so hotel z delno obnovo le pripravili za prodajo po višji ceni. Lani so lastniki povedali, da
razmere na Bovškem za odprtje hotela z 99 sobami še niso zrele. Ob tem se odpira vprašanje, ali čakajo na potrditev denarja za celovito prenovo smučišča.

Načrti za hotel na letališču, kompleks ob vpadnici je neznanka.

Čeprav je še v fazi priprav, Bovčani zaupajo investitorju Ivanu Kralju, ki napoveduje gradnjo letališkega hotela s 50 sobami. Kot družbenik v podjetju Aviofun, ki upravlja z letališčem, je z direktorjem Damijanom Cehnerjem doslej izpolnjeval obljube. Načrtujejo medletališke potniške prevoze, v kratkem bo v Bovec prispelo letalo z 12 sedeži. Nedolgo tega je njegovo podjetje Atark kupilo občinsko zemljišče za bodoči hotel, v katerem bodo tudi prostori za padalce. Cehner je januarja potrdil, da partner Kralj z naložbo resno misli.

Neznanka pa je gradnja turistično trgovskega in poslovnega kompleksa ob zahodni vpadnici v Bovec, ki ga je novembra 2018 predstavilo podjetje Cpin promet in investicije s Ptuja, ki je za pol milijona evrov kupilo 75500 kvadratnih metrov veliko zemljišče. Takrat je Andrej Kalamar iz Studia Kalamar povedal, da izdelujejo projektno dokumentacijo, za sredino leta 2019 so napovedali projekt za gradbeno dovoljenje, o gradnji pa ni ne duha ne sluha. “Gre za trgovsko apartmajski program z možnostjo gradnje hotela, če bi zanj pridobili investitorje. Na površini bo 91 parkirnih mest in dodatnih 54 v podzemni garaži. V objektih so predvideni poslovni prostori, od gostinskega lokala do športne ponudbe,” je pojasnil. Načrti predvidevajo 45 triposteljnih apartmajev in 57 dvoposteljnih sob v hotelu. Takrat je bilo slišati, da naj bi se za sodelovanje zanimal trgovec Spar.

VIR:
https://www.primorske.si/2020/01/22/hotel-soca-bi-radi-odprli-pred-poletjem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 11, 2020 3:51 pm    Naslov sporočila: BOVEC Z VEČ NOVIMI NALOŽBAMI Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


BOVEC Z VEČ NOVIMI NALOŽBAMI

Bovec, ena najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, dograjuje svojo infrastrukturo. Prihodnje leto naj bi stekla gradnja nove športne dvorane, ki bo nadomestila obstoječo šolsko telovadnico, novosti pa se obetajo tudi v okolici bovškega letališča. Gradnja Hotela Soča napreduje po načrtih.

V novi športni dvorani nameravajo razvijati lokalni šport, postala pa naj bi tudi center za predsezonske ekipne priprave športnikov.

Bovški župan Valter Mlekuž je minuli teden predstavil zmagovalni elaborat natečaja, na katerem je sodelovalo 23 prijaviteljev in je bil tako eden večjih v Sloveniji v zadnjih letih. Mlekuž pravi, da so bile zanj vse prijavljene ideje estetsko sprejemljive in da so pri izbiri prevladala strokovna mnenja arhitektov. Zmagala je sicer rešitev arhitekturnega biroja Ravnikar - Potokar.

V pravkar potrjenem občinskem proračunu so že rezervirana sredstva, ki jih bodo potrebovali za pridobitev gradbenega dovoljenja in druge stroške pred dejanskim začetkom del. Denar za gradnjo bodo sicer iskali tudi na razpisih ministrstva za šolstvo, na katerem so se pred kratkim že sestali. Če ne bo nepredvidenih zapletov, bi lahko z gradnjo začeli po zaključku prihodnjega šolskega leta.

Novosti se obetajo tudi v okolici bovškega letališča, ki ga upravlja koroško podjetje Aviofun s partnerskim podjetjem Flycom. V občinskem podrobnem prostorskem načrtu je že predviden nov hangar, namenjen hrambi letal zasebnih lastnikov, na letališču pa bi Aviofun rad zgradil tudi hotel z 49 sobami.

Predvidene nove hotelske namestitve so del načrta, kako Bovec s komercialnimi leti pozimi in poleti povezati z manjšimi slovenskimi in tujimi letališči, v hotelu pa bodo nastanitev poleg letalskih gostov lahko dobili tudi ostali uporabniki letališča.

Investitor je od občine že odkupil zemljišče in naj bi po zadnjih zagotovilih z gradnjo pričel po koncu letošnje sezone. Prav tako so na občini začeli s postopkom, ki bi bovškemu letališču zagotovil status začasnega carinskega območja. Ta bi potnikom omogočil, da mejno kontrolo opravijo v Bovcu. Ta pregled je obvezen za lete iz držav, ki niso del schengenskega območja, v mislih imajo predvsem Hrvaško.

Še ena novost na letališču je lani urejeno novo črpališče za gorivo, zgrajeno predvsem z mislijo na reševalne helikopterje, ki so sicer morali po gorivo na Brnik. V načrtu je tudi prenova nogometnega igrišča ob letališču, gre za izravnavo terena z namakalnim sistemom in gradnjo manjših slačilnic, poleg tega pa še manjših tribun.

Mlekuž potencial igrišča vidi v povezavi z bodočim hotelom, kjer bi lahko gostili športnike, ki bi v Bovec prišli na priprave in bi bivali v novem kompleksu. Nekoliko manj srečna zgodba je projekt krožne poti okoli letališča, ki trenutno zaradi zapletene lastniške strukture parcel miruje, vendar župan po lastnih besedah v zvezi s tem še ni vrgel puške v koruzo.

Sicer pa Mlekuža od zasebnih investicij v Bovcu najbolj veseli gradnja novega Hotela Soča, ki napreduje po načrtih in bo postal prvi bovški hotel, ki ga bo zgradil domačin. Gre namreč za naložbo Gorana Kavsa, lastnika najstarejšega posoškega ponudnika športnih dejavnosti v naravi, družbe Soča Rafting.

Bovcu se v prihodnjih letih obeta tudi nova krožnokabinska žičnica, ki pa zaradi obsežnosti investicije ni predmet zgolj občinskega, ampak tudi državnega načrtovanja. V ta namen je bila imenovana posebna komisija, njena člana sta tudi poslanec v DZ in občinski svetnik Danijel Krivec ter direktorica občinske uprave Katarina Barbara Ostan.

Bovški župan je prepričan, da v obstoječo žičnico - dovoljenje za obratovanje se ji bo izteklo leta 2022 - nima več smisla vlagati, da pa ima kaninsko smučišče potencial, ki ga bo prepoznala tudi država oz. kakšen drug morebitni investitor.

VIR
https://krog.sta.si/2725814/bovec-z-vec-novimi-nalozbami
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2020 3:38 pm    Naslov sporočila: NEPREMIČNINE V BOVCU GREDO ZA MED Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


NEPREMIČNINE V BOVCU GREDO ZA MED

Za tuje kupce nepremičnin v naši državi sta v zadnjih treh letih najprivlačnejša Sežana in Bovec. V Sežani so tujci, po večini Italijani, med letoma 2017 in 2019 pokupili 25 hiš in 28 stanovanj; v Bovcu so nakupi tujcev predstavljali 17 odstotkov nakupov hiš in 14 odstotkov nakupov stanovanj.

Takšna je statistika geodetske uprave (Gurs) o nepremičninskih nakupih tujcev pri nas med letoma 2017 in 2019; kako pa tuje priseljence sprejemajo lokalne skupnosti? Valter Mlekuž, župan Bovca, kjer tudi »na terenu« opažajo občuten priliv tujcev, je bil slikovit: »Pri nas ni nestrpnosti do njih v slogu, 'zdaj nam bodo pa kruh odžrli'. Tu je dovolj prostora za vse poštene in prijateljske ljudi ne glede na barvo kože in veseli smo vsakogar, ki se odloči ostati v naših krajih, kjer nam delovne sile celo primanjkuje. Če obdržimo enega mladega, v bistvu pridobimo družino, vrtce in šole pa tudi imamo ...«

Bovec je glede bivalnih razmer za našo državo prej izjema kot pravilo. Po kvadraturi je četrta največja občina v Sloveniji, ima pa vsega 3000 prebivalcev. Za bovško »državljanstvo« se odločijo Čehi, Slovaki, Američani, tudi Madžari in »eksotični« Venezuelci. Po Mlekuževih besedah s turizmom, ki si je v zadnjih letih znova opomogel, pridejo tudi mladi, se pri njih zaposlijo in ostanejo: »Imamo tudi dve večji tovarni, a ti jih – z izjemo tistih s specifično izobrazbo – ne privlačita.«

Zlasti smučišča na Kaninu so zanje priložnost in hkrati premostitev: »Ko so leta 2013 Kanin zaprli, mladi niso imeli kaj početi. S ponovnim odprtjem smo jih ogromno zadržali tu. Poleti so ljudje na Soči, na vodi, imajo svoje firme za pohodništvo, raftanje, kajakaštvo …, od novembra do maja pa traja zimska sezona, ko se priložnostno zaposlijo – denimo kot urejevalci prog – in tako preživijo sebe in družino. Z obnovo Kanina so prišli k nam tudi investitorji.« V Bovcu so se zaradi čedalje večjega povpraševanja po bivanju in nepremičninah odločili tudi za spremembo občinskega prostorskega načrta, s katerim bodo pridobili dodatne površine za gradnjo stanovanj. Hkrati bodo, je bil trdno odločen Mlekuž, dvignili kakovost hotelskih in apartmajskih zmogljivosti. Lanska turistična sezona je bila rekordna: našteli so 480.000 nočitev, od teh 80 odstotkov tujcev. Proste sobe v Bovcu tudi v teh dneh ni mogoče dobiti. Večje povpraševanje po nepremičninah ima tudi slabo stran. »Postale so drage,« je povedal Mlekuž. V Kaninski vasi, na najbolj elitnih lokacijah, denimo, stane kvadratni meter parcele za gradnjo 120 evrov. »Tu se proda vse.«

VIR
https://www.delo.si/novice/slovenija/najraje-se-priseljujejo-v-bovec-in-sezano-340040.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
winni
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 18, 2020 8:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Mar 2013 19:37
Prispevkov: 145


To da premožni tujci kupujejo nepremičnine za namene vikendov in apartmajev je gotovo dobra stvar za mlade domačine?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 18, 2020 8:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


winni je napisal/a:
To da premožni tujci kupujejo nepremičnine za namene vikendov in apartmajev je gotovo dobra stvar za mlade domačine?


Nekaj podobnega se jim je pripetilo v Piranu, ki je v glavnem vikend naselje z majhnimi turističnimi zmogljivostmi in neurejeno turistično infrastrukturo v primerjavi z tem kak turistični biser bi lahko bil.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ki9
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 18, 2020 9:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2012 22:52
Prispevkov: 448


ledenko je napisal/a:
winni je napisal/a:
To da premožni tujci kupujejo nepremičnine za namene vikendov in apartmajev je gotovo dobra stvar za mlade domačine?


Nekaj podobnega se jim je pripetilo v Piranu, ki je v glavnem vikend naselje z majhnimi turističnimi zmogljivostmi in neurejeno turistično infrastrukturo v primerjavi z tem kak turistični biser bi lahko bil.


+ težave s prišleki z juga in drogeraši
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2020 8:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


Tega si nisem upal napisat, je pa na žalost kar strašljivo ko to vidiš.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 14, 2020 12:33 am    Naslov sporočila: Povzetek poletne sezone: Boni pripomogli k dobremu rezultatu Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


Povzetek poletne sezone: Boni pripomogli k dobremu rezultatu

V Posočju so glede na črnoglede napovedi zaradi epidemije zelo zadovoljni s poletno turistično sezono. V juliju in avgustu so tako ustvarili kar 460.000 nočitev, kar je sicer za dobro desetino manj od lanskega rekordnega leta, vendar primerljivo z letom 2018. Hoteli so bili podobno polni kot lani, apartmaji pa celo nekoliko bolj zasedeni. Dolina Soče je pristala na visokem tretjem mestu tudi po številu unovčenih bonov.

Več o poletni sezoni v Bovcu, okolici in Kaninu pa v tv prispevku iz 24ur v tej POVEZAVI
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Sob Sep 19, 2020 1:16 am    Naslov sporočila: NOVA HOTELSKA PRIDOBITEV V BOVCU Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


NOVA HOTELSKA PRIDOBITEV V BOVCU

Bovec ima novo turistično pridobitev. V začetku septembra se je v centru Bovca odpru nov športni hotel v lasti lokalnega ponudnika adrenalinskih avantur.

Hotel Soča se najhaja v samem centru Bovca, s pogledi na okoliške vrhove. V hotelu je 19 sob, bar, kuhinja in restavracija, zunanji bazen in tudi prostori za športne programe. Odlikuje ga sodobna arhitektura, veliko svetlobe v prostorih in uporaba kvalitetnih materialov. Kategoriziran je s štirimi zvezdicami, kar pomeni dodano vrednost, k ponudbi turističnih nastanitev v dolini Soče, saj le teh primanjkuje.

Kar pa je najbolj pomembo pa je, da bo le ta odprt skozi celotno leto in ne kot nekateri drugi hoteli v okolici, ki obratujejo samo med sezono.










VIR SLIK
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 10 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB