Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije 2019/2020

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 33, 34, 35  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije 2019/2020 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 11:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10

Na Kaninu je trenutno 296cm snega VIR Po dolgem času se je vreme vsaj za en dan umirilo. Posijalo je celo sonce.

Zagnala se je tudi krožnokabinska žičnica.

Ratrakisti so spet v polnem zagonu in lepo urejajo proge. Glede na to da je snežna podlaga mešanica suhega in mokrega snega se obetajo odlično pripravljene proge.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
KaninskaLegenda
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 12:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2019 19:47

Je bil tehnični pregled že narejen, obratovalno dovoljenje so dobili?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tantadruj
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 1:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2019 12:19

Pozdravljeni prijatelji Kanina

Na tem forumu je pa vedno bolj vroče... Umirite se malo, saj se bojim, da sneg stopite!

Komaj čakam vikend v Bovcu, da pridem do novih "kvant" kot imenuje Wca podatke, ki mi jih povedo domačini...na žalost so se le ti do sedaj vedno izkazali za resnične...

Kukr uzamš v španovijo s two Wco ni z iti...ztu k se ubrača pu betr3...an n Kanin3 zlo fuli.
(Hvala ti za prevod v Buščino Brezsprenevedanja)
Nazaj na vrh
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 2:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59

Jaz večjih težav ne vidim, smučišče bo še letos varno odprto. V kolikor držijo podatki o manjku tehničnega znanja bodo pač angažirali zunanje podjeje ki jim bo pripravilo gondolsko žičnico in plačali račun. Mogoče se bo po tem izkazalo da nakazila prejšnjemu tehničnemu vodji niso bila previsoka in se zakoplje bojno sekiro. Po erarju vidim da je prišlo tudi do sodelovanja z Markom Grebencem kateri je že v začetku obratovanja po prenovi smučarskih naprav sodeloval s takratnim vodstvom v smislu tehničnega svetovanja.

Je pa bovec premajhen kadrovski bazen za prepire. Dolgoročno bo potrebno stopiti skupaj v smislu prejšnjega in trenutnega vodstva in uporabiti vsa znanja ki jih občina premore. Le tako lahko javno podjetje Sončni Kanin preživi. Iz poročil je razvidno da so stroški s solidno zimsko sezono obvladljivi. Manjše investicije v lastni režiji ali financiranje izgube zaradi izrednih vremenskih dogodkov pa je možno pokrivati iz koncesijske dajatve občine.

Se vidimo decembra .
Nazaj na vrh
Buških24ur
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 2:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2019 18:07

Wca z Bca je napisal/a:
Glede na to da ni dobra ne ekipa, ki dela, ne marketing, ne direktor, ne spletna stran, ne župan, ne hashtag,... in da je stanje naravnost apokaliptično te jemljem z veliko rezervo.

Potrebno je počakati na uradne informacije.

Wca...očitno me ne razumeš ali pa se delaš da ne razumeš...

Informacije, ki jih že tako vsi nestrpno čakamo, bi morale biti že zdavnaj v javnosti, pa jih kljub xxx metrim snega ni. Torej?

Nisi odgovoril na moje zadnje vprašanje in glede na to da ne bom posploševal stvari, se bom dotaknil in razčlenil samo eno zadevo in sicer pakete, ki jih je tudi sam direktor tako izpostavljal in na ta račun odprl agencijo.

Zakaj hoteli in apartmajske hiše nic ne vedo po dolini. Sem se malce pozanimal pri večjih sobodajalcih, če imajo kakšne informacije in povsod sem sem dobil isti odgovor. Nič nismo dobili in ne vemo kaj se dogaja! Smo pa zelo zaskrbljeni.

Kličem na Kanin in dobim na telefon punco, ki ni vedela praktično nič. Pa mi potrdi da dela v marketingu. Jo vprašam da kje so dobili paketne cene, kdo jih je sestavljal in kateri hoteli so v teh paketih ušteti. Je rekla da tudi tega ne ve in da moramo vprašati direktorja. Res? Se vi hecate???

Potem srfam naprej in kot sem že v prejšnji moji objavi napisal so v tem kontekstu upoštevana samo (sodeč po njunih spletni strani) dva sobodajalca. Res? Se vi hecate???

Ostali so pa kaj???

Ok. Gremo dalje. Pregledam paketne cene, kaj vključujejo in kaj dobim. In se ustavim pri ski openingu oz. datumu do 21.12. Cena 3 dnevnega ski openinga (prenočitev z zajtrkom + smučarska karta) je 194€. A se vi hecate al kaj?????

Za ta denar nekaj km stran dobim hotel s 4 zvezdicami s spa-jem in smučišče z vsaj 70km smučarskih prog. Da ne govorim kaj vse dobim v Dolomitih na openingu za ceno 250€.

Potem pa jamrajo nekateri, da imajo po celo sezono prazen hotel? Sej ni čudno. Dragi moj Wca, tako se pač ne gre furat turizem in glede na izkušnje direktorja Kanin v turizmu ( to on sam govori) je to ena velika ŽALOST.....

Bi te prosil za tvoj cenjeni in strokovni komentar.

Več sledi...
Nazaj na vrh
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 6:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Lotili so se tudi urejanje Prevale.

Kolikor sem preko kamer zasledil so zagnali tudi trosedo.

Še malo pa bomo smučal
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Tantadruj
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 6:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2019 12:19

Wca tvoje otročje objave so res pod nivojem. Vse kar objaviš so laži in lažna "promocija"...žal s temi objavami Kaninu bolj škodiš kot pomagaš. Na spletu se najde veliko fotografij današnjega dne na Kaninu. Med drugim tudi tvoja, ki si jo snel s kamere Arso. Vse dokazujejo, da se Prevale nihče ni lotil. Ena "špura" na Sedlo še ni urejanje Prevale. Prav na vseh je videti zeelooo zimske razmere in zagotovo bo imela ekipa še veliko dela, da uredi smučišče na obratovanje...pa tudi če bo dostop na goro samo iz italijanske strani.
Nazaj na vrh
-_m4tj4z_-
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 6:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11

Lahko se mi tle prepucavamo kolkr se hočemo, ma karavana gre dalje.

Iz pogovorov domacinov in ljudi, ki so vpeti v to zgodbo, pa naj si bo stara ekipa al pa nova al pa sam taki enodnevni mimoidoci, je skoz le pogosteje slisat, da je bodocnost kanina že zapečatena. Zapufani do amena iz preteklosti, neresene stare zadeve, menjava vlade na oblasti (katera ni ravno naklonjena metanju denarja v kanin),.... in ce vsemu temu dodamo še nujno menjavo dostopne gondole (pa verjetno se kaksne naprave), financno stanje na psu (dnar z lopato skuz okno v zepe izbrancev) in se in se bi lahko nastevali je scenarij mogoč samo en.......to sezono pokrast kar se se da (dokaz zelo nestrokovna vodstvena ekipa) in naslednje leto ponovno v stecaj in zaprtje vsega skupi.

Potem pa ponovimo jokanje ponudnikov apartmajev, da brez zimske sezone nemorejo prezivet in bla bla bla.
Sej kanin je cudovit, za na jasen soncen dan pit pir in se soncit.....za se pa nasmucat kkr se zagre pa ni. In zato tudi ni mnozicnega zimskega turizma...in gostov kateri bi se zadrzali po cel teden. Da o ceni hrane in pijace in se posebi ponudbe niti ne zgubljamo besed....s parimi izjemami, da se razumemo.
Nazaj na vrh
KaninskaLegenda
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 6:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2019 19:47

Wca z Bca je napisal/a:
Lotili so se tudi urejanje Prevale.

Kolikor sem preko kamer zasledil so zagnali tudi trosedo.

Še malo pa bomo smučal

Je bil frend danes iz Neveje na vrhu. Slabo, zelo slabo zgleda vse skupaj....

[/url]
Nazaj na vrh
buly kass
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 7:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 21:53

po sliki sodec ni to nic slabega,snega je dovolj (urco dela za ratrakista) veckrat je bilo tu spihano in za zacetek sezone je bilo treba sneg potiskat za izstopno rampo.Bolj me zanima kaksno je stanje spodaj na prevali
Nazaj na vrh
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 8:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Današnja slika iz druge strani Prevale slikano iz italijanske strani.

VIR

Žal se ne vidi spodnje postaje.
Nazaj na vrh
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 8:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00

Wca, malo prej si razlagal kako urejajo Prevalo... Saj ni tako važno, ker nekateri le vemo, da so šli le do Sedla, ampak ti ne zamerimo. Na Prevalo pa bo treba otresti malček snega.
Nazaj na vrh
buly kass
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 8:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se se 1x vmesam v debate.Ta slika je bila posneta zgodaj zjutro,preden je kolega Legende prikorakal na sedlo.
Mi je pa bivsi sodelavec javil da je popoldan z strojem cistil spodnjo postajo
Nazaj na vrh
brezsprenevedanja
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 9:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Okt 2019 16:00

buly kass, a na Prevali?
Nazaj na vrh
buly kass
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2019 9:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja na prevali
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 33, 34, 35  Naslednja Stran 7 od 35

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije 2019/2020
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net