Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 04, 2020 11:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00
Prispevkov: 83


Ti Špik ti... Ti si šele nabrit. Zakaj nam pa igrače kradeš? Mimogrede pa Kanin je zakon! Ta drugo ti dam pa prav.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 07, 2020 12:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2837
Kraj: Ljubljana

Mater kok enih negativcev je tule. Saj v smučariji je nekaj najbolj normalnega, da marketingarji pretiravajo in prikrajajo. Na koliko smučiščih sem že bil, ki so imela najdaljšo sli vsaj drugo najdaljšo žičnico (kar je v resnici zelo lahko zmeriti), pa koliko smučišč se hvali z najbolj strmo progo itd. če je Kanin smučišče z največ presežki, naj bo med nimi vsaj kakšen pozitiven.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 10, 2020 5:33 pm    Naslov sporočila: NA SMUČANJE PA KAR Z LETALOM Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


Tukaj je bolj obširno napisano kakšni so načrti, cene, nove povezave, ki se jih loteva upravitelj bovškega letališča in hkrati tudi lastnik letal.

NA SMUČANJE PA KAR Z LETALOM

Upravljalec bovškega letališča Aviofun s partnerskim podjetjem Flycom pripravlja vse potrebno za poletne in zimske komercialne lete med Bovcem in slovenskimi ter tujimi letališči. Predpogoj je pridobitev dovoljenja za mednarodni mejni prehod, za kar si Občina Bovec že prizadeva. Letos jeseni bodo ob letališki stavbi začeli graditi hotel s 50 sobami.

Z letošnjim letom se na Letališču Bovec obetajo novosti pri prevozih potnikov med manjšimi letališči. “Bovško letališče je med vsemi v Evropi najbližje smučišču, kar odpira možnosti za povezovanje letališkega in smučarskega turizma. V tej zimi bodo letalske povezave za zainteresirane smučarje še poskusne, jih pa že promoviramo za prihodnjo zimo. Bovške goste pa bi pozimi denimo lahko zanimal obisk toplic ali krajev ob morju. Hkrati poteka promocija za poletne zračne mostove, za katere je veliko zanimanje na jadranskih otokih. Dogovori že potekajo. Atraktivna tržna niša so povezave z velikimi turističnimi ladjami,” nove razvojne možnosti z uvajanjem komercialnih poletov oziroma taksi letov razkriva direktor in solastnik Aviofuna Damijan Cehner.

Hotel za letališke in druge goste
V pričakovanju gradnje nove gondolske žičnice, s čimer bo postal Bovec zimsko in poletno še bolj atraktiven, snujejo na letališču dodatne naložbe. Kraljevo podjetje Atark je pred nedavnim od občine kupilo zemljišče med letališko stavbo in bodočim športnim parkom. Kot napovedujejo, naj bi že jeseni začeli graditi letališki hotel s 50 sobami in prostori za padalce. Pripravljajo se v skladu z podrobnim občinskim prostorskim načrtom. Občina sicer na območju letališča načrtuje gradnjo stadiona s tribunami, po skrajnem robu bodo speljali krožno pot z makadamskim in asfaltnim delom, na kateri bo dovolj prostora za sprehajalce, kolesarje, rolkarje in za poletni tek na smučeh.

Kupili so večje letalo
“Bližina smučišča je za bovško letališče izjemna priložnost. Bližina morja pa je dodatno velik potencial za poletne zračne mostove. Zato bomo v Bovec v kratkem pripeljali udobnejše in večje letalo s 15 sedeži. Partnersko podjetje Flaycom v lasti Ivana Kralja, ki je tudi družbenik v podjetju Aviofun, ga je kupilo v Švici, operativna licenca za letenje je tik pred izdajo,” pripoveduje Cehner. Letošnji zimski komercialni leti so, kot rečeno, poskusni, že zdaj pa je zanje veliko zanimanje zlasti med smučarji na Koroškem. Najem letala Pilatus za prelet preko Slovenije stane 1200 evrov, v kar sta všteta tudi karta za smučišče Kanin-Sella Nevea in kosilo. “Cena na osebo pa je približno 180 evrov,” pojasnjuje Cehner.

Atraktivni razvojni načrti
Pomemben premik s snovanjem razvojnih načrtov se je zgodil z vstopom podjetnika Ivana Kralja z Dolenjske v podjetje Aviofun. Kralj je nedolgo tega kupil Flaycom in hangar na letališču Lesce. S Cehnerjem sta kolega in letalska zanesenjaka. Kot pravi Cehner, bo Aviofun kot upravljalec bovškega letališča skrbel predvsem za adrenalinsko ponudbo s skoki s padalom, Flaycom pa za komercialne lete med manjšimi letališči.

Predpogoj za lete izven schengenskega območja in s tem tudi na jadranske otoke pa je pridobitev državnega dovoljenja za občasni mednarodni mejni prehod za zračni promet. “Občina Bovec bo na pristojna ministrstva naslovila prošnjo, ker se zavedamo, da bi se s tem odprle možnosti za številne zračne mostove in prihod turistov z debelejšimi denarnicami,” pojasnjuje župan. Pogovori so na začetku, upajo, da bodo dovoljenje za mejni prehod dobili do poletja. Trženje zimskih in poletnih komercialnih letov bo slej ko prej odprlo vprašanje gradnje trdnejše pristajalne steze, ki jo je možno sonaravno urediti. Kot pravi Cehner, strahu pred večjim hrupom v zraku ne bi smelo biti, ker so sodobna letala vse manj glasna.

VIR
https://www.primorske.si/primorska/goriska/bovsko-letalisce-kot-vstopna-tocka-za-smucanje-na
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Skimit
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 11, 2020 9:56 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Jan 2014 18:53
Prispevkov: 84
Kraj: NM

Ivana Kralja osebno poznam. Resen možakar, kapitalsko (zelo) preskrbljen, z lastnimi viri.
Česar se je do sedaj lotil, je realiziral.

Mimogrede, prosim vas za pomoč - ne uspe mi več naložiti fotk na forum.
Delam po ustaljenem posropku:
- grem v "nalaganje fotografij na forum"
- fotke naložim eno za drugo
- kopiram linke pod besedilo,
- objavim.

Sem mislil, da je catch v prevelikih fotkah, pa tudi z zmanjšanimi ne gre.
Prosim za kakšen namig.
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PogachnyK
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 11, 2020 2:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2012 19:03
Prispevkov: 170


Kaj je z Grabnom?
_________________
[img]https://giphy.com/gifs/fandor-movie-scene-mime-film-3oEduSyEJzGEm60xR6[/img]
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 11, 2020 3:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 2344


Tudi mene to zanima. Zadnjič ko sem bil gor je izgledal lepo pripravljen.
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 12, 2020 5:53 pm    Naslov sporočila: HOTEL ALP PRENAVLJAJO, HOTEL KANIN ZAPRT, NOV BO HOTEL SOČA Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


HOTEL ALP PRENAVLJAJO, HOTEL KANIN ZAPRT, NOV BO HOTEL SOČA

Zima je primeren čas za prenove hotelov. Trenutno v Bovcu poteka obnova Hotela Alp, obetajo se tudi novi hoteli, saj glede na število turistov, prenočitvenih kapacitet v Posočju primanjkuje

Alp Hotel v centru Bovca so lastniki, mariborska družba Žnider Saba, začeli obnavljati že leta 2017. Zamenjali so okna, uredili glavno pročelje, znižali porabo pitne vode in odpadkov, prenovili so tudi 30 sob. Direktor hotela Aljaž Žnider pravi, da jim je uspelo z nepovratnimi sredstvi in Ministrstvom za razvoj in tehnologijo.

Nepovratna sredstva so namenili za energijsko sanacijo hotela, v celotno prenovo so vložili pol milijona evrov. Kaj še sledi?

"Lotili se bomo četrtega nadstropja, upajmo vsaj do 15 sob, obnovili bomo tudi skupne prostore, hodnike. Mislim, da bomo v roku petih let obnovili celoten hotel," našteva Žnidar.

Hotel Alp je sicer v zimski sezoni zaprt. Zaprt pa že sedmo leto ostaja tudi Hotel Kanin. Leta 2015 ga je kupila družba Alpe Adria Hoteli in začela z obnovo, ki še vedno traja. Župan Valter Mlekuž:

"Če ne mislijo končati, je najslabše za Bovec, kar se lahko dogaja in naj razmišljajo o prodaji. Verjamem, da bi se dobil še kdo, ki bi ta hotel kupil in ga speljal do konca."

Kot je povedal župan, lastnike Hotela Kanin skrbi predvsem poslovanje smučišča Kanin, ki v Bovec privabi največ turistov.

"Delamo resno tudi na obnovi, na izgradnji nove žičnice in mislim, da ga je to še bolj podkrepilo k temu, da razmišljajo dobro naprej."

Več informacij o prenovi hotela bo znanih marca, ko se bo župan ponovno sestal z lastniki. Do takrat pa bo v Bovcu svoja vrata odprl tudi nov hotel Soča, ki je v lasti družbe Soča Rafting.

VIR
https://www.rtvslo.si/radiokoper/prispevki/zgodbe/hotel-alp-prenavljajo-hotel-kanin-zaprt-nov-bo-hotel-soca/511171



Škoda je predvsem v tem, da ni odprt hotel Kanin, ki je edini hotel v Bovcu z dodano vrednostjo, saj ima bazen in welness center, ki še posebaj pride prav v zimski sezoni. Očitno so se ruski lastniki odločili parkirati denar. V Bovcu imajo v lasti še elitno parcelo Žaršče in objekt v katerem je lokal Kaninske legende. Upam da je denar v petih letih lastništa dovolj odležal, da ga bi sedaj lahko prodali nekomu, ki ve kaj narediti s tem največjim hotelom.
V bistvu so v Bovcu čez zimo odprti vsi hoteli(Mangart, Dobra vila, Boka, Sanje ob Soči in Garni hotel) razen dveh največjih(Alp in Kanin).


Nazadnje urejal/a Wca z Bca Sre Jan 15, 2020 8:22 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
-_m4tj4z_-
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 13, 2020 9:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11
Prispevkov: 419


Smucisce Kanin v Bovec privabi najvec turistov pa sej niso resni no!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 13, 2020 11:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2837
Kraj: Ljubljana

Sobe v hotelu Alp so bolj ropotarnica, ki bi jih po vseh hotelskih merilih morali že zdavnaj obnoviti. Takih sob niso prodajali niti vzhodnonemškim turistom pred 30 leti. Mi je pa zanimivo, da hotel Alp prodajajo agencije (sem videl oglas). Zanimivo, čeprav naj bi bil pozimi zaprt.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 13, 2020 12:12 pm    Naslov sporočila: Re: HOTEL ALP PRENAVLJAJO, HOTEL KANIN ZAPRT, NOV BO HOTEL S Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


Wca z Bca je napisal/a:


Škoda je predvsem v tem, da ni odprt hotel Kanin, ki je edini hotel v Bovcu z dodano vrednostjo, saj ima bazen in welness center, ki še posebaj pride prav v zimski sezoni. Očitno so se ruski lastniki odločili parkirati oz. oprati denar. V Bovcu imajo v lasti še elitno parcelo Žaršče in objekt v katerem je lokal Kaninske legende. Upam da se je denar v petih letih lastništa dovolj opral, da ga bi sedaj lahko prodali nekomu, ki ve kaj narediti s tem največjim hotelom.
V bistvu so v Bovcu čez zimo odprti vsi hoteli(Mangart, Dobra vila, Boka, Sanje ob Soči in Garni hotel) razen dveh največjih(Alp in Kanin).


Kaj pa, če so bili nafarbani z razsežnostjo in potencijalom Kanina, sedaj, ko so trdo pristali pa poizkušajo zmanjšat izgubo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 13, 2020 7:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00
Prispevkov: 83


Ti Marko jih pa tudi trosiš ja... Pred dnevi si napisal tole:
"Da se ne bomo samo norca delali iz ameriških gostov. Povsem po naključju sem naletel na ameriško agencijo, ki trži smučarske počitnice v Bovcu za letalo, transfer iz Benetk ali Brnikov, 7 polpenzionov v hotelu Alp in 6 dnevno karto za 899 USD. Imajo pa tudi 10-dnevne pakete, kobninacija kulinarike, ogled Benetk, Ljubljane, Bleda in 3 dni Kanina, od 2.220 USD naprej."


Sedaj pa pišeš čez hotel Alp. Jasno je, da je hotel Alp tudi to zimo zaprt. Mislim, da so lastniki dovolj profesionalni in si dejansko ne morejo privoščiti nesigurne situacije, saj je poslovanje hotela povezano z večjim številom zaposlenih.
Sicer nimam pojma kako poznaš sobe hotela vem pa, da ni ravno tako, kot ti pišeš. Sploh pa so prenovljene sobe v depandansi top. Ostale sobe pa berem, da jih bodo obnovili še letos tako da...

Ti, ki si tako načitan nam raje nalimaj tisti link, ki si ga "čisto po naključju" našel.
Tisto veš, kjer ameriške agencije prodajajo smučanje na Kaninu in polpenzionom v hotelu Alp.
Mene res zanima in čakam
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 14, 2020 8:13 pm    Naslov sporočila: Re: HOTEL ALP PRENAVLJAJO, HOTEL KANIN ZAPRT, NOV BO HOTEL S Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


ledenko je napisal/a:
Kaj pa, če so bili nafarbani z razsežnostjo in potencijalom Kanina, sedaj, ko so trdo pristali pa poizkušajo zmanjšat izgubo?

Bolj kot nafarbani mislim, da so kupovali hotel Kanin, elitno zemljišče Žaršče in lokal Kaninske legende z litrom vodke v riti

Vsa njihova dejanja kažejo, da je šlo samo za parkiranje kapitala ali da ne uporabim kako bolj močne besede.

Če so resni investitorji potem bi morali, že pred nakupom narediti vse analize prednosti, pomankljivosti in priložnosti te destinacije. Ne pa da po 5 letih ugotavljajo, da se odprtja hotela ne splača, ker ne bi bil polno zaseden 10 mesecev. Bovec se razvija v skladu s plani torej niso bili kakorkoli zavedeni. Trenutno so edini hotel, ki ima največji potencial za celoletni turizem. Imajo bazen in wellnes center, ki bi ga lahko še nadgradili s kakim zunanjim in notranjim bazenom. Te mini terme pa bi lahko ogrevali z daljinskim ogrevanjem na biomaso, ki sedaj že ogreva del Bovca. Lahko bi bolje izkoristili še golf igrišče... skratka priložnosti je veliko.

Podoben primer s temi Rusi je primer gradnje luksuznih vil ob golf igrišču v Smledniku, ki ga tudi imajo v lasti. Zgradili naj bi 9 vil. Kolikor gledam spletna stran teh luksuznih vil ne obstaja več, Facebook stran ni posodobljena že od leta 2017, skratka eno samo mrtvilo... izgleda, da je vse na pol končano isto kot v primeru hotela Kanin.

Če nimajo interesa naj to že enkrat prodajo. Namesto, da bi se kapital oplajal, samo stoji parkiran za hude čase.

Edina svetla stvar je to, da so ga na zunaj vsaj obnovili, da se ne dela škoda na objektu, kot se je to v primeru bohinjskih hotelov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ledenko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 15, 2020 10:21 am    Naslov sporočila: Re: HOTEL ALP PRENAVLJAJO, HOTEL KANIN ZAPRT, NOV BO HOTEL S Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


Wca z Bca je napisal/a:

Vsa njihova dejanja kažejo, da je šlo samo za parkiranje kapitala ali da ne uporabim kako bolj močne besede.


Kaj pa, če so imeli namen hotele polnit z turisti na osnovi psihadeličnega poslovnega načrta ki se mi zdi, da si ga ti nekoč objavil na tem forumu in je vsaj po doslej videnemu šel v franže?
Spomni nas prosim kolikšen naj bi bil znesek do 2020 dokončanih investicij, kaj bi moralo biti gotovo v 2020 in koliko prepeljanih turistov naj bi bilo v 2020? Če ste se vsaj 60% držali tega poslovnega načrta lahko lajaš o pranju denarja, drugače pa raje molči.

p.s.
Si naznanil kriminalistom svoja spoznanja glede pranja denarja? Če nisi si sokriv odkar si javno obelodanil, da veš nekaj o teh kriminalnih dejanjih.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 15, 2020 5:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2837
Kraj: Ljubljana

brezsprenevedanja je napisal/a:
Ti Marko jih pa tudi trosiš ja... Pred dnevi si napisal tole:
"Da se ne bomo samo norca delali iz ameriških gostov. Povsem po naključju sem naletel na ameriško agencijo, ki trži smučarske počitnice v Bovcu za letalo, transfer iz Benetk ali Brnikov, 7 polpenzionov v hotelu Alp in 6 dnevno karto za 899 USD. Imajo pa tudi 10-dnevne pakete, kobninacija kulinarike, ogled Benetk, Ljubljane, Bleda in 3 dni Kanina, od 2.220 USD naprej."


Sedaj pa pišeš čez hotel Alp. Jasno je, da je hotel Alp tudi to zimo zaprt. Mislim, da so lastniki dovolj profesionalni in si dejansko ne morejo privoščiti nesigurne situacije, saj je poslovanje hotela povezano z večjim številom zaposlenih.
Sicer nimam pojma kako poznaš sobe hotela vem pa, da ni ravno tako, kot ti pišeš. Sploh pa so prenovljene sobe v depandansi top. Ostale sobe pa berem, da jih bodo obnovili še letos tako da...

Ti, ki si tako načitan nam raje nalimaj tisti link, ki si ga "čisto po naključju" našel.
Tisto veš, kjer ameriške agencije prodajajo smučanje na Kaninu in polpenzionom v hotelu Alp.
Mene res zanima in čakam

Ne rabiš nobene ga cinizma in ironije, ker je vse res, kar sem napisal in se samo smešiš. V hotelu Alp sem bil zadnja leta vsako leto 1 teden poleti, ko je odprt. Prvo leti sva si ogledala več sob, da sva dobila nekako spodobno. Lahko da si ti tam sobarica in jih poznaš še bolje, ampak jaz jih poznam čisto dovolj od blizu. Na izbiro so bile majhne soba zelo majhne izmere ali dvosobni apartma (2 kopalnici). Bil sem tudi v sobah, kjer so bili v istem času moji prijatelji. V glavnem so se pritoževali nad majhnostjo sob. Pohištvo je res precej dotrajano. V sobi nedelujoč televizor in nedelujoč hladilnik (bil sem v isti sobi in bi se lahko vsaj toliko potrudili, da bi nedelujoč star televizor zabrisali v smeti). Zdelan kavč, zdrsano pohištvo, abšlesan tapison ... Tudi že dolgo nisem bil v hotelu brez klime (saj jaz je niti ne rabim, ampak ...), internet dela samo v recepciji ... Že ko sva bila prvo leto, se mi je zdelo čudno, da je tako zdelano, potem pa sem bil še tri leta v točno isti sobi z istim starim pohištvom in nedelujočim televizorjem. Saj drugače je bilo kar v redu, dobra hrana in prijazno osebje, ki mi je dalo žarnico, da sem jo lahko zamenjal in šravfenciger, da sem lahko zaprl omaro, in privil vtičnico.

To, kdaj imajo hotel zaprt je njihov problem, je pa jasno, da je treba plačevati kredite za hotel, hotel ogrevati, da ti ne počijo cevi in imeti glavno osebje na plačilni listi, tudi če je hotel zaprt. Drugače moraš potem najemati natakarje, ki ne znajo slovensko in nimajo pojma o gostinstvu, če jih sploh dobiš, da o drugem osebju sploh ne govorim. Zaradi pomanjkanja osebja so tako moji prijatelji čakali 3 ure na navadne čevapčiče v hotelski restavraciji. Ker tudi drugje ni bilo dosti bolje, je v Bovcu še najboljša rešitev, če si lačen, kos pice v Merkatorju.

No, pa da ne boš mislil, da kar nekaj nakladam, tole je naslov agencije:
https://www.kollander.com/package/ski-break-in-slovenia/
Poglej zavihek hoteli in boš videl, da navajajo Hotel Alp in Sanje ob Soči, me je takoj zbodlo v oči, ker vem, da je zaprt. Sicer pa, če ne bo gostov, lahko napišejo tudi Hilton v Bovcu. Poglej tudi dates and pricing (pomeni datumi in cena) in boš videl, da gre za aktualno ponudbo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 16, 2020 2:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00
Prispevkov: 83


Marko potem se pravi, da ti hodiš vsako leto na pregled sob? Ja tako firbčen pa nisem, da bi leto za letom hodil preverjat kako so kaj sobe v hotelu Alp. Lej jaz bi zamenjal lokacijo in ne bi znova in znova prihajal v isti hotel. Nihče te tega prosi. No pustiva tisto, da človek ravno v hotelu naroči čevapčiče...
Ja ljuba duša, če noben ponudnik na bovškem ne ustreza tvojim kriterijem, potem pa kar pojdi v Merkator na pico. Mene osebno zagotovo ne boš prizadel.

No kar se pa tiče destinacij za Amerikance, bi jih (res na grobo) moralo priti vsaj 400, da bi bil vsaj delno opravičen tisti familjarni izlet v Ameriko. Samo to in nič drugega.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 9 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Bovec - aktualne informacije, prihodnost in izzivi
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB